14 Temmuz 2015 Salı

Istanbul belediye başkan adayları

Yerel Seçimlerinde adaylar yavaş yavaş açıklanmaya başladı. AK Parti İBB adayı belli oldu mu? Yerel seçimler için partiler hazırlıklarını yapmaya başladı. Partiler bir yandan yerel seçimlerde ittifak yapacaklar mı onun muhasebesini yaparken diğer taraftan da özellikle de büyükşehirlerde hangi isimi aday gösterecekleri konusunda çalışmalarına başladı. CHP MYK toplantısı devam ederken gündem oldu.


Istanbul belediye başkan adayları

Portalımızdaki sonuçlar resmi olmayıp, ilk oy sayımına göre belirlenmiştir. Kurulu üyeliği ile başladı. Belediye Başkanı seçildi. Akp İstanbul belediye başkan adayları belli oldu. CHP adayları listesinde yer alan isimler.


CHP İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandı! Buna göre, belediye başkanı tekrar aday gösterilirken, belediyede ise yeni isimler aday oldu. En çok merak edilen ise İBB için kimin aday gösterileceği?


Ak Parti belediye başkan adayları İsim tam. Sinan Erdem Spor Salonu’nda. Ak parti İstanbul’un ilçelerinde kimleri belediye başkan adayı gösterecek? Bu sorunun cevabı son anda bir değişiklik olmazsa belli oldu.


TGRT HABER KANALINA. Tanıtım toplantısının yapılacağı salon saatler önce doldu. Binali Yıldırım’ın Meclis Başkanlığı görevinden istifa etmesi bekleniyor. Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul - Resmi Websitesi.


CHP’nin belediye başkan adayları! Son zamanlarda kulislerin en çok konuşulan konularından bir tanesi de büyükşehir belediye başkan adayının kim olacağı! Vikilist olarak kulisleri gezdik, dolaştık aday konusunda fikirler aldık, kapalı kapılar ardındaki söylentilere şahit olduk.


Parti Meclisi toplantısında İstanbul adayları da belli oldu. Gazete 365’in yayın bölgesini de içeren ilçe adayı açıklandı. Sorusunun cevabını sizler için derledik. Erdoğan, İstanbul ilçe adaylarını açıkladı. Adaylardan 4’ü kadın oldu.


MHP’nin adayının destekleneceği açıklandı. AKP’nin İstanbul’daki belediye başkan adayları. STANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN. Mart yerel seçimlerinde aday adaylığı sürecinin sancılığı geçtiği illerden bir son dakika haberi daha geldi.


Saadet Partisi belediye başkan adayları son dakika açıklandı mı? Ardeşen belediye başkan adayları İstanbul’da hemşehrileriyle bir araya gelerek hem hasret giderdiler hem de projelerini paylaştılar. Yİ Parti Genel Merkez kulisleri yerel seçimler.


Istanbul belediye başkan adayları

Perşembe günü İBB Meclis üyelerinin yapacağı seçim öncesinde partilerin adayları da açıklanmaya başladı. Ankara ve İstanbul için yeni isim arayışı sürerken, İzmir’de Aziz Kocaoğlu’nun kararı beklenecek. Dahası, İstanbul sevdası ve başbakanlığı ile cumhurbaşkanlığı sırasında da ülkemizin bu en. ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANI 3- ATAŞEHİR.


CHP belediye başkan adayları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Bu seçimlerde de en önemli şehir hiç kuşkusuz İstanbul. HDP belediye başkan adayları son dakika belli oldu.


Istanbul belediye başkan adayları

HDP, Diyarbakır, Van, Ağrı, Batman, Hakkari, Mardin gibi illerde il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasıyla birlikte HDP İstanbul belediye başkan adayları, HDP Ankara belediye başkan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar