11 Nisan 2014 Cuma

Duolingo ingilizce kac seviye var

Oyun tarzında derslere günde dakika ayırarak İngilizce öğren. Duolingo, dünyanın en popüler dil öğrenim yoludur. Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir.


Merhabalar, Burada toplam seviye var. Ve bu seviyelere ulaşmak için almanız gereken XP sayısı katlanarak artmaktadır. Burada, öğrenme kapasitenize ve günlük pratik sayınıza bağlı olarak, tüm konulara hakim olana kadar seviyenizi ilerletmeniz gerekmektedir. Diğer öğrencilerin deneyimlerini derinleştirme ve deneyim puanı kazanma stratejilerini oku.


Nerede hata yaptığımızı görsek daha faydalı olur diye düşünüyorum. Her seviyenin belli özel testleri var. Bu testleri geçtikçe puan kazanıyorsunuz ve seviye atlıyorsunuz. Ben İngilizce’den Fransızca öğrendiğim için konular ingilizce olarak yazıyor onu belirteyim.


Bu size tabi ki ileri seviye bir ingilizce öğretemez ancak üzerine düşerseniz seyahat için size kesinlikle yetecek kadar ingilizce öğrenebilirsiniz. Ana dili ingilizce olmasın ki ikiniz de rahat rahat konuşabilin. Aksi takdirde eğitiminiz bildiklerinizi tekrarladığınız ya da tam tersi hiç anlamadığınız içerikler haline dönüşebilir.


Seviye Belirleme Sınavımız. Practice online on duolingo. Seçtiğiniz dili oyunlaştırma mantığı çerçevesinde kullanıcısına öğreten Memrise, yararlı olduğu kadar eğlenceli de bir uygulama, Memrise uygulamasını Android için burdan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. Buraya kadar her şey normal. Fakat bağlaçlara geçiş yaptıktan sonra o kadar çok zorlandım ki.


Duolingo ingilizce kac seviye var

Nasıl desem alışık olduğum düzene o kadar. Yani paylaştığım grafik dahi İngilizce olmak zorunda, çünkü bu işle uğraşıp bunu grafiğe döken Türk sayısı az. Güncel, Canlı, Eğlenceli aylık İngilizce dergi. Bugün itibariyle Türkçe’den sadece İngilizce öğrenmenize imkan veriyor.


Hot English Magazine dergi ve yardımcı kitaplardaki güncel, canlı ve eğlenceli İngilizce metinler ile artık çok kolay. Tavsiye edilen süre dakikadır. Ben Ali Aktaş, Nasıl İngilizce öğrenilir? Ben nasıl İngilizce öğrendim?


Sorularının cevabını bu videoda veriyorum. Lingotlarla site içi özellikleride edinebilirsiniz. Kurs bölümünde seçtiğiniz dillerden birinde ilerlerseniz Lingot kazanırsınız. Mesela İngilizce dilini seçtik.


Yeni başlayana da orta seviyede İngilizce bilen birine de gayet seviye yükseltecek kitaplar. Akıllı Telefonlar ile İngilizce Öğrenmek Ne Kadar Mümkün? Peki böyle devam etmek zorunda mı? Artık gencinden yaşlısına birçoğumuzun elinde akıllı telefonlar bulunuyor.


Uzun yazilari okumadim ama bu son mesajdan anladigim kadariyla duolingo ile dil ogrenilir demissiniz. Oyle dil ogrenilecek olsaydi kimse yurtdisina gidip aylarca pratik yapmak icin caba sarfetmezdi. Biraz ilgi, biraz çalışmayla bu işler hallolup gidiyor.


Hem ne olacak canım, senin İngilizce konuşan milyarlardan bir farkın olsun. NGİLİZCE ZAMANLAR TABLOSU – PRESENT CONTINUOUS TENSE – ŞİMDİKİ ZAMAN -yapıyorum. Almanca kursu arıyorsunuz ama arzu ettiğini.


Diğerlerine oranla en çok bilinen ve indirilenlerden bir tanesi. En iyi dil öğrenme uygulamaları ile telefonunuzun başında yabancı dil öğrenebilirsiniz. Günümüzde İngilizce bilmek neredeyse bir gereklilik haline geldi. En basit iş başvurularında bile hepimiz formlarda “Yabancı Dil” ibaresiyle karşılaşıyoruz. Sonra da o haneyi boş bırakıp elimizden kaçan iş fırsatlarının arkasından el sallıyoruz.


Igilizceye yeni baslayanlar icin basit seviyede alistirmali konu anlatimlari: Ingilizcedeki temel kurallari ogrendikten sonra gunluk hayatimizda gerekli basit diyaloglar kurabilir, kendimizi temel duzeyde ifade edebiliriz. Bu sayede rahatlikla yurt disi seyahatlerine cikabilir, yardimsiz basimizin caresine bakabilir ya da alt seviyede ingilizce gerektiren islerde calisabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar