14 Temmuz 2015 Salı

Mysql sürüm yükseltme

Mysql sürüm yükseltme

Bu makalemizde plesk kullanan fiziksel yada sanal sunucunuz üzerinde mysql sürümünü yükseltmemiz için gereken adımlara değineceğiz. YAZAR: masaustuMaker ay önce ay önce. MySql and PHP on Windows - Duration:. Yükseltme işlemine başlamadan önce eksik veya güncel olmayan herhangi bir paket kalmaması için aşağıdaki komutlar kesinlikle çalıştırılmalıdır.


Mysql sürüm yükseltme

Bu işlemler veri kaybı riski. Harici olarak herhangi bir destek sunulmamaktadır. Sürüm güncellemesi yapmadan önce sitenizi yedeklemeyi unutmayın! Hosting firmanıza sistem dosyalarını güncellemesini talep edin ve PHPsürümüne geçmek istediğinizi dile getirin.


Eğer sistem güncellemesi sonrası farklı bir hata mesajı. Hangi sürümü seçeceğinizden emin değilseniz, sizin için seçili olan varsayılan seçenekleri değiştirmeyin. Not: Kopyalama sırasında phpmyadmin , mysql ,. Easy Php sürümünden e yükseltme.


This feature is not available right now. Ubuntu DNS Server Kurulumu. Yeni ve modern siteler veya scriptler çıktıkça sunucu gereksinimleri de aynı oranda artış göstermektedir. Elbett bu bir zorunluluk değil ama.


Kişisel Yayımlama Platformu. WordPress benim için çok özel bir proje. MySQL sürüm notlarına bakın. Bulletin sürümüne geçişte çoğu kullanıcımız Kararsız durumda veya alacağı hatalardan dolayı çekinmektedirler. Bu topic altında konu açarak ve PM yolu iletişime geçebilirler.


Veritabanları websitelerinin vazgeçilmez öğeleridir. Bu yazıda php ile programladığınız bir sitede mysql veritabanında işlemleri nasıl yapabileceğinizi anlatacağım. Kaan GİRGİN Administrator. Farklı sunucudan sql yüklerken problem yaşayabilirsiniz.


Birçok kişi verilerini sistem diskinin. Linux linux geçmişi sil linux ssh clear linux ssh geçmişini sil linux ssh history live lumidee mail mcrypt. Ne var ki gerek güvenlik özellikleri ve gerekse gelişimi takip etmek açısından artık versiyon yükseltmenin gerekli olduğu kanısına vardım. Web sitem uzun süredir 1. Sürüm yükseltme işlemlerini ben Centos üzerinden anlatacağım. Bu yüzden eğer başka bir işletim sistemi kullanıyorsanız bu işlemler sunucunuza zarar verebilir, muhtemelen çalışmayacaktır.


Yapılacak işlemler sırasıyla;. Plesk Panelde PHP sürüm yükseltme. Merhaba sevgili arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum ve çok beğendin.


Kafandaki bir çok konuyu burda aydınlatma imkanım oldu. Başarılarınızın devamını diliyorum. Yukarıda listelediğimiz özelliklere bakacak olursak şuanlık durum için sistem biraz eski kalmış. Neler Yapacağız Ve Notlar.


Yükseltme Merhabalar, Linux sunucuları yönetebilmek için birçok hosting kontrol paneli bulunmaktadır. Bu paneller ücretli olduğundan dolayı kendisine ait sunucu kullanacaklar ve bütçesi olmayanlar alternatif. SSH ile Centos Sürüm Yükseltme.


Selamlar, Bu yazımızda Centos ‘nin güncel olmayan versiyonu nasıl son güncellenen versiyona yükseltilir, bundan bahsedeceğiz. Yum ile bu tam bir çocuk oyuncağı! Sonraki Sonraki yazı: Docker Container Yedek Almak.


Reseller hesabınızdaki her bir web sitesi ayrı ve anlık olarak, sunucu genelindeki toplam havuz içinde Core CPU ve 2GB RAM kullanım hakkına sahiptir. Yeni Cpanel Sürümleri İçin Mysql Güncellemesi nasıl yapılır ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar