28 Eylül 2016 Çarşamba

Giresun karagöl hakkında bilgi

Giresun karagöl hakkında bilgi

KARAGÖL DAĞLARI VE YAYLALARI. Giresun Doğa Turizmi Master Planı. Buradasınız: Genel Bilgiler. Yürüyüş parkurları rakımı 2. Merkez, Bedrama ve Andoz adlarında üç kaleden dolayı almıştır.


Giresun karagöl hakkında bilgi

Bu Beyin bölgede etkili olan Bayram Beyle irtibatı hakkında herhangi bir bilgi yoktur. Karagöl’e ilk defa gören AK Parti. Kent merkezine yaklaşık km. Coğrafi Bilgi Sistemleri.


Ovalar yüzölçümün binde ikisi kadardır. Bu ovalar, nehirlerin denize döküldüğü yerler olup, bol yağışlı ve çok bereketlidir. Mısır, buğday, fındık, arpa ve fiğ yetiştirilir. Müdürlüğü idare binasını gezerek, personel ile tanıştı.


Daha sonra müdürlük binasındaki yaban hayvanlarına ait tahnit ve trofeleri gezerek bilgi aldılar. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük projeyle ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Göl kenarında özel işletmeye ait kişilik pansiyon ve lokantası bulunmaktadır.


Yükseklikteki bu düzlüklerde pek çok yayla vardır. NKFU bir bilgi sitesidir. Kapsamlı ve geniş bir içerik yaratma amacı ile açılmış ve her türlü konuda bilgi içeriği sağlamayı hedeflemektedir. Telif hakları konusunda da hassas bir politika güdülmektedir. Bunlardan en yüksek noktası 3. Eğribel Geçidi, Şehitler Geçidi, Fındıkbel Geçidi bu dağlar arasındaki geçitlerdir.


Bu dağların denize bakan yamaçlarının alçak. Bu bölgenin adeta bir göller bölgesi olduğunu söyleyebilmemiz. Toplamda merkez hariç ilçeden oluşan Artvin’in komşuları, Ardahan, Erzurum ve Rize’dir. Mesire yeri girişinde, bir bekçi kulübesi var, daha önce buraya girmek için ücret alındığını biliyorum, ama bu kez sanırım mevsim gelmedi diye ücret alınmadı, daha doğrusu bekçi kulübesi boştu ve ücret ödemeden.


Yüzyılda bir koloni kent olarak kurulmuştur. Pontus hâkimiyetine geçti. Müzeler Gogora Kilisesi Müze: 18. Müzenin içinde antik eserler, taş. Etrafta yakın başka yaylalar da var, Yukarı Belen, Aşağı Belen vb.


Giresun karagöl hakkında bilgi

Marmaris hakkında bilgi Topkapı Saray. Kendisi gezdiği yerleri hiç unutmayan, istediğiniz zaman size birebir yolu, kilometre kilometre nerede ne olduğunu anlatabilen bir insan. GİRESUN – GİRESUN İli – GİRESUN İli Hakkında. Küre ve Köroğlu dağlarının yer aldığı batı bölümünde iyice alçalan sıradağlar Kızılırmak Vadisinden sonra. Karadeniz Bölgesi hakkında bilgi ödevi.


Doğal ve tarihi değerler açısından turizme oldukça. Toplamda dekarlık su yüzeyine sahip olan bu göl tektonik yer hareketleri sonucu oluşmuştur. Küçük, dairesel ve güzel manzaralı gölün çevresi çam ormanları ile bezelidir. SINIRLARI: Aydındere Beldesi sahilden yaklaşık km.


Merkez, Alucra, Bulancak, Çanakçı, Çamoluk, Dereli, Doğankent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Keşap, Piraziz, Şebinkarahisar,Tirebolu, Yağlıdere. Amaç daha az çıkış daha geniş trekking parkuru yaratmak ve bu sayede etraftaki yaylaları ve buzul göllerini de gezmek. Konaklama yine dağ evinde (Kahvaltı ve akşam yemeği bizden ) 4. A tipi Orman İçi Dinlenme Yeri olarak tescil edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar