27 Temmuz 2015 Pazartesi

Gündoğan denizatı sitesinde satılık evler

Sahibinden Veya Emlakçıdan; 2+ 3+ Teraslı, Geniş Bahçeli Ve Havuzlu Seçenekler İçin Tıklayın! Satılık Villa Fiyatları ve Satılık Villa İlanları sahibinden. Gündoğan Satılık Yazlık Fiyatları ve Satılık Yazlık İlanları sahibinden.


Bodrum Gündoğan Mahallesi konumunda hayalindeki satılık yazlık burada! GÜNDOĞAN ÇAMLI KONAKLAR SİTESİNDE 4+DENİZ MANZARALI ÖZEL BAHÇELİ VİLLA. Posts about Denizati Sitesi Havuz Gundogan Bodrum.


Balkan Çelik shared a video — at Denizati Sitesi Havuz Gundogan Bodrum. August at 7:AM Bodrum, Turkey Sevmecemmm. Cadde köşe başı konumda. Gündoğan denizatı sitesinde müstakil bahçeli bitişik nizam tirpleks villa gündoğan merkeze yürüme mesafesinde mbahçe kullanımı yatak. Ana yola 7mt olan arsamiz 50molup ersnde adet kendne zel havuzludur.


Vllalarimizdan tanes tamamen btm 2. Vllamizin di cl btm sadece dekorun s btmdr. Etstur uygulaması ile tatil planı yapmak çok kolay! Yurt içinde ve yurt dışında binlerce tesis seçeneğinin yanı sıra dünyanın dört bir yanında düzenlenen zengin içerikli turlar, birbirinden özel promosyonlar ve kolay rezervasyon ayrıcalığı Etstur’un mobil uygulaması ile sizi bekliyor. Bodrum merkez de yeni ve geleneksel yöntemlerle inşaa edilen tanesi tescilli olmak üzere tane otantik taş ev. Ayrıca kültür, yine turizmin kıskacından kurtulamadı.


Mağaralar da bundan nasibini aldı tabii.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar