30 Nisan 2014 Çarşamba

Izmir halk sağlığı müdürlüğü personel online

Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Eğer kullanıcı adınızdan ve şifrenizden eminseniz ve giriş yapamıyorsanız yöneticinizle irtibata geçin. ZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ LABORATUVAR SONUCU TC. Tahlil sonuçlarını öğrenmek isteyen hasta yada hasta yakınları.


Ayrıca belediye çalışanlarına yönelik yarım günlük “Depo Temizliği ve İçme Kullanma Suyu Dezenfeksiyonu Eğitimi” düzenlenmiş, 1belediye ve halk sağlığı müdürlüğü çalışanı bu eğitime katılmış ve kendilerine katılım belgesi verilmiştir. Her iki eğitim de yoğun ilgi ile karşılanmıştır. Köylü, kentli farketmez. Kaynakları Eğitimi Şube Müdürlüğü. Online Labaratuar Sonuçları Daha Fazlası.


Aile Hekimi Sorgulama Sağlıkta Buluşma Noktası. Sağlık Bakanlığı Uşak İl Sağlık Müdürlüğü. AdıGizli Sicil Notunu Öğrenmek ile ilgili başvuru yapabilmeniz için eğer PBS kullanıcınız yoksa ilk önce Kullanıcı İşlemler Bölümünden PBS kullanıcı oluşturmalısınız. Portal üzerinden özlük bilgilerinizi görüntüleme, yanlış veya eksik bilgileri düzenleme, metin, fotoğraf ya da video halinde ileti paylaşımı, mesajlaşma, unvan veya görevler bazında yapılan duyurulara ulaşma. Personel Şube Müdürlüğü.


Yalova Termal Kaplıcaları. HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Hizmet Standartları Tablosu İçin Buraya Tıklayınız. ZMİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BUCA KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ. Saat GÖRSEL ANLATIM Bilgisayar. Bu Test Nerede Yapılıyo.


Akılcı Laboratuvar Kull. Ahmet Emin Erbaycu , Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uzm. Mehmet Özkan, İdari Hizmetler Başkanımız Mustafa Bircan ve beraberindeki heyet ile birlikte sağlık tesislerimizin yerinde değerlendirme toplantısı yapıldı. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Açılabilecek Kursları. Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteği ile yürütülen, “Stratejik Planlama Toplantısı” Gerçekleşti.


Sağlığı Kapsamında Hazırlanan Ergonomi Eğitimi. Bağ, yılda yaklaşık 8mağdur çocuğun, Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM) tarafından izlendiğini belirtti İzmir İl Sağlık. Osman Nuri Dilek, Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uzm. Genel Sekreterimiz Prof.


Hayırlı olsun diyerek sorunlarımızı anlattık ve kendilerini Konya’da yapacağımız toplantıya davet ettik çok memnun oldular ve katılma sözü verdiler. Mustafa Kemal Başaralı beyleri makamlarında ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Adıyaman Besni Halk Eğitim Merkezi. Nejat Hepkon Seferihisar Devlet Hastanesi, mhrs randevu, tahlil sonuçları, adres, telefon ve tüm iletişim bilgileri, çalışma saatleri.


Aile hekiminizi sorgulamak ve bulmak için buraya tıklayınız. Evli ve üç çocuk babasıdır. Görüşme öncesinde Ankara Şehir Hastanesi’ni ziyaret eden İngiliz Parlamenterler, hastanenin fiziki yapısından ve sağlık personelinin gayretli çalışmalarından çok etkilendiklerini ifade ettiler. Anne Dostu Hastane’ belgesini, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam ise, ‘Yenidoğan Bebek Dostu‘ belgesini Salihli Can Hastanesi hekimlerine ve personeline takdim etti.


TIBBİ ATIK EĞİTİMİNE SADECE TIBBİ ATIKLARIN TOPLANMASI VE TAŞINMASINDAN SORUMLU PERSONEL KATILACAK OLUP BU DOĞRULTUDA HAZIRLANMIŞ YENİ LİSTE ALTTA SUNULMUŞTUR. Tarih Adı Soyadı Kurumu Görevi 12. Görüntülemede Nükleer Tıp , EEG , EMG tetkikleri hastanemizde yapılamamaktadır. Erişkin yaşta saptanan aksiller kistik higroma ve kistik nodüler guatr birlikteliği (olgu sunumu). Spontan pnömotoraksta aksiller torakotomi deneyimlerimiz.


ALIŞTIĞI KURUMLAR: İZMİR ATATÜRK EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ. ADIYAMAN GÖLBENİ DEVLET HASTANESİ. Erkan HİRİK Serviste Yatan Hastaları Ziyaret Etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar