19 Eylül 2016 Pazartesi

Ingilizce kelime kartları uygulama

Kendi başlarına İngilizce kelime kartları sadece bir sözcüğü ezberlemene yardımcı olur. Kelime Kartları ile İngilizce Sözcük Bilgini Geliştirmenin Yolları. Kelime ezberleme kartları artık parmaklarınızın ucunda. Sadece kelime kartları hazırlama işi için uygulamayı kullanmak uygulamanın asıl işlevini gözden kaçırmak olacaktır. Boşluk doldurma soruları da ekleyebiliyorsunuz.


Uygulama temel olarak çok güzel ve kullanışlı. Gelecek vaadeden bir uygulama. Kelime Öğreniyorum uygulaması kullanıcıların kelime bilgilerini artırmalarına, İngilizce kelimeleri ezberlemelerine yardımcı olan bir İngilizce kelime öğrenme uygulamasıdır. Bu uygulama ile en zor İngilizce kelimeleri dahi söyleyebileceksiniz.


Farklı dil paketleriyle her seviyeden kullanıcıya hitap eden LingLing İngilizce Öğren, eğlenerek bunun yanında öğretmeyi amaç edinmiş işlevsel bir yapıda ilerliyor. Küçük oyunlar ile de sıkılmayı engelleyerek sizlere daha akıcı bir öğretme sürecini sunuyor. Farklı öğretme şekli ile yine haberlerimize konu olan Voscreen, filmlerden kesitler ile İngilizce öğrenebileceğiniz bir uygulama. Net indirme sistemi ile indirebilirsiniz.


Eski ve başarılı bir dil öğrenme uygulaması olan Busuu, yine Android cihazınız ile izleyebileceğiniz. Bunun için de en çok kullanılan kelimelerden başlanıyor ve alana göre ezberlenen kelimeler yön değiştiriyor. Ya hep benzer kelimeleri getiriyor, ya çok fazla reklam çıkarıyorlar vs. Eğer İngilizce kelimeler gözünüzü korkutuyorsa, hangi yöntemi denerseniz deneyin başarılı olamıyorsanız sıkı durun! Lingustica – İngilizce öğren kelime kartları da uygulamada var.


Bu kartlarla kelimelerin telaffuzu da dahil olmak üzere çalışabilirsiniz. Artık uygulama içinde video dersleri izleyerek İngilizce kelimeleri daha kalıcı bir şekilde öğreneceksiniz. By adding tag words that.


Ingilizce kelime kartları uygulama

Eğer sitemizden faydalanan bir İngilizce öğretmeni iseniz lütfen siz de kendi hazırladığınız yazılı sorularını, çalışma kağıtlarını, slaytları, kelime listelerini, etkinlikleri döküman yükle sayfasından paylaşınız. Bilgi kartları hazırlama yolu ile İngilizce kelime öğrenme. Ayrıca post-it notlarını da kullanabilirsiniz ve bunları düzenli olarak göreceğiniz yerlere koyabilirsiniz. Flaş kartlar, kelime kartları ya da bilgi kartları, kelime ezberlemede gerçekten işe yaradıkları için hala popülerler.


VocApp’in bu küçük kelime kartı aracı her seviyedeki İngilizce öğrenen için mükemmel. Birbirinden farklı, İngilizce kelime ezberleme programları ile sende öğrenmeye başla! Her gün işe giderken ve eve dönerken bir mobil uygulama kullanıyor olmak tekrar etme becerilerimi geliştirdi.


Tek seferde indirin ömür boyu sizin olsun,. Bildiğimiz sesler bile bilmediğimiz şekilde seslendirilebiliyor. Aşağıda göreceğiniz uygulama ile sesleri inceleyebilirsiniz.


Ancak ben konunun özünü anlamanız adına kelime öğrenmenin bilimsel arkaplanına ineceğim. Amacım size beynin kelimeleri nasıl depoladığını gösterip kelime öğrenme sürecinizi pekiştirmek. Bu yazıda size İngilizce kelime ezberleme ve ezberlediğiniz.


Ingilizce kelime kartları uygulama

O hâlde gelin, İngilizce kelime ezberinde hafıza tekniklerini kullanalım. Amacınız karışık harflerden kelime türetecek bir kelime türetme programı bulmak ise kelime bulma makinesi tam size göre. Kelime oyunlarında genellikle birkaç tane joker istediğiniz herhangi bir harfin yerine kullanabilmeniz için verilir.


Kelime bulma makinesi ile jokerli kelimeler bulabilirsiniz. Türk geliştiriciler tarafından geliştirilen Hola, İngilizce kelime ezberlemeyi kolaylaştırarak dil eğitiminde mobilin esnekliğini ön plana çıkarıyor. Pazartesi günü yazmıştım, ‘Cuma günü 5ingilizce kelime ezberleyeceğim’ diye. Kelime Ezberleme Kartları You do not follow this application. As anonymous user you will receive only reviews.


You may sign in or register to get more. Yabancı dil ve konuşma pratiği için Uluslararası Eğitim Platformu. Amerikan argo ve ABD deyimleri.


Ezberlemek, kelime hazinesini geliştirmek ve her yerde bir dil öğrenmek için kullanılan araçlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar