25 Nisan 2014 Cuma

Sevgililer öpüşür mü

Bu ne ya her sevgili olan öpüşüyor mü? Herkes gayet normal anlatıyor. Aşk maşk deyip canımı sıkmayın benim. Cinselliğin bir parçası bu yapmayın etmeyin. Get without the ads.


Skip trial month free. Kıskanılacak Gerçek AŞK ! Sosyalleştiğiniz bir ortamda da gelir mutlaka gözünüzün önünde bir çift öpüşür,koklaşırlar bir de sanki baktığınız için siz suçluymuşsunuzcasına bakış atarlar. Bir kızla nasıl öpüşülür sorusuna yanıt olarak sana öğreteceklerimi alıp kullanırsan elde edeceğin şey şu olacak: Hoşlandığın kızlarla daha İLK BULUŞMADA kolaylıkla öpüşebileceksin. Her yıl sevgililer günü olan Şubatta, “Senede bir gün” şarkısı çalınır, hediyeler alınarak, yapmacık pozlar takınılarak gün kutlanır.


Ertesi gün de eski hamam eski tas olur. Sevgi her gün gösterilen ilgi ve. Kadın ve erkeklerin öpüşmeye yüklediği anlamlar. Ama Caleb ve Ryan bir bilardo savaşı yaparlar. Mekana adımını attığı anda dünyada sizin kadar düşünceli, sizin kadar romantik başka biri olmayacak!


Mekanın atmosferi o ana kadar olan tüm düşüncelerini silip yok edecek. Soru sormaları, cevap bulmaları hep mi sever insan? Konumuz tam olarak ne olsun diye düşünürken aslında bir konu olmaksızın da yazabileceğim ihtimali ağır basarsa çok konuşkan bir yazı olur ortaya çıkan.


Edip Cansever vapuru denize yansıyan. Yahu biz sevdiğimizi yüreğimizde taşırız… sevginin günü mü olur. Yatak odasında ya da karanlık köşelerde ne yapıldığı gösterilebildi, araştırıldı, kuralları kırmak, paramparça etmek, kışkırtmak için araç olarak kullanıldı. Cinsel içerikli film çekme konusunda da bazı yönetmenler oldukça ısrarcı bir tutum sergiledi. Nötr olunabilir mi ki tamamen güven hissi varlığında?


Mümkün mü gerçekten böylesine bir anlam? Peki ya zedelenmesi çok mu zor sanki? Bu da bir oyuna dahil olamaz mı? Tetikleyicisi biraz fazla ise.


Bir insan, karşısındaki insana yakınlık ve sevgi duygularını yansıtmak isterse öpüşür. Eğer, karşınızdaki insana bir yakınlık ve sevgi duymuyorsanız, insanlara has olmayan kafa tokuşturma girişiminde de bulunmayın. Zaman zaman, acaba, kültürümüz mü. Dikkatimiz genç bir erkekle kadına çekilir. Delikanlı genç kadına ilk anda âşık olur, yüzündeki masum ifade, toyluğu, ısrarı çarpıcıdır.


Kadın da ondan hoşlanmıştır, flörtü başlatır. Göz teması, dans derken ikili alt kattaki bilardo salonuna kaçar ve öpüşür. Türkler arasında asırlardır süre gelen bir ananedir. Aile yakınları, arkadaş ve dost çevrelerinde ve sevgililer arasında, birbirleri ile her karşılaştıklarında, kadın erkek demeden birbirlerine sarılaraktan, sağ ve sol yanaktan öpmek bir alışkanlık, samimiyet ve yakınlık göstergesidir. Dudaklarını kıpırdatmadan uzun uzun konuşurdu, kendiyle konuşurdu.


Daha çok yeni sevgililer, köşe-bucak kaçamağı yapan çiftler gelirdi pastaneye. Gözlerden ırak masalara, tenha köşelere çekilir, birbirlerinin ağızlarının içine düşerek mırıl mırıl konuşur, cilveleşir, öpüşür, koklaşır giderlerdi. Hafta sonu sabahı yayınlanan magazin programlarında birinde.


Takım elbiseli sunucu arkasında İstanbul manzarasıyla anonsuna başar: “Şoförüyle aşk yaşadığı ortaya çıkan ve sonrada şoförünün Tek Bank’ın varislerinden Tarık Tekelioğlu olduğu anlaşılmasıyla zor günler geçiren Naz Özkül yurda döndü. Bunun nedeni ise duygular. Hâh kâfir, hâh mü’min tut budur dinim benim.


Alıntılar aşk ve Artist hakkında daha fazla fikir görün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar