29 Eylül 2016 Perşembe

Yabancı youtube kanalları

Yabancı youtube kanalları

Bilim-Severlerin Bakması Gereken Site adlı paylaşımın ardından bir de üzerinden takip edebileceğiniz birbirinden değişik, eğlenceli ve öğretici kanalları araştırıp sizlerle paylaşmak istedim. Bilimden Dinlere, Tarihten Felsefeye kadar her konuda. Gittikçe bir madene ve rehbere dönüşen filmlik Beyin Yakan Filmler listemiz gibi, ilgimizi çeken kanallarından derlediğimiz listemiz yayında. videoları izlemek dil öğrenimine katkı sağlayan bir diğer unsur. Yabancı kanalları bu videoda! Biz de bugün sizlere hazır tatil de gelmişken, hoşunuza gideceğini düşündüğümüz kanalı önereceğiz.


Yabancı youtube kanalları

Türk olurken, diğer 5’i yabancı kanal olacak. En popüler yabancı kanalları nı hiç merak ettiniz mi? Yerli yıldızları belli bakalım dünya üzerinde kimler en çok izleniyormuş. sayesinde, düzinelerce türden milyonlarca video ücretsiz olarak kullanılabilir durumdadır.


Hep aynı şeyleri izlemekten sıkıldıysanız sizi uzak diyarlara götürecek birkaç önerimiz olacak. ’da takip etmek isteyeceğiniz güzel kanal. Trash is for Tossers Her gün ne kadar çöp ürettiğinizi bir düşünün. Yiyecek-içecek paketleri, peçeteler, kâğıtlar ve poşetler.


Lauren Singer ise yılda yalnızca kavanoz çöp çıkarmış. Farklı bir öğrenme konusunda kendinizi ikinci bir dile hazırlarken kanalları için her bir dilin öğretmeni en büyük destekçiniz. Belki sizler de öğreneceğiniz yabancı diller sayesinde kendi dilinizin ’daki öğretmeni olursunuz. Hepinize bol şans dilerim! ’da takip edebileceğiniz en iyi yabancı teknoloji kanalları. Diğer kanallarına kıyasla, çok fazla cihaz üzerinde inceleme yapmamasına rağmen, videoları, izleyicilerin aplikasyonları ve hizmetleri daha iyi anlamasına yardımcı oluyor.


Yüzlerce seçenek arasından size en faydalı olanı bulmanız zor olsa gerek. Yeni bir ürün almak istediğinizde kutunun içinden ne çıkacağını merak edersiniz. Artık bu konu üzerine açılmış birçok kanalı var.


Yani kutu açılışı videoları. , günümüzde yabancı dil öğrenme konusundaki en iyi ücretsiz kaynak. Ana dilini öğretmek isteyen gönüllüler veya yabancı dil eğitmenleri tarafından hazırlanan yüzlerce video istediğimiz yabancı dili öğrenme imkanını sunuyor. da oyun videoları seven ve keyifli vakit geçirmek isteyen bireyler adına Markiplier isimli kanal oluşturulmuştur. En iyi yabancı kanalları arasında yer alan belirtilen kanal da, her türden oyun videoları ve içerikleri yer almaktadır.


Kişilerin beğenilerine göre farklı ve yüzlerce oyun videosuna yer verilen kanal. Yayıncılık tarihini değiştiren, dizi ve film içeriklerinin dijitalleşmesi konusunda önemli bir mecra olmaya başlayan , artık yasal olarak pek çok dizi ve filmin yayınlandığı bir mecra haline geldi. Dizi ve filmlerin ücretsiz şekilde yayınlandıkları kanalları sizin için derlerdik. elbette başlı başına pek çok kitabı dolduracak bir konu, ancak bu yazı kapsamında çok daha özel ve görece küçük bir kesiti olan popüler bilim kanallarına vurgu yapacağız.


Bu kanallar nedir, neden varlardır ve daha önemlisi ülkemizde bu alanın gelişme şansı var mıdır? Tüm Canlı TV kanalları tek bir liste olarak aşağıda yer almaktadır. Canlı yayınını izlemek istediğiniz TV kanalını aşağıdaki televizyon listesinden seçiniz. Popüler yemek kanalları, genellikle hem yemek dünyasında hem de ötesinde diğer kullanıcılarıyla birlikte çalışmak için yaratıcı yöntemler geliştirir.


Burada yanlış yazdıklarım varsa düzelterek kullanacağınızı umuyor, isim fikirlerimi buraya ekliyorum. Kanal Keşfet kesfet ekibi olarak yeni kanallar keşfetmenizi ve kanalınızın tanıtımını yapmanızı sağlıyoruz. uzun bir süre önce komik kedi veya kahkaha atan bebek videoları izlediğimiz yer olmaktan çıktı arkadaşlar. Artık istediğimiz anda çabucak İngilizce öğreten videoları bulabileceğimiz bir yer haline geldi. Hocam Barkın Abi Altın Adam değil. Altın Elbiseli Adam incelemeleri gerçekten hem objektif hemde zevkli birde bilgili biri.


Yabancı youtube kanalları

Tüm kanallar,tüm tv kanalları,televizyon kanalları,bütün kanallar,tüm kanallar canlı tv izle,tüm kanallar canlı izle. Bu sayfada yerli ve yabancı birçok TV kanalı yer almaktadır fakat CanlıTVLive hizmetlerinde yer almayan fakat bulunması gerektiğini düşündüğünüz bir TV kanalı olduğunda iletişim bölümünde bizlere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar