27 Temmuz 2015 Pazartesi

Eymah isminin anlamı

Eymah isminde bulunan harf sayısı beş, hece sayısı ikidir. Aşağıdaki gruplar halinde bulunan isimler özel bir yazılım sayesinde cinsiyet ve ses uyumu bakımından en yakın olanları bir araya getirilmiştir. Emrah İsminin Anlamı, Emrah isminin analizi, Emrah isminin kökeni, manası, ne demek? Akrostiş şiir, isim Kuran’da geçiyor mu?


Dini açıdan incelenmesi, caiz mi? Osman isminin bir anlamı yılan/ejderha yavrusudur. Bir diğer anlamı ise gözleri oldukça güzel olan toy kuşu yavrusudur. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir.


E harfi ile başlayan isimler listemize göz atabilirsiniz. Olgun karaktere sahiplerdir. Bu sebeple daima çıkarlarını korur ve gözetirler. S harfi ile başlayan isimler mi arıyorsunuz? Terms and conditions Privacy Imprint Press Feedback Jobs Become a partner.


Disclaimer: All content is provided for fun and entertainment purposes. Esk, Yüksek, yüce: Sen eymâh, eymu- allâ menba-ı ulviyyet-i sevdi Kılarsın kalb-i mefturumda sevk-l itila peyda (Tev flk Fikret), Dergâh-ı mualla (padişah sarayı). Mualla isminin anlamı nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar