28 Temmuz 2015 Salı

Günlük hayattan ilginç bilgiler

Bazı bilgiler doğru ona sözüm yok teşekkürler fakat diğer bilgileri deneyip teyit etme şansımız yok :D Ne güzel istanbul be Bende diyorum ki evrende trilyon 685. Hayata dair faklı durum ve ilginç bilgi. Günlük hayatımızda bazen ufak gibi görünse de canımızı sıkan, o günkü performansımızı etkileyecek olaylarla karşılaşabiliriz.


Ancak bu tür olayların çözümleri elimizdedir. KİGEM sitemizde yer alan yazı, video ve içerikler bu bölümde. KİGEM Türkiyenin ilk kişisel gelişim ve sosyal başarı sitesidir. Mavi gezegenimiz bizleri devamlı olarak şaşırtabilecek bir sürü ilginç gerçeklikle dolu.


Dünyamızın sırları, sınırları, güzellikleri ve akıl almaz mucizeler. Yüksek IQ seviyesi erkeklerin hayattan beklentilerini arttırırken. Sizlere hazırladığımız bu ilginç bilgiler daha önceden okuduğnuz bilgileri unutturacak en ilginç sizleri şaşırtacak bilgilerdir. Her geçen saniye, dünyanın farklı yerlerinde, farklı olaylar olmaya devam ediyor ve ortaya da farklı bilgiler çıkıyor. Genleşme: Isı alan maddenin uzunluğu ve hacminde artış gözlemlemesidir.


Isının etkisi sonucunda cisim genleşme göstererek boyutlarında değişiklik görülür. Bir diğeri günlük işleri organize etme ve zamanında. Birbirinden İlginç Bilgi 1) Atlar ay kadar ayakta durabilirler.


Kereviz yerken harcanan kalori, kerevizin içindeki kaloriden daha fazladır. Katı haldeki cisimlerin ağırlıkları nedeniyle birim yüzeye dik olarak uyguladıkları kuvvete basınç denir. Kaan:Komik bölümü yerine ilginç bilgiler diye bir yer açıp oraya koysaydınız keşke. Dünya üzerinde milyar yetişkin insan, günlük tavsiye edilen kalori çizelgesine göre sadece büyükbaş hayvanlardan üretilen hamburgerle beslense gün sonra tüm büyükbaş hayvanlar tükenirdi. Bedenin dilini çözen insanlar toplumda, sosyal hayatlarında başarılı olurlar.


Geçen gece nöbetteyken acile yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. GÜNLÜK HAYATTAN KOMİK ANLAR. Hayatımızı kolaylaştıran bir çok basit makinenin yanı sıra ihtiyacımız olan işleri yapmamızı sağlıyor. Son dönemlerde günlük hayattan özel davetlere kadar her alanda kullanılan ve tek bir parçayla şık olmanızı sağlayan saten elbiseler çok popüler.


Sizin için markaların saten elbiselerini derledik. Tüketicilerin en çok el feneri, kürek, çekiç gibi ürünler satın aldıkları gözlemlenmiş. Walmart Amerika’da ne zaman buna benzer bir doğa olayı yaşanma ihtimali olsa bu bölgedeki mağazalarına bu ürünlerden yığıyor ve yok satıyor. Matematik ve sayılar hakkında ilginç bilgi.


Günlük hayattan ilginç bilgiler

Hepsi Yaşanmış İlginç Olaylar. Kırılma Olayına Günlük Hayattan Örnekler : 1-) Çayın içindeki kaşığın kırılmış gibi görülmesi. Günlük Hayatta Kullanılan Teknolojik Aletler Nelerdir Günlük hayatımızın bir çok alanında çeşitli teknolojik aletler kullandığımız aşikar.


Havuz korkuluklarının kırılmış gibi görülmesi. Akvaryuma veya nehirlere üstten bakıldığında içindeki balıkların yüzeye daha yakın görülmesi. Su dolu bardaktaki kalemlerin kırılmış gibi görünmesi.


AB’deki her inek için verilen günlük 2. Afrika’nın yüzde 75’inin günlük geçiminden daha fazla. Dünya nüfusunun beşte biri, günlük dolarında altında gelirle yaşıyor. Mısır Piramitlerinin Sırrı Nedir?


Yoğuşmaya Günlük Hayattan Örnekler 0. Hayat hakkında en tuhaf 5gerçek. Isı Enerjisine Günlük Hayattan Örnekler. Maddenin ısı enerjisi, atomların veya moleküllerin ne kadar hızlı hareket ettiğine bağlıdır. Ne kadar hızlı hareket ederlerse sahip oldukları termal enerji (ısı enerjisi) de o kadar yüksek olur.


Günlük hayattan ilginç bilgiler

Günlük hayattan Tecrübe. Günümüzde Kaliteli Vakit Geçirebilmek. Amerikada nasıl iş bulunur? Amerikan Kuralları hakkında bir takım bilgiler.


Bilgiler, İlginç Listeler, İnsanlar, Kadınlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar