13 Temmuz 2015 Pazartesi

Spotify bilgisayar çevrimdışı

Spotify bilgisayar çevrimdışı

Yeşil ok indirmenin başarılı olduğunu gösterir. Uygulamayı Çevrimdışı Moda ayarla. Uçakta, metroda veya İnternet bağlantının olmadığı herhangi bir yerde müzik dinlemek için idealdir. Bu başlık altından spotif.


SPOTIFY çevrimiçi-çevrimdışı müzik dinleme(pc-telefon) Daha Fazla. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Böylece internet bağlantısının iyi olmadığı yerlerde veya mobil veri kullanmak istemediğiniz zaman şarkıları telefonunuza indiriyorsunuz.


Ayrıca şarkı atlama seçeneği de bir saat içerisinde yalnızca altı şarkıyla sınırlı ve şarkıları çevrimdışı dinleme için indiremiyorsunuz. Hem web arayüzü, hem bilgisayar programı, hem de mobil uygulaması bulunuyor. Oynatma listesi hazırlama, çevrimdışı müzik dinleme gibi bir çok ayrıntısı bulunuyor.


Bilginin iyisi ve düzenlisi olur mu? Yok diyorsanız yanılıyorsunuz. TunesGo ile spotify dinlemek. Gerek güncel müzik listeleri, gerekse dünya üzerindeki çoğu radyosu ile spotify adeta dünya müzikleri açılan bir kapı.


Adım 3: Disk Temizleme (cleanmgr) ile Sisteminizdeki Gereksiz Şeyleri (Geçici Dosyalar ve Klasörler) Temizleyin Zamanla, gündelik bilgisayar kullanımının ve internette sörfün sonucunda, bilgisayarınızda gereksiz dosyalar toplanır. Sınırsız atlama hakkınız bulunur. Yüksek kaliteli sese sahip olursunuz. Bu ücret eğer öğrenciyseniz indirimle 6. Güncellemeler sırasında yüklemelerde oluşan hatalar anında düzeltilmeye. Bilgisayar adı Mac’te nasıl değiştirilir?


Yani Metro’da veya telefonunuzun çekmediği yerlerde müzikten mahrum kalmıyorsunuz. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Oturum Aç’’ seçeneğine tıklayın. Ses kalitesi bakımından tatmin ediyor.


Yeni sürüm gelsin ve şarkıları çevrimdışı dinleme gelse guzel olur:) Yanıtla İptal et. Bunların başında da çevrimdışı müzik dinleme özelliği geliyor. Kullanıcı adı, profil fotoğrafı gibi bilgilerinizin bulunduğu hesap ayarlarınızı kullanarak listelerinizde yer alacak kullanıcı adını da değiştirebilirsiniz.


Premium üyeliği satın almak. MPçalarlar da ortadan kalktığı gibi kullanıcılar artık akıllı telefonlarına MPyükleyerek dinlemekle de uğraşmıyor. Son derece geniş şarkı veritabanına sahip olması diğer müzik servislerinden bir adım daha öne taşımaktadır.


Hem telefon hem de şahsi bilgisayar için uygulaması bulunmakta. Playlist hazırlama ve çevrimdışı müzik dinleme gibi imkanlar sunmakta. Bunun için uygulamaya ihtiyacınız var.


Spotify bilgisayar çevrimdışı

Müzikleri indirip çevrimdışı modda dinleyebilirsiniz. Spotify Hesap Silme Nasıl Yapılır? Siz de premiuma geçerek mutlu olun. Neden spotify premium hesap kullanayım ? Web arayüzü, bilgisayar programı ve mobil uygulamaları bulunmaktadır.


Ahenkli bir güncelleme ve çevrimdışı bir dinleme için indirme olanağı vardır. Artık beş cihaz için cihaz başına 10. Bu iyi bir başlangıç olsa da akıllı saatlerine müzik.


Benzer uygulamaların sağladığı tüm imkanları tek bir çatı altında toplayabiliyor oluşu ise sanırım uygulamanın neden bu kadar. Telefıonda da sürekli çevrimdışı modunu açmak zorunda kalıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar