10 Nisan 2014 Perşembe

Komik sözler 2016

Komik sözler 2016

Telefonumun şarjı olduğunda prize koşarken kendimi, yaralıyı içeriye yetiştirmeye çalışan hemşire gibi hissediyorum. Filmlerde adam bombayı patlamasına saniye kala imha ediyor. Ben saat olduğunu görsem bile korkudan. Merhaba Arkadaşlar bu yazımızda sizlere, komik sözler, en komik sözler, yeni komik sözleri sizlere sunuyoruz sizde bildiginiz sözlere yorum bölümüne yazabilirsiniz. Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum.


Dün yere düşen bir kız gördüm. Ayrıca görsel sevenler yine sitemizde resimli komik sözler bulabilirsiniz. En güzel komik sözler facebook paylaşabilirsiniz. Annem sende göz var dedi. Arkadaşa “zengin oIursan beni tanırmısın” dedim, tanımam dedi.


Atatürk, şarkı sözleri ve yemek tarifleri gibi bölümlerle sitemizi genişlettik. Ne güveninden bahsediyorsun arkadaş sen. Arkadaşınıza veya sevdiğiniz bir kişinin morali bozuk ise aşağıdaki komik sözler yazılarımız ile onu güldürebilir ve eğlendirebilirsiniz. Heyecanlandım ee evet dedim. Sonra sandalyeyi alıp gitti.


DUN EVDE CANIM SIKILDI ,KAFAMA GORE TAKILAYIM DEDIM. Kapak sözler arşivimize komik kapak sözler yazılı resimler ile devam ediyoruz. Resimli kapak sözler yazılı resimleri sosyal medya hesaplarınızda, arkadaş çevreniz ile paylaşabilirsiniz. Bazılarının hoşuna gider, bazılarının da zoruna, zaten amacda bu değil midir ? Son sözler adını verdiğimiz bu sayfamızda ölmeden hemen önce söylenebilecek çok komik sözler hazırladık. O gün bu gündür başarıya küsüm.


Otobüs tıklım tıklım şoför bile ayakta gidiyor, teyze de pis pis bana bakıyor. Lan ayaktayım zaten, ne yapayım öleyim mi teyze ya. Sizler için özenle hazırladığımız bu çok özel sözleri beğeneceğinizi umuyoruz. Anlamlı Kısa Sözleri hazırladık.


Komik sözler 2016

Ben seni okadar saf ve temiz duygularımla seviyorumki seni. O bir şey istemez abisi, evde her şeyi var” der. En fazla aşı olurum, kaşık olurum, şık olurum, aş olurum, yolunda yoldaş. Bu mesajların arasından seçim yapıp dostlarınıza göndermeniz durumunda onların yüzlerinde güzel bir tebessüm yaratabilir, günlerinin mutlu ve umutlu geçmesine yardımcı olabilirsiniz. Dostlar, hayatın sıkıntısını birlikte sırtlanabilmek için vardır.


Neymiş onun hayatı çok renkliymiş sanki bizimki tek renkli. Adını dağlara yazacaktım TOKİ geldi ev yaptı…! Ancak bu noktada sizler için bir fikrimiz var, sevdiklerinize komik mesajlar yollayarak onların gün içerisinde yaşadıkları stresi biraz olsun azaltabilir ve sizlerin aracılığı ile yüzlerine bir tebessüm yerleşmesini sağlayabilirsiniz. Bakkalının yanına bim açılmış esnaf gibi mutsuz ve huzursuzum. Kadınlarında işi zor valla.


Zengin olmanın yolu vardır : Kader, Peder, Kayın peder. Bir gün mutlu olacağım diye çok korkuyorum. Hayır bünyem alışık değil. Komik fıkralar okumak için tıklayın.


Uzun süreli bir ilişkinin sırrı: Üç maviden uzak durun. Ne kolumda kelepçe ne yanımda gardiyan ne gönlümde zulüm ne ensemde ölüm gün yalnızca sen olacaksın gülüm. Güzel sözler anlamlı sözler aşk sözleri damar sözler ağır sözler kapak sözler sevgi sözleri ünlü sözleri komik sözler dini sözler sevgiliye.


Kpss bir sudur iç iç kudur. Atanamayanın ahı indirir şahı. Sussa trip, konuşsa dır dır diyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar