21 Temmuz 2015 Salı

Sierra yaşamkent satılık 1+1

Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Sitede,Satılık,Daireler - Duration:. REALTY WORLD ÇİZGİ GAYRİMENKUL YAŞAMKENT - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden.


Ankara yaşamkent satılık ilan için 122. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? YENİMAHALLE YUVAM KÖYÜNDE ACİL SATILIK 955mHİSSE KÖK TAPU ilan detayları. Arama Sonuçları Favorilerim.


Emlak ilanları satılık ev ilanları kiralık emlak ilanları satılık evler satılık daire kiralık daire mobilyalı kiralık ev satılık konut kiralık işyeri kiralık evler kiralık daireler satılık daireler kiralık yazlık satılık bina kiralık mağaza satılık dükkan emlak arama satılık yazlık evler emlak ilanı ver istanbul emlak ilanları kiralık konut satılık evler. Modda Port İzmir satılık! HürriyetEmlak - SİERRA YAŞAMKENT. Hüma Hatun Evleri satılık!


Anka Cadde Çayyolu projesi detayları haberimizde yer alıyor. Sitemizde yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Sinpaş Çakmak satılık Sinpaş Çakmak satılık daire seçenekleri 1+2+3+ve 4+şeklinde dizayn edildi. Sinpaş Ümraniye Çakmak’ta firma bünyesinde ay faiz taksit avantajı sunulan projede peşinde yüzde indirim imkanı sunuluyor. Kargın İnşaat Etimesgut Projesi, 4konut ve dükkandan meydana geliyor.


Projede 1+ 2+ 3+ve 4+şeklinde dairelere yer veriliyor. Baza ve yatak başlığı modelleri göz dolduran detaylarıyla farklılık yaratıyor. EOtoyolu üzerinde Sefaköy Florya aksında yükselen Torkam Eprojesinde yıl vade farksız taksit imkanı sunuluyor.


Metrekare fiyatları bin TL’den başlayan Torkam eprojesinde 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Panorama Evlerinde 2+ve 3+konutlarda mdepo alanı ve araç otoparkı bulunmakta. Proje konum olarak da hayli iyi bir halde. Metroya dakika mesafe, Atatürk havaalanına on dk, deniz otobüsüne onbeş dakika, tramvaya dakika.


Sierra Yaşamkent, Cesme Marina, Hevsel Bahçesi Ev Gibi. Son Cevaplananlar [] tel aviv - kudüs güvenlik. Merhabalar Ürünümüz Ses yalitimindan ve oturma şeklinden dolayı ANNE karnındaki gibi RAHAT olduğunu göreceksiniz.


Sierra yaşamkent satılık 1+1

Her renk üretim, Tas arım, ölçüleri 115*115*gerekli kullanım alanı 140*1Montaj şekline göre 120-2kg arası taşıma kapasitesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar