21 Eylül 2016 Çarşamba

My man likit 30ml

My man likit 30ml

Tatlar: Vanilya, Çilek, Çikolata Dondurma tatlarıŞişelerin üzerinde Çocuk Korum. Krema, kaymak ve vanilya ile birlikte çikolata parçacıkları ve çileğin muhteşem uyumundan oluşur. Elektronik sigaralara uyumlu.


E-Likit İçeriği: Bitkisel gliserin, Doğal aroma esansı, Terapatik nikotin. E-Likit dolum sıvıları doğrudan oral yolu ile içilmemelidir. GRANDE MY MAN LİKİT 30ML One hit wonder marka elektronik sigara likitinin grande clone likitidir.


VG – 20PG Değerlerinde üretilmiştir. Yeşil elma ve kek aromaları ile tatlandırılmış olan bu harika elektronik sigara likiti ml’lik özel tasarımlı ve çocuk korumalı şişesinde sizleri. Grande My Man Likit 30ML.


Sigara bırakmada büyük role sahip çeşitli nikotin seviyelerine sahiptir. Diş sararması, Pasif içim veya Kötü koku yaratmaz. Zifir, Karbon-monoksit ve diğer tüm kanserojen maddeleri içermez. Yerli üretim Vapetti markasının My Man isimli likittir.


Açıklama Kilo Cereal Milk Likit 30mL. Sepete Henüz Ürün eklemediniz! Tadım testi: KILO tarafından hazırlanan Kilo Cereal Milk , meyveli tahıl ve sütlü kremin mükemmel bir karışımıdır. Bu nostaljik lezzet, en sevdiğiniz tahıldan bir kase hazırladıktan sonra sütü anımsatıyor.


My man likit 30ml

Saltica salt likit ürünleri. NASTY SALT LİKİT – CUSH MAN MANGO 30ML Dünyanın En Güzel Mango’sundan Üç Katmanlık salt likit. Yüksek doz nikotin, kapsül açık sistem cihazı için ve ağızdan akciğerlere buharlaşma için mükemmeldir. Bu çarpıcı likit için uzman zanaatkârları, lezzetli, doyurucu buharda pişirilmiş Cappuccino En yakın kafeye koşmak yerine, bu lezzetli e-meyve suyuyla öğleden sonra kendinizi hızlı bir şekilde toplayın. Ana Sayfa Ürünler “my man 30ml” olarak etiketlendi.


Tek bir sonuç gösteriliyor. American Stars Blue Magic E-Likit, mavi ahududu, çilek ve serin ve buzlu mentol gibi çeşitli meyve aromalarını bir araya getiren bensersiz kombinasyondur. Nikotin Tuzlarından elde edilen yüksek kalite elektronik sigara likit çeşitleri en. Bu benzersiz aroma harmanı kesinlikle harika bir e-likittir. My man acaba stoklarınızda var mı ml olur 1ml olur hiç farketmez.


Yoksa da ne zaman gelir. Aydınlatırsanız sevinirim. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz Aralık ayı ilk haftası gibi gelir.


Yumuşak ve iç gıdıklayıcı tatlı aroması, tüm gün boyunca size eşlik edebilir. Her zaman en Uygun ve Orijinal ürünleri sitemizden temin edebilirsiniz. Premium Likitler, Aromalar, Nbase ler bir çok markanın en kaliteli ürünleri.


My man likit 30ml

Alışveriş sepetiniz boş! Dinner Lady Cola Shades Salt Nikotinli Likit 30ml. ONE HİT WONDER E-LİKİT - MY MAN - 100ML. ML Allday Vapor Salt Likit – El Bacco 30ml BLVK UNICORN APPLE NICOTINE SALT - 30ML BLVK UNICORN GRAPE NICOTINE SALT - 30ML BLVK UNICORN PISTACHIO SALT - 30ML BLVK UNICORN SPEARMINT NICOTINE SALT - 30ML BLVK UNICORN STRAWBERRY NICOTINE SALT - 30ML Big Cheap Bottle BCB Banana 120ml Big Fat Juice Likit - Vanilla G 120ML Black Note Prelude Virginia Likit Black Note Quartet. One Hit Wonders firmasının ürettiği My Man isimli likittir.


Natura Hexocell Likit , Natura Likit , Natura Likit 30ml , Natura Likit Fiyat,. Joyetech Muzlu Likit ml adet. Tüm ürünlerimiz kapalı ambalajda kapakları açılmamış olarak. Bu ürün ağırlıkta vanilya, çilek, çikolata tadındadır.


Güvenli alışveriş esigarauzmani. Rainbow Karamelli (caramel) Likit 30ml adet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar