14 Eylül 2016 Çarşamba

Bekar kizin kismeti nasil acilir

Sitemizde Rüya Tabirleri. Inna fetahna leke fethan mübina. Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba’’ okunması ve bu suyun evlenmek isteyen kişinin içmesi tavsiye edilmiştir.


Cuma günü abdest alınıp rekât tövbe namazı kılıp defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir. Evlenmek için her gün okuyabildiğiniz kadar şu. Burada okuyacaginiz tüm muska ve büyü çesitleri halk arasinda yüzlerce yildir alisilagelmis batil inançlarin bir toplam göstergesidir.


Dügünde kismeti kapali olan kiz, masadan bir kasik çalarak bunu kizin oturdugu evin damina atar. Sayet kizin annesi ya da babasi kasigi görüp baska bir yere atarlarsa, o kizin kismeti kapali kalir. Yok eger, bu kasigi kim atmis, sahibi kim? Kasigi kimse görmese bile kizin kismeti.


Bu inançlar batıl inançlar olarak isimlendirilir. Ağaç kab : Rüyada görülen agaç kap dünyaliga ve yolculukla elde edilecek mala. Bir kimse rüyada birçok insanlarin büyük bir. Rüyada Kabeyi tavaf ettigini gören, isyankar biri ise, tövbe ederek cehennem azabindan kurtulur, bekar ise evlenir, tüccar ise isini büyütür, fakir ise hali vakti düzelir, zengin ise mali ve parasi daha daha artar.


Ama her kadin teshir niyetiyle giyinmiyor desek dahi, her kadinin ve genc kizin bir erkegi nasil tahrik ve vucudunu nasil teshir “edecegi” ya da giyim/hal ve hareketleriyle nasil teshir “ettigini” bildigi, bizzat o hissi yasamasa da olusturdugu tesirin farkinda oldugu bizatihi gercektir. Cafer-i Sadik Hazretleri ise, dininde kuvvetli olur ve her muradi hasil olur, buyuruyor. Nafi ve Ibn-i Kesir de; cömert, rizkini sevdikleri ile bölüsen, halk dostu bir kisi olur, diyor. Abdulgani Nablusi de: Salih, duasi kabul buyrulan kismeti açik ve ömrü uzun bir kisi olarak Allah (C.C) katinda makbul olur, diyor.


Search the history of over 3billion web pages on the Internet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar