27 Eylül 2016 Salı

Hayvan tanıtımı türkçe

Hayvan tanıtımı türkçe

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağla. Hayvan isminin üzerine tıklayınız. ARI TANITIMI VE ÖZELLİKLERİ. AT Tanımı ve AT ın özellikleri. AYI- (Bear) Tanıtımı ve Özellikleri için TIKLAYINIZ.


ASLAN TANITIMI VE ÖZELLİKLERİ DEVE- (Camel) EŞEK -(Donkey) FİL- (Elephants) İNEK – (Cows) KOYUN. Kanaryalar hakkında bilgi kanaryanın tanıtımı kanaryaların özellikleri kanarya hakkında İngilizce tanıtım yazısı konu anlatımı. Canaries are friendly pet birds. People know them usually with their singing, colors and body types.


They live in the wild and in capture. Many people keep breed canaries as domestic pets. Successful-Parrot The parrots are a broad order of more than 3birds. FillerFiller büyük kulaklara sahiptir.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. O halde en yaygın kullanılan İngilizce hayvan isimlerini birlikte incelemeye başlayalım. Ayrıca resimli olarak ingilizce türkce resimli hayvan isimlerinide konuya ekliyorum. It is capable of flying for long distances over the sea.


Ants live in tunnel in wood or in the ground in well-organised. Okul öncesi drama Okul öncesi oyun Anasınıfında oynatılabilecek drama ve oyun Çocuk oyunları Çocuk gelişimi. Türkçe, Türkler, Yüz Ifadeleri. These solitary felines often have dens in caves. Jaguars are territorial.


Hayvan tanıtımı türkçe

Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez. The camel is a large animal. It has very tall legs and a long neck. It does not look so beautiful. It can walk and run easily in desert.


This is why the camel is called the ship of the desert. The Golden Eagle, Aquila chrysaetos, is a magnificent bird of prey that lives in North America, much of Eurasia, and the far north of Africa. These migratory birds live in mountains, canyons, scrub, and grasslands. Osmanlı Dönemi) Mc: Akılsız ve idraksız insan, ahmak.


Hayvan tanıtımı türkçe

Zebranın ingilizce tanıtımı. Each zebra has its own unique pattern of distinctive stripes, just as humans have their own unique pattern of fingerprints. These tortoises are on the verge of extinction due to habitat loss and pigs (who eat the tortoise’s eggs). At kelimesinin ingilizcesi Horse dur.


Atların dört ayağı vardır. At evcil bir hayvandır) -An. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Kullanılan İngilizce Kelimelerin Okunuşları. ELEPHANT TÜM SINIFLARA AİT DERS ve ÇALIŞMA KİTAPLARI CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.


NGİLİZCE ŞARKI SÖZLERİ VE TÜRKÇE ÇEVİRİLER. Birçok ülkede sansüre uğramış, İngiltere ve ABD da bile. Z ile hayvan Zargana - Belone belone.


Almanca: Was ist Ihr Lieblingshaus Tieren und ihre Eigenschaften ? Tüm hayvanlar eşit doğar ve eşit yaşama hakkına sahiptirler. Bir tür hayvan olan insan, diğer hayvanları yok edemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar