16 Nisan 2014 Çarşamba

Tumblr ingilizce sözler

Anlamlı İngilizce sözler ve anlamları Her dilde olduğu gibi İngilizce dilinde de güzel İngilizce sözler söylemek mümkün. Zaman içerisinde karşılaştığımız anlamlı İngilizce sözler ve anlamları bu sayfada toplanıyor. Being someone’s first love is great, but being someone’s last love is beyond perfect. Birinin ilk aşkı olmak harika ama birinin son aşkı olmak mükemmel ötesi. Find and follow posts tagged ingilizce sözler on Tumblr.


Tumblr ingilizce sözler

Don’t try to be different. To be good is different enough. Hazırladığımız bu listede Cool İngilizce sözler bulunuyor. Türkçe çevirileri de vardır.


Bir çok alanda özenle hazırlanmış İngilizce sözler listemizde İngilizce spor sözleri, İngilizce Tumblr sözleri, İngilizce komik ve eğlenceli sözler, İngilizce kısa sözler, İngilizce arkadaşlık sözleri ve ünlü kişilerin İngilizce sözleri başlıklarında ihtiyacınız olan en güzel İngilizce sözlerine göz atabilirsiniz. Tumblr özel yazımızda sizler için birbirinden güzel sözler ve anlamlarını derledik. Bu makalemizde Tumblr sitesine özel İngilizce sözler ve anlamlarını paylaşacağız. Eğer yabancı dilimizi İngilizce seçtiysek, İngilizce sözler ve anlamları her zaman ihtiyacımız olabilecek bir bilgidir.


Tumblr ingilizce sözler

Hem İngilizce kelimeler öğrenmek için hem de. Bir de gidip ingilizce içerikli bloglar takip ettim. O da güzel ama dimi dedim. Tumblr dünyasını tanımıyorsun demek istedim, sustum.


Gidip günlük tutayım, defterime yazayım siz de haklısınız. Seveceksen olgun, ama ruhu çocuk olanı seveceksin. Boşuna üzülmeyin, o gülüyor çünkü. Boy boy cümleler, bazen eğlenceli, bazen romantik, bazen duygusal.


Siz de istediğiniz gibi Durumlar paylaşabilirsiniz ve burası sizin için ideal! Sayfamız içerisine yabancı bir ülkede arkadaşı olup da ona İngilizce bir şeyler yazmak isteyenler için değişik ve farklı sözler ekledik. Sözler ve Anlamları Kısa. Bu listedeki İngilizce güzel kelimeler içerisinden en çok hangisini beğendiğinizi hemen altta yer alan cevap kısmına yazabilirsiniz.


Kısa cool sözler, uzun cool sözler ile ingilizce cool sözler için doğru adrestesiniz. Yakın zamanda yayınlanan yazılar. Tumblr İngilizce sözler ve yine Tumblr isimli mecrada kullanabileceğiniz birçok farklı cümleye bu sayfada yer veriyoruz.


Sürekli olarak güncellediğimiz bir liste diyebiliriz ve hoşunuza gidecek bir şeyler bulduğumuz takdirde gerekli eklemeleri de en kısa süre içerisinde yapıyoruz. Akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilmek ve kendinizi ifade etmek istiyorsanız öncelikle yeterli sayıda İngilizce kelime ezberlemiş olmanız gerekiyor. Dil bilgisi kurallarını biliyor olsanız dahi hızla ilerleyen bir konuşma içinde kullanacağınız. Daha önce yayınladığımız Etkileyici kısa whatsapp durum sözleri adlı konumuz epey ilgi gördü. En güzel ingilizce instagram sözleri.


Günümüzde özellikle sosyal medya hesaplarımızda sıkça paylaştığımız bir konu da güzel sözler. Akla gelebilecek hemen hemen her konuda söylenen bir çok güzel söze rastlamak ve bulmak mümkün. Whatsapp durum güncellemesi arıyorsanız aşağıdaki sözler tam size göre. Yapılana kadar herşey imkansız görünür. Yeni nesil ağ ve blog servisi olarak tanımlayabileceğimiz Tumblr, milyonlarca üyeye ulaşmayı başarmış durumda.


Tumblr ingilizce sözler

Etkisi kanıtlanmış, çok anlamlı İngilizce aşk sözleri burada. Helloile en başarılı öğrenme tekniğini (Bağdaştırma Metodu) kullanarak her gün yeni İngilizce kelime ezberleyip maksimum ayda istediğiniz seviyeye ulaşabilirsiniz. Seviyenize göre seçilen kelimeleri öğrenip zaten bildiğiniz ya da işinize çok da yaramayacak kelimeleri atlayabilirsiniz. Sen hayallerimdeki gerçeksin. Oyuncudan nefret etme oyundan nefret et.


Dünya genelinde evrenselleşmiş dillerden birisi olarak dikkatleri üzerine çeken İngilizce, günümüz insanlarının sosyal medya hesaplarında da İngilizce güzel sözler paylaşması ile çok daha yaygın hale geliyor diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar