15 Temmuz 2015 Çarşamba

Özkanlarda kiralık daire

Yürüme mesafesi̇ndedi̇r. Karanlik odasi bulunmamaktadir. Not: dai̇re ai̇leye ki̇raliktir.


Özkanlarda kiralık daire

Bornova bölgesinde adet kiralık Daire aylık 1. TL fiyatından başlayan kiralık konut bulunmaktadır. Son bir yılda İzmir ilinde kiralık fiyatları en çok Çeşme İlçesinde arttı. Kat Kullanım Durumu Boş.


Bayraklı kiralık daire, işe, okula, hastaneye, markete, şehir merkezine yakın olmalı. Ayrıca ulaşım sağlayacağınız toplu taşıma araçlarına ya da duraklarına yakın mesafede kiralık daire seçmelisiniz. Böylece daha avantajlı bir eve sahip olursunuz. Konut İşyeri Arsa Devremülk.


Özkanlarda kiralık daire

Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence.


Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili. KİRALIK DAİRE ÖZKANLARDA. Sonraki Slayt Gösterisi Durdur. YEDİŞEHİTLERDE MAHALLESI , ÖZKANLARDA.


Satılık Arsa Kırklareli KAT KKARŞILIĞI KAÇIRILMAYA. SATILIK LÜX FUL ÖZKANLARDA DAİRE. Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Yazdır Benzer İlanları Göster.


Isparta kiralık emlak ilanlarına goz atın! Kiralık ev daire dükkan işyeri arazi vs. Folkart life,Avcılar prestige,Avcılar Suits, Folkart mY Via projelerinde aktif hizmetimiz bulunmatadır.


Ev sahibi olmak hemen hepimizin hedeflerinden biridir. BORNOVA COCEKLI DE KIRALIK ESYALI KOY EVI. Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. Sokak Seçkinler Sitesi BBlok No:7-B Özkanlar Karakol Karşısı Bayraklı.


Bayraklı Mansuroğlu kiralık daire fiyatlarını incelemek için tıkla. Sahibinden eşyalı veya eşyasız kiralıktır. Modern Cihazlarla Kaliteli Hizmet. Her Şey Sağlığınız İçin. Markantalyaya dakika yürüme mesafesinde olan ful eşyalı evime kira ve diğer tüm giderlere ortak olacak ev arkadaşı arıyorum.


Emlak Sektöründe Show Yapıyor. Ankara C İzmir içinde kiralık emlaklar. TL den başlayan fiyatlarla. Yaşar üniversitesi yakını metro istasyonu yanı ankara asfaltı üzerinde güvenli, modern, ferah.


Daire Başkanı: Arkadaşlar şu okullar ile bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim konum sosyo kültürel özellikler ve ulaşım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar