22 Nisan 2014 Salı

Izmir kuruçay kavga

Silahlı Kavga: Ölü, Yaralı. ZMİR’DE SİLAHLI KAVGA: ÖLÜ YARALI. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, tabancayla başından vurulan Lafanlar. Mahalle meydanında toplanan taraflara çevik kuvvet polisi müdahale etti.


Buca ilçesinde çıkan silahlı kavgada kişi öldü, kişi yaralandı. Cüneyt Lafanlar ile aralarında. Balçova ilçesinde aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen iki aile arasında silahlı kavga çıktı olayda kişi yaralanırken, hastane önünde taraflar arasında arbede yaşandı.


Cinayetle sonuçlanan kavga sonrası mahallede gerginlik yaşandı. Korhan Kuruçay Parkı’nda başlayan kavga, her ikisinin de yaralanmasıyla sonuçlandı. Edinilen bilgilere göre aralarında eskiye dayanan bir husumet bulunan Nurullah Ö. Halen TV dizilerinde ve sinema filmlerinde oynamaktadır.


TRT ekranlarında yayınlanan Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde kahya rolünü canlandıran ünlü oyuncu Kemal Kuruçay dün evinde kalp krizi. Kastamonu’da iki gurup genç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle silahlı kavgada kişi hayatını kaybetti, kişide yaralandı. Ağır yaralanan Cevat Ahatoğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Belde sorunları ve ülke gündeminin konuşulduğu halk buluşmalarının devam edeceği.


Annemle sürekli kavga etmeye başladık. Ancak bu da çare olmadı. Eroin bulmak için bu kez bunları bana satanların tavsiyesiyle ben de satış yapmaya başladım. Azmi Özütemiz (61), daha önceden aralarında husumet bulunan komşularıyla sokakta.


Foçası var, Karaburun var, Seferihisar var numara yıldız kordonu var. Seyirtepe var, İzmir`i yukarıdan izlerken oturup birşeyler içebileceğin. Bostanlı sahilde mesela ben gece ye kadar ailemle oturabiliyorum mesela, it kopuk yok. Resmi polis aracına içki şişesi fırlatan zanlıyı. Kaza, Tavşanlı ilçesi Kuruçay beldesinde meydana geldi.


Baktılar ki, müşteri kerizin önde gideni, Johnnie. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Manisa Büyükşehir Belediyemizin hizmet sahası Manisa il genelini kapsamaktadır. MHP İl Başkanı Muhterem Kuruçay, yeni yönetimin Uşak için hayırlı olması temennisinde bulundu. Bu tartışma dışarıya bir kavga gibi anlatılmasın, bütün PM üyelerimiz düşüncelerini özgürce söylemektedir.


Kütahya Tavşanlı Kuruçay. CHP sosyal demokrat bir partidir. Astroloji Anketler Firma Rehberi Künye Hakkımızda İletişim Anketler Firma Rehberi Künye Hakkımızda İletişim. Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı 4. Proje Sergisi’ni Gerçekleştirdi.


Asırlık bir aşk hikayesini seyirciye yansıtacak oyunda Serkan Yanar, Neyra Kayaböcü, Onur Kayabaşı, Ufuk Bostancı, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Göksu Girişken, Ayça Aksu, Burak Fındıkçı, İnanç Keteci, İsmail Tütüncü, Nihal Kuruçay, Başak Salarvan, Zuhal Toptaş, Meryem Özdemir ve Ezgi Koç rol alıyor. Olayda, kişi öldü, kişi de yaralandı. Sokak’ta bulunan bir gece kulü. Olay, öğle saatlerinde Kuruçay Mahallesinde meydana geldi. Konak ilçesinde, bir gece kulübünün önünde silahlı çatışma çıktı.


Sebahat Orçin toprağa verildi. Hollandalı turistin cesedi otopsi yapılmak üzere Adana’ya gönderildi. Konak İlçesi’nde Alsancak Limanı- Altay Stadı ve Ege Mahallesi arasında geniş arazileri kapsayan Tariş’e ait arazilerin de bulunduğu alanla ilgili yeni plan onaylandı. DAHA AÇILMIŞTI, İPTAL KARARI ÇIKTI. Daha önce, Tariş’in TOKİ’nin iştiraki olan Emlak GYO’ya devrettiği ve ihaleyle satılan geniş alanın imar planları için dava açılmıştı.


Kul hüvellâhü elham okuman gerekir. D başınıza ne gelecegi hiç belli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar