15 Nisan 2014 Salı

Duolingo ingilizce indir ücretsiz

Duolingo ingilizce indir ücretsiz

Almanca, İtalyanca, Fransızca, Hollandaca, Portekizce, Danca öğrenmek için ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz eğitim uygulamasının en dikkat çeken yanı yabancı dili sıkmadan, eğlenceli yoldan öğretmesi. Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Duolingo ile İngilizce öğrenin.


Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü. Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması. Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir.


Türkçe-Rusça Türkçe – İngilizce, Türkçe – Türkçe,Almanca Dil setlerini günlük eğlenceli eğitimler ile hızlı bir şekilde öğrenmenizin yolunu açar. Bu ekranda temel bilgilerle birlikte kelimeleri öğrenmeye başlayacaksınız. Verdiğiniz her cevabın okunuşunu da duyacaksınız. Bu sayede kısa sürede yeni bir dili temel düzeyde anlayabilir ve yazabilirsiniz. Bedava olarak sunulan programın en önemli noktalarından bir tanesi de Türkçe dil desteği sunmasıdır.


Duolingo ingilizce indir ücretsiz

Pratik yollardan ve kalıcı bir şekilde dil öğrenebilirsiniz. Kesinlikle denemeniz gereken bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak hemen indirebilirsiniz. Dil öğrenmenin en kolay yolu.


Yazılım, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca içeren birçok farklı dil öğrenmesine izin verir. Uygulamayı telefonunuza indirip eğlenceli şekilde İngilizce öğrenebilirsiniz yanlış cevaplarda can kaybedersiniz. Bu sayede gereksiz reklamlar ile uğraşmadan hızlı bir şekilde dil öğrenebilirsiniz. The Wall Street Journal.


Belkide en iyisidir de desek yanlış olmaz herhalde. Böylece dil öğrenmeyi oldukça hem basit hem de kaliteli bir şekilde öğrenmeye başlayacaksınız. Uygulama vasıtasıyla öğrenebileceğinzi diller arasında İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca ve İngilizce yer alıyor.


Belki tek başına bu uygulama ile sıfırdan bir İngilizce eğitimi veya başka bir dil eğitimini tamamlayıp artık ben İngilizce biliyorum diyemeyeceksiniz. Diğer uygulamalara kıyasla canlı ve rahatsız etmeyen görsel teması ile oyuncuların gönlüne taht kurmuştur. Uygulamayı ilk açtığınızda, İngilizce seviyenizi belirleyen bazı sorulara rastlarsınız.


Başlamak için hedef dili ve ana dilinizi seçin. Günlük hedefinizi seçin ve başlangıç seviyesinden başlamak isteyip istemediğinizi seçin veya dil becerilerinizi değerlendirmek için bir değerlendirme testi yapın. Hem eğlenceli tasarımı hem de ücretsiz kullanımı sayesinde İngilizcenizi ilerletmek için oldukça yararlı bir aplikasyon. Bu uygulama dil öğrenebileceğiniz en iyi uygulamalardan birisi olup başta Türkçe ve İngilizce olmak üzere İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce ve İtalyanca gibi dil öğrenme imkanı sunan güzel bir uygulama. Evet, uygulama tamamen ücretsiz.


Mod Apk, eğitim şirketi tarafından android studio ortamından geliştirilen, eğitim kategorisinde yer alan etkili ve başarılı bir yabancı dil eğitim uygulamasıdır. Genellikle kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar alan uygulama takdiri haketmiyor değil. Bunlar değişmez kurallardır ve bir defa ezberlendikten sonra unutulması oldukça zordur. Android bedava ingilizce öğrenme uygulaması indir.


Kısa sürede ihtiyaç duyduğun tüm kelimeleri öğren. Mondly Ücretsiz Almanca Öğrenin ile, temel dilbilgisini, en çok kullanılan kelime ve ifadeleri öğrenebilir, konuşma ağırlıklı günlük ücretsiz dersleri izleyebilirsin. Hobi veya iş için bir dili öğrenmek, kendiniz için yapacağınız en iyi şeylerden birisidir. Tam fiyatı 57₺ 57₺ Şimdi Ücretsiz Pinterest.


Derecelendirmesi üzerinden yıldız. There are 6reviews 628. Anrdoid yada diğer platformlar için desteği vardır.


Duolingo ingilizce indir ücretsiz

Seviyelerini seçerek ve bunuda yaparken ön test uygulayarak doğru bir başlangıç sağlamaktadır. Ayrıce web platformundada kullanıcıları kaldıkları seviyeden takip imkanı sunması ile buunmaz bir imkan. Akıllı telefon ve tabletlere yükleyeceğiniz Dualingo programı sayesinde İngilizce’yi kolayca öğrenebilirsiniz.


Arayüzü Türkçe olan Dualingo Türklerin kullanımı için idealdir. Programın içinde değişik kategorilerde alıştırmalar ve kelime öğrenme oyunlar bulunmaktadır. Programın menüleri son derece sade, basit ve anlaşılır olduğu için kullanırken hiçbir.


Başta İngilizce olmak üzere onlarca yabancı dili ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz. Bunun için en iyi dil uygulaması diyebiliriz. Sitemizden indirdiğiniz uygulamanın modlu versiyonu ile ücretli seçeneğinin arasında hiçbir fark kalmayacak.


Reklamlar kaldırıldı, güçlendirmeler ve dersler açıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar