2 Eylül 2016 Cuma

Yüzevler kiralık daire

Yüzevler kiralık daire

Maltepe kiralık ev fiyatları ise yüzde -6. Altıntepe kiralık daire fiyatları bir yılda yüzde 4. Yaşadığınız veya hali hazırda yaşamakta olduğunuz ilçenin genel özelliklerini bilerek çok daha keyifli bir yaşam alanı kendinize oluşturabilirsiniz. En güncel konut ilanları anında e-postanıza gelsin.


Bu e-posta hatırlatıcısını oluşturarak Koşullarımız. Bu sebeple hazırladığımız bu bilgilendirme yazısında bölge hakkında bilinmesi gereken önemli noktalara yer verdik. Ankara, Türkiye Fiyatları Gör. Satılık, kiralık ev, daire, işyeri, arsa ilanları ile hizmetinizdeyiz.


Sitemizi kullanarak en güncel emlak ilanlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Satılık 380₺ Sapanca Yanık Sanayi İmarlı Arsa. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Sapanca yüzevler mahallesinde yer alan bina toplamda katlı olup 4m² arsa içerisinde yer almaktadır. Binadaki her kat 1m² den oluşup,imci kat kız öğrenci yurdu,ve kiracıları vardır.


Yüzevler kiralık daire

Kira getirisi iyi olan ve aynı zamanda göl manzarasına hakim olan bina bakımlı ve doğalgazlıdır. ROSA MALTEPEDE SIFIR SİTE İÇİ AÇIK-KAPALI HAVUZLU. ALTAYÇEŞMEDE SIFIR HAVUZLU SİTEDE DAİRE FİYATINA.


Ege Bölgesinde yer alan bir ilimizdir. Eğer günlük ev arıyorsanız, eşyalı yukarıyayla köyü günlük kiralık dairemizde konaklayabilirsiniz. Amasya, Karadeniz Bölgesi. Yazdır Benzer İlanları Göster.


Yüzevler kiralık daire

Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. KİRALIK DAİRE BAHÇELERİÇİ MAH. Daire Son Derece Bakımlı ve Temizdir.


Kiralık Apartman Dairesi Konut 5TL m. Yüzevler Mahallesi içinde, ikinci el satılık 12w duvar aplik - Gürbüz Elk. Siz de portföyümüzde bulunan gayrimenkuller içerisinde arama yaparak bankadan satılık daire bulabilir ve teklifinizi verebilirsiniz. Yeni nesil emlak pazar yeri tapu.


Bankadan satılık gayrimenkuller de dahil olmak üzere, tapu. Diş hastanesi yanında,üç cepheli bir dairedir. Kiralamak isteyenlerin Çakmak Emlak İle iletişime geçmeleri gerekmektedir. Sosyal medyada sohbetiniz artık yarım kalmasın.


YÜZEVLER MAH MERCAN SOK ÖZTUNÇ AP.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar