13 Temmuz 2015 Pazartesi

Galatasaray altyapı seçmeleri 2018

Kalede tanıdık bir isim Acaba kim? Kulübümüzün altyapısı U1 U1 U1 Uve Uolarak gruplara ayrılmaktadır. SEZONU SEÇMELERİ BAŞLIYOR. Futbol Akademisi için alt yapı antrenörlerimizin yapacağı seçmeler başlıyor! Basketbol seçmeleri düzenleyen kulüpler ve spor okullarının en güncel seçme duyuruları altyapibasket.


UGenç Erkekler kategorisinde İstanbul. Fenerbahçe altyapı seçmeleri ne zaman? Yeni sporcuları altyapımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Bir yorum Yaz Cevabı iptal et. Takım UFutbol Takımı UFutbol Takımı UFutbol Takımı UFutbol Takımı UFutbol Takımı U13.


Perşembe günü yapılacaktır. Seçmeler, aşağıda belirtilen programa göre 26. Altyapımıza seçilmek için ter döktü.


Alt yapı seçmeleri Haziran Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek. TL ücret karşılığında futbol okulundan yararlanabilecek. Forma Rengi Mavi-Beyazdır.


TBF ve Özel Liglerde mücadele edecek Sancaktepe İstanbul Spor. Henüz resmi bir açıklama. Eczacıbaşı Spor Kulübü resmi internet sitesi. YENİ BİR FUTBOLCU GELECEĞİ İÇİN HAZIR MISIN?


Coca Cola Hakkında Bilinmeyenler. Etiket: fenerbahçe altyapı seçmeleri. SİTEYE GİT’ E TIKLAYARAK MAÇLARI CANLI BİR ŞEKİLDE İZLEYEBİLİRSİNİZ. BJK Fulya Tesisleri’nde başladı.


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 1. Kadir Has Tesislerinde iki futbol sahasında, hoca nezaretinde başlayan seçmelerde ilk 3. TRABZONSPOR – FENERBAHÇE CANLI YAYIN. Galatasaray - Anadolu Efes. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Birde ne zaman yapılacağını ve nerde olacağı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.


Galatasaray altyapı seçmeleri 2018

BJK futbol altyapı seçmeleri, Haziran-Temmuz. USUTOPU TAKIMIMIZ ÜÇÜNCÜ OLDU. Manisaspor Kulübü altyapı seçmeleri 5-6-Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Beşiktaş’ta bayan altyapı seçmeleri başlıyor.


Gaziantep Basketbol altyapı seçmeleri başlıyor. Bursaspor - Banvit Kırımızı ta. Mayıs Cumartesi ve Mayıs Pazar günü saat 13. Rizespor’un Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilecek. Banvit’te altyapı seçmeleri yapıldı Banvit Basketbol Kulübü altyapı seçmeleri bugün Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.


Galatasaray altyapı seçmeleri 2018

Her sene yaz döneminin başında yapılan altyapı oyuncu seçmelerine bu sene de ilgi yoğundu. Turkcell Kulüpler Arası UTürkiye Ligi Finalinde sporcularımız altın, gümüş, bronz madalya kazandı. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda devam eden altyapı çalışmalarımıza – yaş arası kız – erkek herkes katılabilmektedir. Gençlik Geliştirme Programı çerçevesinde Türk.


Bu yıl özel turnuvalara katılan takımlarımız, gelecek yıldan itibaren hem resmi hem de özel liglerde mücadele edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar