24 Nisan 2014 Perşembe

Kayseri muhtar adayları 2019

Kayseri muhtar adayları 2019

KAYSERİ KOCASİNAN muhtar adayları. AK Parti’nin Nevşehir İlçe ve belde belediye başkan adayları Belli Oldu. Gülay Şimşek videoda, Tarih 18. Kendimi de beni de öldürürüm diye tehdit etmişti. Sıralamayı alfabetik olarak hazırladık.


Bu seçimlerde belediye başkanlarının yanında muhtarlarda seçiliyor. Oy sayım süreci devam ediyor. Gündem seçim ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki muhtar seçimi sonuçları ne oldu? Genellikle mahallelerde aday sayısı dördün altına düşmüyor.


Ana içeriğe atla BÜNYAN HABER Ara. Mahalli İdareler Seçimlerinin yapıldığı bugün muhtarlık seçimleri de yapılıyor. Muhtarlar ne kadar maaş alıyor? Göktürk mahallesinde 15.


Nuri Şengül, yeni dönem seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Bu sorunları yazımın sonunda sıraladım. Mahalle ve köylerde yürütme işlemini konrtol eden kişi muhatardır. YSK resmi sonuçları açıklandığı zaman muhtar sitemizde yer alacak. GENEL DURUM AÇILAN SANDIK ORANI yüzde 98.


Seçim kampanyasında mahallede adım bırakmayan muhtar adayı. Propaganda yasak ve esaslarını açıklayan YSK, muhtar adaylarının pankart, döviz ve afiş asmasını yasaklarken sadece el ilanı dağıtmasına izin verdi. Olaylar sonucunda kişi yaralandı. Kocaköy ilçesine bağlı Bozbağlar Mahallesi’nde yaşandı. Fasulye Kurum da var yaşımda var, Her renk olan dişim de var, Pilav üstü aşım da var, Ben de muhtar adayıyım.


AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu ve Avşar Aslan Pınarbaşı ilçesindeki muhtarlarla buluştu. Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde mahalle muhtar adayları da çalışmalarını sürdürüyor. Tartışmaya adayların yakınları da karıştı.


Kaymakam Tanrıseven, “Yerel Seçimlerde tüm adaylara çalışmalarında başarılar diliyorum. Yerel seçimlerinin sonunda kazanan İlçemiz ve Ülkemiz olsun” dedi. Edinilen bilgiye göre Solaklar köyünde meydana gelen olayda H. Mahallede muhtar adayı sayısının seçimlere kadar daha da artması söz konusu.


DER kadın muhtar adayları ile buluştu. Fotokopi kağıdının dörtte biri. Mart oy pusulası belli oldu mu? Oy pusulasının alt kısmında ise kendi isimleri bulunur.


Büyük sorunların nasıl çözüleceği görüşülür. Her Şey Kışlaçay Mahallesini Geleceğe Taşımak. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Boyabat Esentepe Mahallesi muhtar adayları bir bir belli olmaya başladı. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Aşık Said salonunda düzenlenen toplantıya Vali Akın, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Alb.


Ferhat Kuran, ilgili kurum amirleri ile merkez ve merkeze bağlı köy ve mahalle muhtar adayları katıldı. Her gün kentin dört bir tarafında seçim çalışmalarını yürüten ve deyim yerindeyse ayak basmadık yer bırakmayan Bastırmacı, bu kez de Onikişubat İlçesi muhtar adayları ile bir araya geldi. Batman’da kadın muhtar adayları güçlerini birleştirdi.


Seçimi kazanmak için mahalle sakinlerinin oylarına talip olan muhtar adayları kendilerini tanıtmak için cadde ve sokakları afiş ve. Erken seçim olacak mı tartışmaları yerini kimler aday adayı olacak sorularının sorulmasına evrildi. Kırşehir’de, çoğunluğunu kadınların oluşturduğu muhtar adaylıklarında seçmen erkek adayları tercih etti.


Kayseri muhtar adayları 2019

Kandıra Belediyesi’nde çalışan iki işçi kendi mahallerinden muhtar adayı olduklarını açıkladı. Arif Özcan Antaplı Mahallesi, Sebahattin Binay ise Çalköy Mahallesinden muhtar adayı oldu. Bu kapsamda aday tanıtım yazısı, röportaj, banner reklam, sosyal medyada paylaşımları, seçim dönemi boyunca muhtar adayının yapacağı tüm etkinliklerin haberleştirilmesi ve uzhaber.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar