22 Temmuz 2015 Çarşamba

Izmir karşıyaka alan kodu

Liste, ilçelerde kullanılmakta olan sabit telefon numaralarından yola çıkılarak hazırlanmıştır. Türkiye’nin en güzel şehirleri arasında ilk sıralarda yer alan İzmir, aynı zamanda ülkemizin en kalabalık 3. Bu yazımızda İzmir’in tüm ilçe telefon kodlarına ulaşabilirsiniz. Türkiye için posta kodu haneli tam sayıdan oluşmaktadır.


Izmir karşıyaka alan kodu

Posta kodu belirtilen gönderimler hızlı ve sorunsuz bir şekilde alıcısına ulaşır. Bir adrese mektup gönderirken. KAFEİN DELİSİ Sık Sorulan Sorulara SEK Cevaplar ≡ Navigasi Menu Anasayfa. ZMİR İLÇE TELEFON KODLARI. Trafik (plaka), telefon alan kodları, İzmir il ve ilçeleri posta kodları listesi.


Karsiyaka telefon alan kodu nedir, Karsiyaka telefonkodu, İzmir telefon kodları. Karşıyaka telefon kodu, Karsiyaka bölgesinin telefon kodu kaçtır? Karsiyaka ilçesine ait telefon alan kodu sorgulama sayfasına hoş geldiniz.


Akbank ile bir bağlantımız yoktur. Garanti Bankası ile bir bağlantımız yoktur. Alan Kodu: İzmir ‘e Aittir. Yamanlar ve Sancaklı adlı bağlı iki köyü bulunmaktadır.


Sitede yer alan Panorama görsel fotoğrafların telif hakları sahiplerine aittir. Kemalpaşa İlçesi Posta Kodu. Gümüldür Menderes Gümüldür Çalışkan Apart. Karaburun Merkez Karaburun Reyhan Otel. Izmir bölgesinin telefon kodu kaçtır?


Semt, köy ve mahallesine ait kodları bulmak için lütfen ilçenin üzerine tıklayınız. Adres, şehir veya kategori önerisi seçin. Ege Bölgesinde yer alan İzmir, 4. Ankara’dan sonra Türkiye’nin en büyük 3. Posta Kodu Özet Tablosu : Dosyanın İndirilme Sayısı: 42Posta Kodu2. Kod numarasının ardından haneli telefon numarası da çevrilerek istenilen abone ile bağlantıya geçebilirsiniz.


Dar yol ve sokakları, eski ve büyük lisesi, geniş pazarı ve kokoreççileri, kuruyemişçileri meşhurdur. Sayfa altında ilgili yerin harita da ki konumunu görebilir, ilgili yer ile yazılmış olan yorumları okuyabilir, sizde burası için yorum veya. Mahallesi, Karşıyaka, İzmir. Medical Park İzmir Hastanesi, tanesi engelli yatağı olmak üzere toplam 3adet hasta yatağına sahip olup Adet Dahili-Cerrahi Yoğun Bakım Yatağı, Adet KVC Yoğun Bakım Yatağı, Adet Yatak Koroner Yoğun Bakım Yatağı, Adet Kuvöz Neonatal Yoğun Bakım Yatağı ile toplamda Yoğun Bakım Yatağı ile hizmet veriyor. Türkiye genelinde il, ilçe, semt, mahalle ve hatta sokağınızı seçerek posta kodunuzu bu sayfadan öğrenebilirsiniz.


Izmir karşıyaka alan kodu

Sizlere hızlı, kolay ve Sixt standartlarında hizmet vermekten ve yolculuğunuz süresince yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. PTT Kargo ile bir bağlantımız yoktur. Denizden yüksekliği 1- 7metre arasında değişmektedir. Telefon Kodu 2İzmir (il) konumundaki en iyi Emlak.


Meshur Kuyum Pide Salonu, Park Yaşam Mavişehir Sitesi, Unal Brothers Ply and Breakfast Hall, Oyak Buca Housing 1. Konak ilçesinde şube kodu ile faaliyet gösteren Fibabanka İzmir şubesinin adres, telefon, faks bilgilerini ve çalışma saatlerini görüntüleyin. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Firma hakkında EN GÜNCEL bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz. Havaalanı telefon no, İzmir Adnan Menderes Havalimanı IATA kodu, ICAO kodu, İzmir Adnan Menderes Havalimanı statüsü, Coğrafi koordinatları, İzmir Havalimanı iletişim, İzmir Adnan Menderes Havalimanı pist uzunluğu. En Ucuz İzmir Otobüs Bileti İçin obilet.


Izmir karşıyaka alan kodu

Otobüs Firmaları: Pamukkale Turizm, Metro Turizm, Nilüfer Turizm, İzmir Otobüs Firmalarının Sefer ve Saatleri En Uygun İzmir Otobüs Bileti Fiyatları ile obilet. Bilet Sorgula, Otobüs Saatlerini Görüntüle, Bilet Alımını Güvenle Yap. Burası İzmir Egekent Menemen - Karşıyaka-Mavişehir tramvay hattı projesi bu ay DPT’ye sunulacak - İzmir için su aray.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar