22 Eylül 2016 Perşembe

Yılbaşı kartpostal yapımı

Yılbaşı Hediyesi Dali Masa Saati. Bu kartpostalların arkasına sevdiklerimizle ilgili güzel düşüncelerimizi yazar ve yeni yıllarını kutlardı. Sevgiliye yılbaşı hediyesi kişiye özel kitap. Başlıyabiliriz: Öncelikle kartpostal yapıcağımız resmimizi açıyoruz.


Yılbaşı kartpostal yapımı

Ayrı bir layer açıyoruz ve siyaha boyuyoruz. Filtersketchgraphic pen uyguluyoruz. This video is unavailable. Muhteşem bir çalışma, 3d kartpostal. El yapımı kartpostal modelleri olarak yapabilirsiniz.


Hemde sizin ellerinizle hazırlanmış çok güzel üç boyutlu kartpostal. Yeni bir seneye merhaba demeye çok az bir zaman kaldı,yeni yılda ne giymeliyim,yeni yılda gidilecek yerler,yılbaşı hindisi tarifi arama,Tombala hazırlığı,Kırmızı iç çamaşırı :) bir çok hazırlıklar yapılmakta. Bizler her ne kadar Müslüman olsakta yılbaşını değil ama yeni bir yıla farklı bir şekilde girmeyi ister yeni seneden yeni umutlar ile kutlarız.


Yeni yılbaşı etkinlikleri çalışması ve yeniyıl sanat etkinliği yapımı örnekleri ile çalışmaları paylaşımları sitesi. Pratik yöntemlerle sevdikleriniz için kendi emeğiniz, kendi el yazınızla nasıl yılbaşı kartları hazırlayabileceğinizi gösteren bir video hazırladım. Arkadaşınıza aldığınız diğer hediyelerin üzerinde bir hediye notu olarak da kullanabileceğiniz bu güzel kartpostal, el yapımı olarak hazırlanmış bütün yılbaşı hediyeleri için de anlamlarını kuvvetlendirebileceğiniz güzel bir etki yaratacak. Yeni yıl kartı yapımı üç boyutlu - OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi. Tebrik kartı yapımını elimden geldiğince net olan fotoğraflarla aşamalarıyla anlatmaya çalıştım Hızlı bitsin diye bakarak çizmek yerine kopya kağıdı kullandım itiraf ediyorum.


Ama önemli olan boyama tekniği, olabildiğince gerçekçi ve cici görünmeli. Bu yüzden yılbaşı kartları okul öncesi öğrenciler için harika bir etkinlik olabilir. Tek yapmanız gereken, istediğiniz görseli ya da kartpostalı. Hele bir de sevgilinize kartpostal gönderiyorsanız, üzerine kalp resimleri içerisine isimler filan yazılırdı!


Asetat kalemi veya keçe kalemi ile yan tarafta gördüğünüz örnek kartpostalda olduğu gibi bir çizim yapın! Siyah güle de bayıldım:)link. Kartpostal üzerine istediğiniz mesajı yazın! En güzel yılbaşı mesajları böyle el yapımı kartlarla veriliyor. Sırada yılbaşı kartpostal örnekleri arasından çocuklarla beraber yapılabilecek çok sevimli bir başka model var: kar küresi.


Biraz karton, sim ve yapıştırıcıya ihtiyaç olacak. Yazdırmaya hazır özel yılbaşı ve hediye kartları ile arkadaşlarınızı ve ailenizi bu sene özel bir şekilde sevindirin. Kolayca yazdırın, kesin, üzerine yazın, kartınız hazır! Yeni Yıl Tebrik Kartları arasında en çok tercih edilenler ise.


Yılbaşı kartpostal yapımı

Bir fırsat yaratıp kendi yaptığımız kartpostalları sevdiklerimize yollasak, onlar da bize yollasalar ve heyecanla açsak zarfı, eski günlere dönsek ne iyi olur değil mi? Ana Sayfa el yapımı hediye el yapımı hediyeler el yapımı yılbaşı hediyesi el yapımı yılbaşı tebrik kartlar. El becerim bu işe yatkın düşünüyorsanız boyutlu yeni yıl kartpostalları hazırlayabilirsiniz.


Muhtelif renklerde sipariş vereceğiniz kartonlar el işi. Zarfı ve özel tasarımı ile yeni yılı kutlamaya hazır. TL İstanbul tipleri kartpostal.


Fazladan da beğendiklerimi alır kartpostal koleksiyonuma koyardım. Aynen öyle, geçen yılda yeni yıl dönemini böyle geçirmiştik, enerjimiz bol oluyor sanırım. Ahşap Altın Amigurumi Bant Biblo Dekorasyon Dikiş Elişi Elişi Kitabı El Yapımı Gökkuşa.


Kar küreleri, ökse otu figürlü aksesuarlar, kırmızı üstünde kar kristali desenli kazak, kırmızı iç çamaşırları, yılbaşı için özel üretilen bakım kremleri, yılbaşı motifli el yapımı çikolata, Noel Baba kostümü, kırmızı ya da yeşil üstünde çam ağacı figürlü kahve kupaları, dilek kartları ve altın. Bu tür kartlar genellikle çok güzel, ama oldukça pahalı. Burda dergilerinin yeni veya eski olsun tüm sayıları her zaman talep görüyor,o kadar çok dergi ekledikten sonra ben bile hangisini ekledi. Bir mesajla sevdiklerinizin yeni yılını.


Yılbaşı kartpostal yapımı

Bu Pin, Murat Turalı tarafından keşfedildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar