28 Eylül 2016 Çarşamba

Ermeni define işaretleri

Bu sembolleri okumak belli bir bilgi birikimi gerektirir. Kesin hazine olan ermeni rum define işaretleri! Kaya mezarı, tümülüs, civcivli tavuk define işareti, kolt.


Ermeni Paraları, Tanıkların Ağzından. Haçlarla beraber ermeni çiçekleride Sanatsal açıdan diğer medeniyetlerden oldukça farklıdır, özellikle ermeni çiçekleri papatya yaprağı gibi dilimden oluşur, aslında buda bir haçtır yani kollu haça kol daha eklenerek dilim şeklinde tasarlanıp bunuda çiçek. Altın define hazine olan define işaretleri. Eski ermeni evlerinde define olabilecek yerler, Kaynak arşivden alınmıştır yazar sahibine teşekürlerimizi sunarız.


Yemek ve ekmek pişirme noktaları olan (ocak)lar: Buralarda gömüler ateşin tam altına gelen noktaya yapılabildiği gibi, bacanın içinde bir bölüme veya dış temel dipleri kullanılabilmektedir. Merdiven Altları: Buralarda tespit yapılırken eve giriş. ERMENİ DEFİNE İŞARETLERİ- NAL İŞARETİ. Nal atın ayağına çakılan bir materyal olduğundan atın geçtiği.


Ermeni define işaretleri

Ancak yukarıda size bazı gerçekleri anlattım. Define İşaretleri Anlamları. Her taşın altına bakmanıza gerek yok. Emin olun bunu denemek isteseniz ne ömrünüz ne de paranız yeter. Tarih bilgisi ve bölge tespiti en önemli aşama.


Oturdukları odanın duvar arasında, dış cephe temel içinde ve ocağın olduğu yerlerde bulunan değerli eşyaları sakladıkları bilinir. Oturma odasında en rahat olduğu yerde bulunan pencerenin etrafına. Tarihi değeri olanlar genellikle müzelerimiz tarafından saklanır. Bu defineler genlde savaş zamanı kaçarken değerli eşyalarını.


Rum terekelerine karşılık ermeni defineleri, büyük ihtimalle hazinenin yakınlarına. Eski rum veya ermeni evlerinde define ararken, her zaman yaptığımız gibi ben bu evde yaşasam paramı nereye saklardım diye düşünmeliyiz. Buradan yola çıkarak araştırmalarımızı yapmalıyız. Benim aklıma gelen define saklama yerlerini aşağıya yazıyorum.


En önemli nokta kapı eşikleridir. Issız bölgelerdeki haçlar bu tipler insanların gözünden uzaktaki görmediği,gezmediği yerlerdedir. Genelde çobanlar ve avcılar bu işaretleri görmektedir. Bunun sebepleri kontrolü mümkün ve göz önünde olmasından kaynaklanır.


Ermeni define işaretleri

Böyle düşünülmesinde doğal karşılanır. Aynı zamanda bu tip yerlerin kullanılması dikkat çekmeyi de engeller. Bu yapıların pek çoğu bugün de ayakta duruyor ve kenti süslemeye devam ediyor. Balina Kusmuğu Nasıl Oluşur. Bu bol yağlı ve kolesterol içerikli kusmuğa Ambergris denir.


Kocaeli Yarımadası′ndaki Rum çeteciliğinin odak noktalarından biri de Darıca′ydı. Bursa dedektör merkezi uludağ dedektör. Bursanın en eski en fazla dedektör stogu ve çeşidine sahip tek firmadır. Tüm dedektör markaları içinde en cok tutulan dedektör modellerini size tavsiye ederiz.


Paralar ve kıymetli eşyalarını bu ağaçların içine parmak girecek şekilde delik açılarak deliğin içine parmakla bastırılarak sıkıştırılır. RESİMLİ DEFİNE İŞARETLERİ. Bilinen en kolay ermeni gömülerinde teperlern ortalarından 0. Türkiyede bilinen yada bilinmeyen tonlarca Hazine Altın, Gümüş, Heykel, Değerli taş ve maden yer altında bulunmayı bekliyor. Ancak bunların çoğu hatta i yer altında hala.


Unutmamak gerekir ki define işaretleri tek başına olmaz, mutlaka ikinci ya da üçüncü işareti de bulmamız gerekir. Ya da bölgede mezarlık alanı vardır iyi bir yüzey araştırması yapılmalıdır. Büyük bir ihtimalle define bu mağarada gizlidir. Ancak küçük nalın açık ağzı yönünde girişin aranması kolaylık sağlayabilir. Nal İşareti çok ender rastlanan bir işarettir.


Genellikle veya çivili olurlar. Buradaki çivilerin her biri oradaki hazine miktarını. Baktığımda hiç bir yerde bu konu ile ilgili bir bilgi göremedim define işaretleri anlamında bu eksikliği tamamlamak istedim özellikle ermeni mezarları ile ilgilenenler muhakak üstte vermiş olduğum işarete benzer taş üzerinde oyularak çizilmiş bu işarete rastlamışlardır ama çözüme ulaştıramamış olabilirler onun için biraz size anlatmak istedim aslında oldukça.


Yurdumuzda aslan işaretleri deniz kıyılarına yapılmaktadır. Deniz kıyılarında bulunan bu işaretler deniz korsancılığı yapmış olan korsan liderlerini ifade etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar