16 Temmuz 2015 Perşembe

Legoland kampanya

Kampanyaya ek kartlar dahildir. Diğer promosyon ve kampanyalar ile birleştirilemez. Legolan çocuklara ve tüm diğer lego severlere harika bir Dünya sunuyor adeta. Legoland indirimli biletleriniz ile eğlencenin tadına varın!


Legoland kampanya

Büyük hayallerle giden oğlum için tam bir hayal kırıklığı oldu. Tukendi) LEGOLANDⓇ Discovery Centre Haftanın Her Günü Geçerli Giriş Bileti Çocuklarınız ile eğlenceli ve yaratıcılığın hat safhada olduğu bir dünyaya adım atmak için ’’LEGOLANDⓇ Discovery Centre’’ sizleri bekliyor! Rocketmiles ile otel rezervasyonu yapan BolBol üyeleri, her konaklamada gecelik 1. Legolan Anneler Günü’ne özel kampanyası ile annelere özel indirim fırsatı sunuyor.


Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü için, Legoland’e girişler, “çocuk bileti” fiyatı ile yapılabilecek. Fakat kampanya sadece bireysel kredi kartları için geçerlidir. Ayrıca Maxipuan kullanılarak yağılan bilet alımları da kampanya kapsamının. Bu kampanya, diğer indirim, kampanya ve özel biletlerle birleştirilemez. CarrefourSa Super Market ve CarrefourSA Hipermarketlerinin kapanış saati 22.


Legolar, şimdi de Discovery Centre İstanbul’da ziyaretçilerini ağırlıyor. Kuveyt Türk Bireysel kredi kartları ile yetişkin, çocuk ve öğrenci biletlerinde indirim fırsatı. Grupanda iyi eğlenceler diler. Forum İstanbul Alışveriş Merkezi. Uygun fiyatlarla hemen yerinizi ayırtın!


TT Mobil müşterileri için tüm vergiler dahil 4kuruş, Vodafone müşterileri için kuruş, Turkcell müşterileri için kuruş olarak ücretlendirilir. Yine Lego fanlarının bileceği gibi, Minifigure takası Legoland’de mümkün olabilecek. LEGOLAND’in yapım ve işletmesini Merlin Entertaintments üstleniyor. Her Fan Club üyesi kampanyaya sadece (bir) defa katılabilir.


Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! Bazı kuruluşlar öğretmenler gününe özel kampanya ve indirimler hazırladı. Betfair’den Clive Owen’lı kampanya Global. Böyle bir durumda yeni koşullar LEGOLAND ve CarrefourSA tarafından duyurulacaktır.


SMS ile tarafıma iletişim kurumlasına izin veriyorum. LEGO Oyuncaklar uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi Paşa Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Miniland ve Duplo Lan küçük yaş grubu çocuklara yönelik oyunları ve trenleri içerir.


Legoland kampanya

Ayrıca Miniland’da , Danimarka’nın önemli yapılarından oluşan, Legolardan yapılmış, bir minyatür şehir gezilebilir. Yapılan bu kampanya ile sadece 09. Mayıs-Haziran tarihleri arasında dört gün boyunca geçerli olacak indirimli biletler, biletix. Merlin Entertainments Grup, ayın sultanı Ramazan ayına özel gerçekleştirdiği kampanya ile yetişkin ve çocuk biletlerinde indirim avantajı sunuyor. Türkiye`nin en kapsamlı ve en büyük alışveriş ve kültür rehber siteniz sizlere.


Lego dünyasını tamamen yaşayacağınız eğlence merkezinde yüzde indirim fırsatı! Nesquik “Geleceği Besler” sloganıyla yeni bir kampanya başlattı ve kampanya ile çocukların bedensel gelişimleri desteklendiğinde, yaratıcılıklarının da destekleneceğini vurguluyorlar. LEGOLAND Discovery Center da çocuklarınız için eğlenceli vakit geçirecekler.


Legoland kampanya

Aileler tarafından en sevilen gezi destinasyonlarından biri de Billund’daki Legoland’dır. Buranın tutkunları, korsan, prenses ya da ninja oldukları, temalı odalarda konaklar. TL bonus kampanyasından bir müşteri birden fazla kez yararlanarak kazanım sağlayabilir.


En eğlenceli ve eğitici LEGO modelleri Toyzzshop. En uygun fiyat ve taksit seçenekleri için hemen tıklayın! Yeni Red tarifeleriyle akıllı cihaz indirimlerinden, restoran indirimlerine, yurt dışı avantajlarından, seyahat indirimlerine kadar birçok fırsat sizi bekliyor. Tema Park, avm, otel ve birçok farklı alanı birleştiren eğlence merkezidir.


Sınırsız Eğlence İsfanbul’da!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar