15 Eylül 2016 Perşembe

Çanpaş çankaya belediyesi personel alımı

Bünyesindeki çalışanları ile Çankaya ilçesinin park ve bahçelerinin daha temiz, düzenli görünmeleri adına çalışmaktadırlar. Sakarya Caddesi Yenileme Çalışmasında Sona Gelindi. Emekçileri Sokakları Parlatıyor. Genel-İş Sendikası arasında süren toplusözleşmedeki anlaşmazlık sona erdi.


Ataması yapılacak 2personel için ÖSYM tarafından duyurular yapıldı. Tercihler ile Temmuz tarihleri arasında yapılacak. TMO’da toplam 4personel alımı yapılmış olacak. Belediyesinde anlaşma sağlandı, temizlik işçileri iş başı yaptı. Başkan Kibar ve temizlik işçileri aynı kahvaltı sofrasında.


Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, belediye kademesinde görev yapan temizlik işçileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Başvuru için KPSS taban puanı olarak belirlendi. Başvuran adaylarla Ocak 2019-Şubat 20tarihleri arasında sözlü mülakat yapıldı. Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşların taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere bin 5sözleşmeli personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Taşeronda Toplu İş Sözleşmesi sevindi.


Ancak bazı belediyeler , bünyesinde çalışan işçilerle yeni toplu sözleşmeye imza attı. Kuveyt Türk Katılım Bankası, sosyal medya platformu Linkedin üzerinden “Dijital İletişim ve Sosyal Medya Moderasyonu” alanında personel ilanına çıktı. Bankanın iletişim stratejisine uygun şekilde sosyal medya hesaplarının ve mobil uygulamaların moderasyonu, online itibar yönetimi, dijital PR alanlarında operasyonları gerçekleştirmek ve raporlama yapmak üzere. Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu haberleri, son dakika devrimci işçi sendikaları konfederasyonu haber ve gelişmeleri burada. Başkan Sandal, belediye personeliyle bayramlaştı.


DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmelerini protesto ederek eylem kararı aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar