10 Nisan 2014 Perşembe

Manavkuyu satılık daire

Manavkuyu Mahallesi satılık daire fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 1. TL arasında değişmektedir. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin.


Manavkuyu satılık daire

Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Bayraklı satılık ev fiyatları ise yüzde 17. Gayrimenkul ve yatırım uzmanı teok’dan bayraklı dumlupınar caddesi üzerinde site içerisinde çok huzurlu ve keyifli bir yaşam satın almak ister misiniz?


Satılık Apartman Dairesi Yazdır. Daire Kızılay Kan merkezi ve ÇAMKIRAN pazar yerine çok yakın. Dairenin içi full tadilat yapılmış, olup karanlık odası yoktur.


Manavkuyu satılık daire

Isınma merkezi sistem pay ölçer olup, banyo ve mutfakta doğal gaz kombi vardır. Dairemizde klima,doğalgaz alt yapısı,çift cam pimapen,parkeli,gömme dolap,ankestreler,hilton banyo,şofben,özel yapım mutfak,çift balkonlu,panjur sistemi ve kileri bulunmaktadır. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Karanlık odası bulunmamaktadır.


Doğal gaz borulaması yapılmıştır. Kombi ve petekleri yoktur. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan.


Gelişmiş Sıralama Fiyata Göre, Artan Fiyata Göre, Azalan En Son Eklenen, En Başta Malesef uygun bir sonuç bulamadık. Sonraki Slayt Gösterisi Durdur. M-Emlak Farkıyla Kiralık Daire iş yeri olarak verilecektir.


TL ÖZKANLARDA FUL TADİLATLI ÖĞRENCİYE BEKARA UYGUN D. Sen yaşamana bak aradığın tüm gayrimenkul Kırkpınar Gayrimenkul! TAŞKENT EMLAK İZMİR TAŞKENT EMLAK. MANAVKUYU DA SATILIK DÜKKAN.


Serdar KAYA Gayrimenkul Danışman ı 0. Asansörlü Binada Ara Kat Katlı Binanın 1. Ata Gayrimenkul kaliteden taviz vermeyen hizmet anlayışı ile karşıyaka satılık daire seçeneklerinde sektörün önde gelen kurumları arasındadır. Yaşadığınız şehirdeki en iyi ilanlar. BOZYAKA KAPALI PAZAR YAKINI ANKASTRE DOĞALGAZLI.


Gayrimenkulünüzü güvenle satmak ya da kiralamak istiyorsanız lütfen bizi arayınız. Tüm duyuru ve kampanyalardan ticari e-ileti yoluyla haberdar olmak istiyorum. YEŞİLYURT AKEVLERDE 10MNET , 1DAİRELİK ARSA. BUCA KAYNAKLARDA 45MALIŞVERİŞ MERKEZİ İÇİN ARSA. TORBALI MERKEZDE 3DAİRELİK ARSA.


Gümüldür içinde satılık emlak. TL den başlayan fiyatlarla satılık adet daireler ilanı arasında arama yapabilirsin. ZKANLAR MİGROS CENGİZ BULUT SİTESİNDE yıl önce - Daire. Alpa emlak özkanlar migros arkası taşkent girişi lüx daire.


Toggle navigation Arama Sonuçlar. Folkart life,Avcılar prestige,Avcılar Suits, Folkart mY Via projelerinde aktif hizmetimiz bulunmatadır. STAR EMLAK ofisi olarak İzmir Torbalı ilçesindeki satılık veya kiralık daire, işyeri, arsa, turistik işletme ve devremülk ilanlarımız ile hizmetinizdeyiz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar