20 Temmuz 2015 Pazartesi

Marigold bursa

TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Otel konumu ile Şehir merkezine dakika mesafede bulunmaktadır. Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap!


Marigold bursa

Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap. Tesis, havaalanına km, şehir merkezine km, otogara km uzaklıktadır. Deniz ve Havuz Özellikleri. Tesisin kapalı termal(adet termal havuzu bulunmaktadır.) Sessiz alanın yaş altı kullanım yasaktır.


Uludağ’dan Bursa’nın kalbi Çekirge’ye binlerce yıldır süren yolculuğunda güzellik, sağlık ve şifa dağıtmaya devam ediyor. Benzersiz termal telapi geleneğinden ,şehrin kalbinde , adını Uludağ eteklerindeki kadife çiçeklerinden alıyor. Beş yıldız konforu ve butuk otel sıcaklığı ile bambaşka otelcilik anlayışını sizlere sunmaktadır. Bursa’nin en sicakkanli, en yeni termal spa sehir oteli olma özelligine sahiptir.


Marigold bursa

Burasi tum ihtiyaci kusursuz karsiliyor. Güya sigara içilmeyen katta olmamıza rağmen odamız sigara kokusundan geçilmiyor. Geneli ve odalar dahil olmak üzere ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlayan tesiste tam donanımlı toplantı odası da mevcuttur. Otel özelliklerini ve fiyat bilgilerini incelemek için sayfamızı ziyaret edin. Otelde konukların hizmetinde restoran ve otel barı mevcuttur.


Ayrıca içecek servisi yapılan ve. Standart otel anlayışından uzak, özgün ve huzurlu bir şehir otel. C termal suyu da, havuzu da, odaları da, hamamları da, ekibin yüzündeki gülümseme de sıcacık. BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR. Tesiste standart oda, aile odası, suit oda çeşitleri olmak üzere toplam 1oda 2yatak kapasitesine sahiptir.


Marigold thermal 2yatak ve1oda kapasitelidir. En ucuz Bursa otel fiyatları etstur. Kervansaray Termal Hotel Bursa 175. Boyugüzel Termal Hotel 104. Otelde, donanımlı bir spa tesisi ve ayrıca içinde barı da olan güzel bir restoran hizmet vermektedir.


Oda Kahvaltı ve Yarım Pansiyon olarak iki konseptte hizmet veren tesis konfor ve şıklığın öncelik alındığı toplamda 1odaya sahiptir. No:5 Osmangazi, Bursa, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ️ numaraları, çalışma saatleri ve. Tesis, misafirlere harika bir konaklama imkanı sunmaktadır. Değerli yorumlarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler.


Hms Tatil, size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Bu yıldızlı otel Osmanlı Evi Müzesi ve Uluumay Osmanlı Halk Kıyafetleri ve Takıları Müzesi yakınındadır. Odalar 1odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilir, adet kapalı yüzme havuzu ile keyifli bir tatil yaşayabilirsiniz. Yanlışlıklardan dolayı Oteliletisim.


Bursa`nın bu tarz bir otele ihtiyacı vardı. Biz yatırımımızla bu açığı kapattık dedi. Aile olarak içinde bulundukları her sektörde olduğu gibi turizm alanındaki yatırımlarında da kaliteye ve iyi hizmete önem verdiklerini ifade eden Aslanoba,.


Marigold bursa

BURSA MARİGOLD OTEL Masöz Bursa iş ilanına başvurabilirsiniz. Masöz iş ilanları ve tüm Bursa iş ilanları Yenibiris. Erikli Su markasının sahibi olan Aslanoba AİLESİNİN turizm sektöründeki kuruluşu Oba Termal Otel Turizm A. Konforlu otelimiz de kendinizi özel ve dinç hissetmek için spa ve termal odalarımız dan ya da kapalı yüzme havuzumuzdan yararlanabilirsiniz.


Bursa’nın kalbinde yer alan Mercure Hotels Bursa The Plaza, Çekirge Meydanı, Arap Şükrü Sokağı, Kültürpark ve Botanik Park gibi bir çok turistik lokasyona, restoranlara, alışveriş merkezlerine çok yakın olup, şehrin doğusundan batısına ulaşabileceğiniz metro istasyonuna yürüyerek dk mesafede yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar