28 Nisan 2014 Pazartesi

Telekinezi günah mı

Arkadaslar telekinezi beyın gucuyle yapıldıgı ıcın ve Allah herkese beyın verdıgı ıcın butun ınsanlarda olması lazım yanı tek bır kısıde yok herkestekı bır yetenek ama acıga cıkartmak gerek oyle bılıyorum bırde sızın yorumlarını alayım dedım. Telekinezi Yapmak Günah mı? Filmlerde çoğunlukla aynı senaryo üzerinden gidilir. Başkaları tarafından ezilen, itilip kakılan bir çocuk bir süre sonra. Ya tabiki de ben bunun günah olmadığını düşünüyorum çünkü bize bu beyni, aklı ve mantığı verende Allah.


Ama bazıları da günah diyorlar. YoruPsişik güçler telekinezi, telepati, levitasyon gibi güçlerin İslam Dinine göre bir sakıncası var mıdır? Allah yaşayabilmen için bunları sana vermiş zaten.


Kullanmamak en başta ona saygısızlık olmaz mı ? Düşünce gücü ile maddeye hükmetme ispatlanmıştır. Ama genel olarak halen kabul görmüyor. Görmemeleri birşeyi değiştirmez. Diğer konusu altında soruldu. Aslında telekinezi günah değil ve ayrıca bunun cinle alakası yok cünkü bu güc epifiz bezinden gelen phsco-dalgalar sayesinde oluyor.


Ve zaten bu güçü sınırlı ve iyi amaçlı kullandıgımız icin günah olmuyor. Eğer kötü amaçla kullanırsak günah oluyor. Eğer öyleyse iyi niyetlerle yapılması da günah olmaz mı? Kuvvetli Ruhların sihiri diye alet edavat kullanmadan yapılan büyü çeşidinden bahsediliyor dinde. Elmalılı Hamdi Yazır hipnotizma, manyetizmayı bu guruba dahil etmiş.


Birkaç gündür de bu kurcalıyor kafamı. Telepati deyimi Yunanca bir deyim olup, uzaklık anlamında tele ve duygu anlamında patus sözcüklerinden oluşmuştur. Telepati kendi duygu organlarından yararlanmadan esrarengiz bir şekilde başkalarının hislerini bilmesi veya duymasını ifade eder. Telepati yanlıları şöyle diyorlar: Normal insanlar için bile yüzlerce kilometre uzakta bulunan dost ve akrabalarının ölümü. Ruh çağırma olaylarına parapsikoloji ve modern bilimin diğer ilgili dallarının da belli açıklamalar getirdiği görülür.


Onların izah tarzı ile din bilginlerinin açıklamaları şöyle bağdaştırılabilir: Parapsikologların ruh diye isimlendirdiği varlık fizik yapısı olmayan bir varlıktır. Bu tarz bir ruh yükseltmesi sizi korkutmasın. Allah’ın istediği ve sevdiği bir tarzdır. Videoda İzlenmesini İstediğin Anı Paylaş.


Linkleri yolladım bakın inceleyin, ezberden yorum yapmayın. Böylesine kötü bir günde etrafımızda yer alan kişilere gülerek şakalar yapmamız biz Müslümanlara yakışmayan bir davranış olacaktır. Nisan’da şaka yapmak günah mı sorusunu din alimlerine de yönelttiğimizde alimler ilgili günde şaka yapmanın günah olduğunu söylemektedir.


Telekinezi günah mı

Astral Seyahat dinimizce günah mıdır? Bu durum ruhun bedenden ayrılıp ötelere gitmesi konusunda kesin bir şey söyleyemeyeceğimiz anlamına gelir. Nina Kuligina (Nelya Mikhailova) telekinezi yeteneği ile parapsikoloji tarihine girmiş insanlardan biridir. Sovyetler tarafından yetenekleri keşfedildikten sonra incelemeye alınmış ve çeşitli deneyler belgelenmiştir.


Deneylerde özellikli farklı nesneler, kapalı. Burçlara inanmak günah mıdır? Büyüye inanmak Günah Mı Mumine Forum. Yaşadığımız dünyada bilimin sınırları genişledikçe ve bilimsel olarak tanıyıp, kabul ettiğimiz olguların sayısı arttıkça, insanoğlunun kafasındaki sorular azalacağına, giderek çoğalıyor.


Bilim, bazı konularda baş döndürücü bir hızla ilerliyor ve bir gün önce öğrendiklerimiz, bir gün sonra eskimiş bir bilgi olarak tüm değerini yitiriyor. Evet görünür ama siz onun cin mi peri mi ruh mu insan mı olduğunu anlayamazsınız onlarda sizi anlayamaz bu yüzden pek tehlike yoktur. PARAPSİKOLOJİ GÜNAH MIDIR?


Eğer telekinezi yapacaksanız çakralarınızı açmanız şart. Açarsanız size kat kat faydası olur. Malezya’da yasaklanan yoga, Diyanet İşleri tarafından da uygun bulunmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar