13 Temmuz 2015 Pazartesi

Amerikan artistleri erkek

Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Onlar sinema tarihinin en iyi, en iddialı, en ünlü oyuncuları.


Tüm zamanların en iyi 1oyuncusu. En İyi Yabancı Film Aktörleri Sinema Tarihinin Efsane Erkek Oyuncuları Yabancı Sinema Erkek Oyuncuları Hollywood Erkek Oyuncuları - Sinema Tarihinin En Çok Tanınan İzlenilen Bir Çok Kez. Amerikan aktörler, sinema oyuncuları drama, komedi, polisiye, gerilim türlerinde her zaman en iyi filmlerde yer aldı. Los Angeles, New york gibi büyük şehirlerinde film sektörünün öncü şehirleridir.


O en iyi Amerikalı erkek oyuncular listesinde yer alan birisidir. The Rock lakabıyla bilinen Dwayne Johnson milyon dolarlık geliriyle zirvede yer aldı. En çok merak edilen ve ziyaret edilen popüler erkek sanatçıların listesi. Popüler oyuncular sayfası sayesinde en sevilen aktörleri öğrenebilirsiniz. Mynet Sinema, vizyondaki filmler hakkında detaylı bilgi edinebileceğiz, filmlerin seans ve gösterimde olduğu salon bilgilerini kolayca öğrenebileceğiniz, güncel haberleri takip edebileceğiz, kullanıcıların içerik paylaşabildiği kapsamlı bir sinema sitesidir.


Olgun erkek ise kırılgan ve mücadeleci olmayan genç kızın eksikliklerini sıfatı gereği ‘olgunlukla’ karşılayacaktır. Ayrıca hayatta kendi başarısı olmayan kişilerde, olgun erkek yaşı gereği maddi imkânlara kadının yaşıtı erkeklerden daha fazla sahip olacağı için daha kolay bir hayat sunacaktır. Bu videomuzda amerikali kizlara turk erkekleri hakkinda ne dusunduklerini sorduk, unlulerden de gosterdik. Komik ve eglenceli video oldu.


What American girls think about Turkish men? Füsun Akatlı, Nimet Tuna ve Tomris Uyar, o dönemin gözde uğrağı Şadırvan’da buluşmuş, denizin tadını çıkarıyorlar. Konu bir ara aşka, sonra aşksızlığa, en sonunda da “aşık olunabilecek bir erkeğin özellikleri”ne geliyor ve bir oyuna dönüşüyor.


Nesnel davranmakta kararlı olduklarından masalarına gelen Edip Cansever ve. Taht Oyunları dizisindeki Daenerys Targaryen karakteri ile tanınan İngiliz oyuncu dizideki rolüyle hayranlarından büyük ilgi topladı. Kadın ve erkeklerin ilişkilere dair bakış açılarını görmek isterseniz bu filmin tam size göre olduğunu söylememiz gerek. Romantik komedi filmlerinde görmeye alışkın olduğunuz sahneler karşınıza çıksa da film kendini keyifle izletmeyi başarıyor.


Amerikan sinemasının Hollywood aktörleri varsa, Hindistan’ın da Bollywood aktörleri var. Bildiğiniz üzere dünyanın en gelişmiş film ve dizi sektörlerinden birisi de Bollywood dünyasıdır. Hintli oyuncular yetenekleriyle olduğu kadar, yakışıklılıklarıyla da ünlüdür. Etiketler: en iyi hintli erkek oyuncular, en.


Popüler aksiyon filmleri büyük patlamalar, epik dövüşler ve beyazperdeyi dolduran devasa kaslar demek. Rengi sık sık siyaha bulanan beyaz atleti de kaslarını gizleyecek gibi değildi. Sinema kariyerine, The Way of the Dragon’da bir Çinli’den (Bruce Lee) dayak yiyen ilk batılı olarak talihsiz bir başlangıç yapan Chuck Norris, belki bunun ezikliğinden 80’ler boyunca Amerikan çıkarlarını beyazperdede korumak adına elinden geleni ardına koymadı. Missing in Action serisinde havaya uçurulmadık Vietkong’lu. Böyle filmleri seviyorum abi.


Benim içimi ısıtıyor, tamam belki argo, müstehcen yerleri var fakat eğlendirici. Amerikanlar pek sevilmese de ne yalan soyleyeyim hepimizi bir şekilde kendilerine imrendiriyorlar. Erkek dergisi GQ'nun yaptığı anketle belirlediği 21. Aksiyon, macera, gerilim, komedi.


Gösterimdeki Amerikan filmlerinin sayısı hızla azalmış ve bazı yapımlar Türkiye pazarına Avrupa üzerinden gecikmeyle gelebilmişti. Bu yıllarda, Türkiye’de ithal filmcilik İtalyan “kovboy” filmlerine, Alman, İtalyan, İsveç ve Fransız yapımı soft-porno filmlere ve Hong Kong yapımı “karate” filmlerine yönelmişti. Yıllarca neredeyse milyon Amerikan Dolarını estetik amelliyatlara harcamıştır ve bu paranın tamamını sanat simsarı milyarder kocası Alec Wildenstein karşılamıştır. Rossie O’Donnell tam bir erkek Fatma ama listemizde olmasının sebebi bu tavrı değil.


Tek kelimeyle çirkin, o kadar. Alper Çağlar’ın Dağ filmi her sahnesiyle bizleri kendisine hayran bırakmayı başarmıştı. Dağ II filmiyle karşımıza geldiler.


Toplam alt kategoriden tanesi burada bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar