24 Nisan 2014 Perşembe

Haymana turları

Haymana turları

Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın! Haymana Kaplıcaları, dünyada da tanınmaktadır. TEMPO TUR önünde buluşma ve hareket. Açık büfe kahvaltı (0- 10) arası ve otel doktoru’nun bilgilendirme toplantısı sonrası termal havuzdan yararlanma olanağı.


Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Konya gezisine 2kişi katıldı. Tur Özelliklerine Göre Gemi Turları Tümü. Türkiye Çıkışlı veya Varışlı. Grannos Thermal Hotel Convention Center yarım pansiyon konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir. Tesiste bulunan ala carte restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz.


Her hafta sonu hareket (Termal ve havuz keyfi ikisi bir arada) 1. Dünyanın en yararlı ikinci kaplıca suyunun burada bulunduğu tescillenmiş. Gölbaşına uzaklığı ise, km. Ankara şehir merkezine uzaklığı, km.


Tur Programını Yazdır SİZİ ARAYALIM. Size ve sevdiklerinize yönelik ANKARA Umre Turlarımızla birlikte seyahat ve konaklama ihtiyaçlarınızın tam memnuniyetle gerçekleştirilmesini sağlamak için bütün enerjimizi harcıyoruz. Kişisel harcamalar, tüm alkollü ve alkolsüz içecekler, kese, masaj ücreti, Aksi belirtilmedikçe yemekler ve yemeklerde alınacak içecekler, T. Otelimiz, termal imkanları ve huzurlu havasıyla şehirden bunalanlara güzel bir kaçamak imkanı sunuyor.


Yurtiçi Yılbaşı Turları Yurtdışı Yılbaşı Turlar. Bu özelliği sayesinde özel yapım izoleli termal borularla hiçbir katkı maddesi karışmadan ve suyu soğutmaya bırakmadan, doğal haliyle otelin içindeki büyük havuza ve hamamlara kaynağındaki özellikleri taşıyarak. Anketler Firma Rehberi Seri. Odalarımızı aldıktan sonra tüm gün otelimizin termal imkanlarından faydalanıyoruz.


Sezenler Atatürk Lisesi önünden hareket. Aynı yol üzerinden saat süreli yolculuk sonrası belirlenen durakta katılımcılarımızı indirerek etkinliğimizi bitiriyoruz. Otele vardıktan sonra kahvaltımızı alıp, ardından.


Ayrıca ATV turları için de uygun bir arazi. Dönüş öncesi çay ve poğaça ikramı sonrası saat: 18. Otelinizi seçin, karşılaştırın, yorumları okuyun ve yerinizi ayırtın. Bu maden sularının sülfatlı, kükürtlü, karbon dioksitli, demirli, iyotlu, bikarbonatlı, karışık ve de radyoaktif özellikli olanları diye ayrıldığından her kaplıcanın şifalı olma özelliği de bu özelliklere göre değişmektedir.


Heryerden Tatil geçtiğimiz yıllarda yurt içi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi otel rezervasyonları, yurt dışı. Akdeniz Ege Turları Yunan Adaları Turlar. Kayak turları ve termal otel fırsatları mı arıyorsun?


Kartepe, Kartalkaya, Uludağ kayak fırsatları,yurtdışı kayak turları ve yıldızlı termal oteller yakala. Vize İşlemlerinde Kaliteli Hizmet Sunmaktayız. Havalar soğuyunca sıcağı arıyoruz.


Haymana turları

Sıcak deyince de aklımıza kapalı yerin ötesinde termal sular, sauna, hamam, kapalı havuzlar geliyor. Eksiklikler ise yeni açılmış bir otele göre yok denecek kadar az ve her otelde her zaman karşılaşabileceğimiz kadardı. Gündüzü bu aktivitelerle geçirdikten sonra sıra.


Gemi turu sevenlere özel dünya genelinde gemi turları. Otelin modern ve yalın bir tasarıma sahip, balkonlu ve doğa manzaralı odası bulunuyor. Odalarda klima, LCD TV ve ücretsiz hızlı internet gibi olanaklar sunuluyor.


En İyi Tur Fırsatları, Fiyatları, Kampanyaları ve Paketleri Burada. Varan İndirimli Ucuz Turları Kaçırmayın! Eşsiz tatil fırsatları Shimdigo’da!


ANA SAYFA - HAKKIMIZDA - İLETİŞİM - KURUMSAL. Tam donanımlı bir termal otel olan tesis 2oda ve 6yatak kapasitesine sahiptir. Otelde sadece bayanlara özel yüzme havuzu, açık ve kapalı karma havuz, çocuk havuzu ile açık ve kapalı termal havuzlar mevcuttur. Bununla birlikte tesis çocuk misafirleri için özenle hazırladığı oyun odasında oyunlar oynayabileceği renkli bir tatil onları beklemektedir.


Haymana turları

Tolimtur Antalya Otelleri, Termal Oteller, Antalya Çıkışlı Turlar, Termal-Kaplıca Turları ve Karadeniz Turların da en avantajlı fırsatları sunar. Odalara Yerleşme ve Öğle Yemeği sonrası Tüm Gün Termal Keyfi. Konaklama ve Akşam Yemeği Otelimizde. Urofiz Termal Otel Özelliklerini inceleyebilir, Erken Rezervasyon Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.


Taksit imkanı ile muhteşem bir tatil seni bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar