19 Eylül 2016 Pazartesi

Duolingo hikaye

Duolingo hikaye

Duolingo, dünyanın en popüler dil öğrenim yoludur. Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir. Oyun tarzında derslere günde dakika ayırarak İngilizce öğren. Diğer öğrencilerin deneyimlerini derinleştirme ve deneyim puanı kazanma stratejilerini oku. Level im şuanda ve ingilizce hikaye kitapları okumak istiyorum önerebileceğiniz kitaplar nelerdir?


Duolingo hikaye

Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü. Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması.


Sitenin felsefesini ise hakkında bölümüne not düşülmüş olan “herkesin en yüksek kalitede öğrenime erişim hakkı olduğu” düşüncesi oluşturuyor. Seçtiğiniz dili oyunlaştırma mantığı çerçevesinde kullanıcısına öğreten Memrise, yararlı olduğu kadar eğlenceli de bir uygulama, Memrise uygulamasını Android için burdan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. Dil öğrenmenin en kolay yolu. Dünyanın en sevilen sosyal hikaye anlatıcılığı platformunu keşfedin.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on . Full HD Film izleme keyfini ayağınıza getirdik. Online sinema, film izle platformumuzda en yeni filmleri en yüksek kalitede izleme ayrıcalığını yaşayın. Ben bir ara kullanmıştım ki zaten ingilizcem iyidir ve pratik yapıyordum. Evet, gayet güzel şekilde öğreniliyor. Tabi sadece buradan değil, ingilizce hikaye kitapları, ingilizce alt yazılı diziler ve bir de insanlar ile karşılıklı konuşmak çok daha iyi olur.


Son 6-yıldır kullandığım bir site. Zaman içerisinde inanılmaz bir gelişim gösterdi. Listedeki diğer sitelerle benzer özellikleri olduğu gibi, kendine özgü bazı avantajları da var. Bunlardan en önemlisi lingq ismindeki bir sistem. Okuduğunuz bir yazıda bilmediğiniz kelimeler mavi renkte görünüyor.


Kurs veya duolingo olsun farketmez. Bunlarla sadece temelleri, kuralları, edat, bağlaç, cümle kurma gibi şeyleri öğrenirsin. Forumları, eğlenceli sınavlarıyla meraklısı için oldukça eğitici bir servis.


Fransızca dersleri: Nasıl okunur? Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Konuşarak Öğren ana dili İngilizce olan eğitmenlerle birebir İngilizce dersleri sunan online İngilizce kursudur.


Bu sebeple uygulamada farklı konularda yazılmış birçok hikaye yer almakta. Sesli Çocuk Masal ve Hikayeler 1. Kırmızı Başlıklı Kız-Çizmeli Kedi-Kibritçi K. Bunun yanında çevrimiçi egzersiz imkanı bulunduran kapsamlı bir site. Bu arada Mustafa da büyümekte ve kendi hikayesini oluşturmanın peşindedir. Tüm alıştırmalar etkileşimli ve kanıtlanmış yöntemlere dayalıdır. Bu alıştırmalar gramer kurallarının ustası olmana, kelime dağarcığını genişletmene, ve okuma ve dinleme becerilerini geliştirmene yardımcı olacak.


Ama burada, bazı arkadaşların, alt yazısı Türkçe olan bazı tv kanallarını seyretmenize dair olan tavsiyelerine katılıyorum. Sıradan oyunların aksine, oyuncunun hikaye üzerinde hiç bir etkisi yok ve herhangi bir görev yapması da gerekmiyor. Bunların yerine hikayeye yoğunlaşılmış ve bu hikaye de oyuncu Hebrides isimli ıssız adayı gezdikçe ve Esther isimli bir kadına yazılmış mektupları buldukça açığa çıkıyor.


Duolingo hikaye

TÜRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! Belki de araştırmalarınız için size lazım olan kitap Türkiye ‘de bulunmuyor veya yaşadığınız şehirde mevcut değil. Artık tüm bu imkansızlıklar yavaş yavaş sona eriyor.


Welcome back to Instagram.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar