17 Temmuz 2015 Cuma

Ingilizce konuşmayı öğrenmek

Sıfırdan İngilizce nasıl öğrenilir, İngilizce öğrenmeye nereden başlamak gerekir, İngilizce çalışmaya nereden başlamalıyım ya da adım adım İngilizce öğrenmek istiyorum, ne yapmalıyım gibi sorular öğrencilerden sık sık aldığım sorular. ESL ve İngilizce öğrencilerinin İngilizce Konuşma becerilerini geliştirmeleri için bilmeleri gerekli olan İngilizce Kural ve Sırlar. Bebekler ve çocuklar için önce konuşmayı öğrenmek normaldir.


Akıcı olmak için, sonra okumaya başlarlar, sonra da yazmaya. O halde doğal sıralama: dinleme. Direct Method’un yaratıcıları ‘’İngilizce konuşmayı öğrenmenin tek yolu o dili kullanmaktır’’ felsefesiyle seans akışında sürekli İngilizce konuşur ve konuştururlar. Direct Metot kitapları hazırlanırken, faydalanacak bireylerin Türkçe konuşan insanlar olduğu göz önünde bulundurulmuştur.


Konuşmayı Öğrenmek İçin İhtiyacınız Olan Her Şey. Bazı yazılı sınavlarda başarılı olmak için soru tipi ezberleme sistemi maalesef sizi İngilizce konuşur hale getirmez. Bilakis bu şekilde alacağınız. Onun yerine “İngilizce öğreniyorum ve her gün kendimi geliştiriyorum”, “her zaman çok kolay olmayacak ama yine de buna değer”, “ay önceki halimden çok daha iyiyim” gibi cümleler kurmanız, size asıl odaklanmanız gereken şeyi hatırlatacaktır ve hızlı İngilizce öğrenmek yolunda cesaret verecektir. Pratik hikaye derslerini dinle ve kolay sorulara yüksek sesle cevaplar verip İngilizce konuşma becerisi kazan.


Bu derslerle kendi kendine İngilizce öğrenmek, dinle ve cevapla metoduyla konuşma becerisi kazanmak çok kolay. Sen de ücretsiz dersleri indir, en. Oyun tarzında derslere günde dakika ayırarak İngilizce öğren. Bu beceriyi kazanabilmek için takip edilen metotlar çok önemlidir.


Unutulmamalıdır ki İngilizce ve diğer diller sadece okuyarak ya da bir takım kuralları ezberlenerek öğrenilebilecek teorik bir ders değildir. Merhaba, yaşındayım yaşında antalya da sezonluk çalışarak altı ayda konuşmayı ilerletmiştim. Fakat zaman ve işim gereği geliştirmeyi hep erteledim. Bana öncelikle nereden başlamam gereketiğini sıralama şeklinde. Rahat İngilizce sisteminin beşinci prensibinde İngilizce konuşmayı öğrenmek için gerekli olan şeylerden bahsetmiştik.


Ingilizce konuşmayı öğrenmek

Bu yazıda özetle, ders kitapları okuyarak ya da sınavlar için hazırlanarak İngilizce konuşmanın mümkün olmadığını, pratik yapmanın yani uygulamanın şart olduğunu anlattık. Kimileri ücretsiz, kimileri ücretli olan bu eğitimleri takip ederek de İngilizce dili öğrenmek, pratik yapmak mümkündür. Adım adım İngilizce öğrenmek için neler yapmanız gerektiğinden ve kaynaklardan bahsedecek ve size kolay bir program çizeceğim.


Bir bebek konuşmayı söküp dilde akıcı olana kadar. Yetişkinler İngilizce öğrenirken hata yapmaktan çekinirken. Artık İngilizce öğrenmenin sadece İngilizce kitapları ile mümkün olmadığını neredeyse herkes biliyor.


Ingilizce konuşmayı öğrenmek

Hata yapmak İngilizce öğrenmenin bir parçasıdır. Buna rağmen akıcı olmak için konuşma, gerekli olan tek şeydir. Ama biraz önce İngilizce gramer öğrenmek, İngilizce konuşmayı zorlaştırır dedik, bu nasıl oluyor? Ne demek istiyorum açıklayalım. Bizimse düşünmeden konuşmaya ihtiyacımız vardır.


Yani otomatik konuşabilmek için, kelimelerin ve cümlelerin. Filİngilizce Öğrenirken İzlenecek En İyi Film. Yazar Тom in Diller dk. Bir dili eğlenerek öğrenmek çok daha kolay, ayrıca zaman geçirmek için film izlemekten daha güzel bir yol mu var (kucağında koca bir kase patlamış mısırla hem de)?


Ingilizce konuşmayı öğrenmek

Peki, gişe rekorları kıran. Ayrıca bil ki, dünyanın her bölgesinde, senin gibi İngilizce öğrenmek isteyenler kadar Türkçe öğrenmek isteyenler de bulunuyor. Dünyanın herhangi bir yerinden bulacağın yeni arkadaşınla İngilizce konuşma pratiği yaparken, yeni arkadaşının da Türkçe’yle ilgili tüm merak ettiklerini de cevaplayabilirsin. Talk English Standar resmi Ücretsiz TalkEnglish.


Her ders sayfası ayrıca kendi kendinize kayıt. Yabancı dilde konuşmayı öğrenirken Türkçe söz dizimini mümkün olduğunca kullanmayın. Yabancı dil olarak örneğin İngilizce öğrenen bir kişi, konuşurken İngilizce düşünmek ve bu dilin söz dizimi kalıplarını kullanmak zorundadır. Türkçe düşünüp İngilizce konuşmaya çabaladığımızda iyi sonuç alamazsınız. Konuşarak Öğren bir “Cepte İngilizce” kursudur ve üstelik ücretsiz olup kolay ingilizce öğrenmek isteyenler için ideal bir sistemdir.


Aynı zamanda Konuşarak Öğren uygulaması size özenle seçilmiş Amerikalı eğitmenler ile Skype’ın chat sistemi üzerinden bire bir kolay ingilizce ders paketleri seçeneklerini sunmaktadır. Her gün binlerce ziyaretçisi sayesinde online İngilizce öğrenme siteleri arasında 1. Bu dili öğrenmek için İngilizce kursuna gitmeye vaktiniz yoksa ya da İngilizce kursları ya da İngilizce özel ders için ücret ödemeye mali gücünüz elvermiyorsa sitemizden ücretsiz istifade edebilirsiniz. Başlangıç ve ileri ingilizce olmak üzere iki adet setleri var. Ben başlangıç setini satın aldım ve şu anda 29. Ancak hiç İngilizce bilmeyen biri bu setle zorlanabilir.


Bana göre en az elementary düzeyinde ingilizce temeli olanda fayda sağlayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar