17 Nisan 2014 Perşembe

Seven erkek bakışı

Erkek bu bakışı ile “Senden hoşlanıyorum ve senden gözümü alamıyorum” der gibidir. Bir erkeğin seni sevdiğini nasıl anlarsın 10. Erkeğin bakışlarından onu çözmeniz çok daha kolay olacaktır. Eğer size karşı bir şeyler hissetiyse hemen bakışları değişir, yani normal bakışı ile bu bakışı arasında far vardır. Bunun yanında göz bebekleri büyü ve gözleri parlar.


Aşık olduğu kadın ile göz göze geldikten sonra gözlerini kaçırır ve bir kaç saniye sonra tekrar kadına bakar. Aşık erkek sevdiğinin kadının bakışlarınızı yakalamaya çalışır. Bunu yaparak sevdiği kadının tepkisi ölçmeye çalışır.


Acaba bakışlarımdan etkilendi mi, bişeyler ima edebildim mi, bakışlarımın farkında mı gibi düşüncelerle sürekli sevdiği. Sizi ilk görme sırasında aşık olması muhtemel bakışı normal bir bakıştan çok faklı bir bakmadır ve bunu bilinçsiz bir bir şekilde istemsiz yaparlar. Bir ya da iki defa kadının gözlerine baksa da genellikle başı öne doğru eğiktir. Seven erkek, sevdiği kadın konuştuğu zaman pürdikkat dinler. Bu baş eğikliği zayıf insanların baş eğikliğinden farklıdır.


Sıkıntılı bir insan, üzüntüsünden başını öne eğdiğinde omuzları düşüktür. Ve o an gelip de Hoşlanan Erkeğin Beden Dili sinyallerini çözdüğünüzde ilişkinizi çok daha rahat bir. O bakışı görünce anlayacaksınısız. Kadın erkeğin bakışlarını devamlı üzerinde hisseder.


Kadın ve Erkek Aşıkları Ele Veren Davranışlar. Aşık olduğunuz kadın sizinle birlikteyken şu davranışlarda bulunuyorsa aşkınız karşılıksız değil demektir. Sana açım, seninle tutkulu bir şekilde seks yapmak. Omuzu üzerinden ya da yan pozisyonda bakış, seven erkeğin tarzı değildir. Sevgilimin çektiği acıyı sıkıntıyı görünce bende aynı acıyı ve üzüntüyü çektim.


Günlük hayatta iki insan arasındaki bakışma süresi 1-saniye iken hoşlanan erkeğin bakışı 4-saniyedir. Yani aşık erkek normalden iki kat uzun süreyle bakar. Gerçekten seven erkek hakkında birkaç ipucu vereceğiz.


Bakalım bunlar nelermiş. Yalan bakışmaları, sahte gülümsemeleri ve yapmacık davranışları bir kenara koyacak, sizi gerçekten ama gerçekten seven erkeği tanıyacaksınız. Sizi seven ya da sizden hoşlanan erkek bu durumu çok gizli.


Seven erkek bakışı

Her şeyden önce hoşlanan bir erkeğin bakışma süresinin normalden biraz daha uzun olduğunu bilmek gerekir. Bu iki bakış türü güzel kadının bakışı ile şuh kadının bak. Erkekler duygularını açıkça dile getirmeye. Genelde bir erkek kadını gördüğünde, gözleri otomatik olarak kadının yüzüne bakar.


Ve kadını güzel bulup bulmadığını düşünür. Peki ya size ilk bakışı siz arkanız dönükken gerçekleştiyse? Bazı erkekler bir kadının güzel olup olmadığını kafasının arkasına bakarak anlayabildiklerini söylüyor. Hizmet edilmekten keyif alır. O yüzden de bu adama iş buyurmak yerine ona hizmet etmek, onu biraz rahat ettirmek gene onu tavlamak istiyorsanız yapabilecekleriniz arasında yer almaktadır.


Aslan Burcu Erkeği’nin Cinselliğe Bakışı Nasıldır? Ertuğrul ÖZKÖK en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! Konuyu bir an önce sonlandırmak ister cevaplardan kısa ve net olur. Hele ki uzun uzun yazdığınız bir mesaja sadece gülücük ile karşılık verilmişse o telefonu masaya bırakın ve oradan uzaklaşın.


EKİCİ ERKEKLERİN SIRLARI. KALBİMİZİ NASIL ÇALIYORLAR? Bizim birbirimizden hatta kendimizden bile sakladığımız sırlarımız varken onlar çocukluğunu sanki hiç kaybetmemiş gibi davranırlar… Çok nadirdir, hesap kitap yaparak ilişkisini yaşayan ve taktik uygulamayı seven bir erkek. Erkek dediğin pahalı parfümler değil güven kokmalı.


Seven erkek bakışı

Aşık bir erkeğin sevdiği kadına bakışı en az 4-saniye sürer. Dahası, arzu nesnesine dönüştürülen kadın karakterlerin gözlük takan yani aktif bir şekilde görme eylemini gerçekleştiren kadınlar olması pek olası değildir, çünkü “erkek bakışı” kadının yalnızca pasif bir şekilde “izlenen” olmasını tercih eder. Kadınlar Ne İster: Her Kadının Bir Erkekten Beklediği Şey Eğer erkekseniz, bu beş maddeyi sağlamaya yönelik hareket etmelisiniz.


Bu davranışın nedeni erkeğin bütün benliği ile kadına yönelmiş olmasıdır. Eğer kadınsanız, bu beş maddenin hayata. Onun için siz, zaman zaman ailesinden ve en yakın arkadaşlarından bile önce gelirsiniz, örneğin kız kardeşiyle ve sizinle alışverişe çıktığında en güzel kıyafetleri öncelikle size alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar