22 Nisan 2014 Salı

Ankara elmadağ yolunda trafik kazası son dakika

Ankara elmadağ yolunda trafik kazası son dakika

En son elmadağ haberleri anında burada. KIRIKKALE KAZA haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Feci trafik kazası: ölü, yaralı. Trafik kazası güvenlik kamerasında.


Ankara- Kırıkkale yolunda meydana geldi. Zincirleme kazada kişi, yaşamını yitirdi. Samsun son dakika haberlerine hızlı ve kolay uluşmanın yolu Samsun son haber sitesidir.


Samsunspor, Samsun kaza haberleri, Atakum kaza haberleri, Samsun asayiş haberlerini en hızlı ve güvenilir kaynaktan okuyun. Elmadağ çıkışındaki kazaya 2. Mansur Yavaş Adına Sahte Toplantı. BİLKENT-BİLKENT METRO İSTASYONU km, dakika. YURTLAR-KAMPÜS-AKKÖPRÜ km, dakika.


Ankara elmadağ yolunda trafik kazası son dakika

HO) KIRKKONAKLAR-ŞENYURT km, 1dakika. ANKARA MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR. Doğanşehir de Minibüs Kazası Ölü Yaralı Şanlıurfa dan Malatya ya giden KD 0plakalı minibüs Malatya Doğanşehir mevkinde şarampole yuvarlandı.


Kozanlı Şehidimizin Son Paylaşımı Ağlattı. Başarılarının sırrını kaliteye borçlu olan gencced. Sylvester Stallone Syria Şahin Şam şamil tayyar Şampiyon Şampiyon Beşiktaş şampiyona Şampiyonlar ligi. Son dakika: Kurtarma operasyonundan acı haber geldi! Define için gitmişler… Türkiyenin dört bir yanından etkili kar yağışı nedeniyle ihbar yağdı.


Ankara elmadağ yolunda trafik kazası son dakika

Mehmet Akif Ersoy Vefatının 82. Limitsiz İnternete Kavuşmaya Bir Hafta Kaldı! Toplu Ulaşımda Temassız Kart Dönemi Başlıyor! Sivas-Erzincan ve daha sonra da hızlı tren.


Daha sonra Erzincan’a Erzurum’a Kars’a kadar bu hız uzanacak. Kandıra yolunda trafik kazası: yaralı. Son Dakika Kocaeli Haberleri. Bakanı Süleyman Soylu, bayram trafiği ile ilgili bilgi almak, denetimlerde bulunmak ve seyir halindekilere hayırlı yolculuklar dilemek için Kırıkkale’ye geldi.


Manşet Kategorisi haberleri okumak için tıklayınız. Kayserispor Arefe günü transfer yaptı. Yerel haberler bölgesel haberler. Kırıkkale’de nohut hasadının başlamasıyla ortaya çıkan sorunla yakından ilgilenen AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Tarım Bakanlığında konuyla ilgili olarak ziyarette bulundu. Hanım Lokali’ne üye el sanatları kursiyerleri hazırladıkları el emeği ürünlerden oluşan ahşap.


Asker taşıyan yolcu otobüsü çekiciye çarptı! HA’nın haberine göre İstanbul’dan aldığı acemi birliğindeki askerleri Tokat’a götürmek üzere yola çıkan BML 2plakalı yolcu otobüsü, D-1karayolu Suluca köyü mevki’inde. Yaz mevsiminin ve diplomatik tatilin sona ermesiyle birlikte, Türkiye’nin AB sürecinde yaşanan sorunlar medyada yeniden genişçe işlenen konular arasına girdi. Medyada Türkiye’de tartışılan Kürt açılımı ve Ermenistan’la diplomatik ilişki açılımına ilişkin haberlere ve Avrupa merceğinden yorumlara da yer verildi. Gündem ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika haberleri - Sayfa: 11.


Beylerderesi Viyadük yan yolunda çoklu trafik kazası, Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Beydağı Kampüsünde hasta tahliyesi senaryosu Beydağı Mahallesinde enkazdan yaralı kurtarma senaryolarının gerçekleştirileceği bilgilerini verdi. Mahalle Arkadaşlarından Oluşan Badminton Milli Takım Şampiyonluğa Koşuyor. Malatya Darendeli işadamı Osman Parlak son yolculuğunu uğurlandı.


Malatyalı işadamının cenaze törenine yoğun katılım oldu. CHP için şaşırtan sözler! Tarsus-Çamlıyayla yolunda kaza: kişi yaraland.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar