31 Temmuz 2015 Cuma

Deniz kızı oyunu yüzme

Deniz kızı oyunu yüzme

Gece uyumadan önce sürekli kendini deniz içerisinde, balıklarla birlikte hayal ediyor. Bir gün uyandığında kendini denize yakın bir yerde buldu. Ona deniz kızı olma fırsatı sunuldu!


Yalnız buna o fırsatı verenin kim olduğu bilinmiyor. Birbirlerine aşık olan deniz kızı prenses ve yüzme bilmeyen insan prens, kralın karşı çıkmasına rağmen kaçarlar. Birbirleri ile buluşmalarını sağlamak için karşılarına çıkan engelleri aşıp, tüm kalpleri toplayarak çıkışa ulaşmalısınız.


Abone Olup Bildirim Zilini Açmayı Unutmayınız. Oyunumuzu YÖN tuşları ve BOŞLUK tuşu ile oynayacaksınız. Bu deniz kızı, öğleden sonra yunus arkadaşıyla geçireceği macera dolu günde harika görünmek istiyor. Net te diğer güzel Disney Oyunları ndan birini de oynayabilirsin! En sevdiginiz karakterlerin giysi oyunlari StarSue.


Yüzme havuzu Hafızda başladığımız yerden karşı tarafa ışıklara yakalanmadan geçmemiz gerekiyor. Monster High Yüzme Zamanı. Barbie oyunu oynarken rahat ve eğlenceli zaman geçirebilmeniz için site tasarımımız özenle hazırlanarak sizlere sunulmuştur. Barbie oyunları sitemiz hakkında tüm istek ve şikayetlerinizi mutlaka bizlere iletiniz. Köpek balıkları rahat bırakmıyor.


EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR. Ekrana basılı tutarak öpüşmeyi. Deniz Kızı Drakulaura oyna. Arap Prenses Yüzme Havuzunda. Mause kullanarak güzel kızımızı istediğiniz ve dilediğiniz gibi giydirerek hazır hale getirebilirsiniz.


Deniz kızı oyunu yüzme

EPS dosya formatında indirmek için uygundur. Archives for posts with tag: deniz kızı. Play Now butonuna basarak oyuna başlayın. Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz. Sonra MERMAID LAYLA kızını seçiyoruz ve oyuna başlıyoruz.


Oyunda SAĞ ve SOL YÖN TUŞLARI ile gideceğimiz yönü belirliyoruz. SPACE(boşluk)tuşu ile yüzüyoruz. Sağ köşedeki pembe buton bitmeden bitiş yerine ulaşmaya çalışıyoruz.


Kız oyunlarına eklenen bu deniz kızı cilt bakımı adlı oyuna başladıktan sonra özel cilt maskelerini deniz kızının yüzüne kullanarak tedavi sürecini başlatabilirsin. Havuzda Kız Avlama Oyunu - MODERNOYUN - Havuzda yüzen güzel kızları beyenen delikanlı kızları olta ile avlamak istiyor. Halbuki normal balık avlamak kızları avlamaktan daha kolay. Yunuslarla Yüzme Adriana denizin büyülü dünyasında yaşayan bir deniz kızı. O, su altı krallığının prensesi ve en yakın arkadaşları da yunuslar!


Adriana, zamanının çoğunu şirin yunus arkadaşlarıyla yüzerek geçiriyor. Haydi su altında neler oluyor bakalım ve bu güzel deniz kızının dolabına da bir göz atalım. Dilerseniz sağdaki görsele tıklayarak anında çeviri özelliğini kullanabilirsiniz. Mermaid Sea Princess Adventure oyunu Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için geliştirilmiş bir macera oyunudur.


Bu oyun denizde geçmekte ve sizde bu denizde bir maceraya çıkıyorsunuz. Klang sahil kentindeki havuzda, pırıltılı kostümleriyle havuza dalan beş kadın eğitmen yaklaşık 5kadına su altında bir deniz kızı gibi süzülmenin tekniklerini öğretiyor. Ana sayfam yap Favorilerime ekle.


Günümüzde oldukça popüler olan Pokemon Go oyunu için yeni. Onlarca deniz kızı ve erkeği, Almanya’nın Suhl kentinde düzenlenen yüzme şampiyonasında birinci olmak için kıyasıya mücadele etti. Dünyanın ilk deniz kızı yüzme yarışmasına yaşları ila arasında değişen 100’den fazla kişi katılırken, yarışmalar çocuklar için 50. Doğum günü partisi için yapılması gereken hazırlıklarda sende varsın ve neler yapabileceğin bu oyun içerisinde kendi zevkine göre partiyi tasarla ve arkadaşlarına göster. Bu oyun için yapman gereken mause kullanarak oyunu zamanında bitirmelisin.


En iyi küçük deniz kızı seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli küçük deniz kızı Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Yüzücü kardeşler ile denizden deniz kabukları ve çöpleri çıkartıyorsunuz. En çok malzeme çıkartan oyunu kazanıyor.


Team Mode yani takım modunda iki kişi zamana karşı mücadele veriyorsunuz. Versus Mode yani kapışma modunda ise karşılık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar