23 Eylül 2016 Cuma

Platonik aşk testi

Kelebeklerin uçuştuğunu, ayağınızın yerden kesildiğini hissediyor musunuz? Her fırsatta onu düşlüyor ama bir türlü konuşmaya cesaret edemiyor musunuz? Onu görür görmez kalbiniz yerinden fırlayacak gibi oluyor ama ona ulaşamayacağım düşüncesi sizi derinden etkileyip yıpratıyor mu? Bu testin sonunda sana platonik aşık olan kişinin adını söylüyoruz. Sana birileri aşık ve onun kim olduğunu bilmiyorsun.


Bu Yiyecek Testi Hangi Üniversiteye Gitmeniz Gerektiğini Söylüyor! Sevginiz karşılıksız mı? Onu çok seviyor ama ne yazık ki sevginizin karşılıksız olduğuna inanıyorsunuz. Yoksa siz platonik aşkın çemberine düşmüş bir kurban mısınız? Umudunu yitirme, kim bilir belki o da seninle aynı duyguları paylaşıyordur!


Aşkların belki en safıdır platonik olan, ama bir yandan da en acı verenidir. Karşılık beklemez gibi seversin, çünkü platonik aşkta önemli olan o sevginin sana hissettirdikleridir. Ama bir yandan da içinin bir yerlerinde hep bir umut vardır: “Ya o da beni bir gün severse?


Platonik aşk testi

Aşk kelimesi benim için daha başka bir şey platonik sevgiden. Oha benim de vardı bundan bir adet! Herkesin bir defa tatmış olduğu veya tatması gereken, belki çocukluk aşkından bile önce gelen, anlayana aşkların en güzeli en hatırda kalanı. Kendin çalar kendin oynarsın. Elde etmek pek de önemli değildir aslında.


Aşk zaten başlı başına bir cesaret olayıdır. Aşk testi çöz, ilan-ı aşk etme potansiyelini ölç! Aşkta Risk Alır mısınız? Test içerisinde sorulan her sorunun ve verilen her cevabın belli bir puanı bulunuyor.


Siz cevaplarınızı işaretleyip bir sonraki soruya geçiş yaptıkça, platonik aşk testi arka planında özel bir. Yüzyıllardır pek çok insan bu soruların yanıtlarını bulmaya, bu özel ve gizemli duyguyu yorumlamaya çalışıyor. Ancak aşkı anlamlandırmak da anlatmak da öyle sanıldığı kadar kolay değil.


Aşk Testleri için NeoTempo! Doğrusu hoşlantı, platonik aşk ve aşk aynı çizgi üzerindelerdir. Aşk ise tatmin edilen şekli. Platonik sevgi demek daha dogru bence.


Sayın Hocam yıldır bir bayana platonik olarak aşığım ,Karşıdaki bayan bırak sevdiğimi bilmeyi fazla bir sammiyetimde yok Zaten sessiz sakin bir yapım var ,Araya birşeyler girdi yada nasip olmadı başka birisiyle evlendim ,şu anki eşimlede mutluyum sorun yok ,yalnız o bayanı ne yapıp ne ettiysem unutamadım. Aşk ve İlişkiler Sizi Gerçekten Seviyor Mu? Erkekler çoğu zaman kadınlara “Seni Seviyorum” demekte zorlanırlar fakat yine de sizi sevip sevmediğini anlamak aslını isterseniz hiçte zor değil! Merhaba, adını bile binbir güçlükle öğrendiğim sevdiğim. Dün seni gördüğümde gözlerin pırıl pırıl parlıyordu.


Belkide gözlerini böyle pırıl pırıl hale getiren bir sevdiğin var bilmiyorum. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Karşı cinsten biriyle ne kadar çok zaman geçirirseniz, onları sevmek ve onları takdir etmek için o kadar fazla büyürsünüz. Karşılık Beklemediğim umutlarımda hayallerde hep sevdiğim tek platonik aşkımsın seviyorum seni.


Platonik aşk testi

Latonik aşk bitsin hadi gel bana. Ama tabi gelgelelim ki aşk sadece tek kişi ile yaşanmıyor. Ama bunu tahmin etmek bazen ne kadar da zor oluyor değil mi? EĞLENCE VE BİLGİ PORTALI.


Okul, yazlık, işyeri, mahalle ve araçlarda kişinin başına platonik aşk hakkındada bazı yazılar açıklamalar yapacağız. Zamanimizin çogunu burda geçirdigimiz için tabiki. Ders disindabi çok konuda da zihnimizi çalistiririz. Asok olunan kisi kiz yada erkek olsun genelde üstsiniflardandir.


Ama yasisizden fazla büyük olmaz,bi kaç yas yeterlidir bunun için. Aşk ölçer tesli ile aşkınızı ölçün,fala inanma falsiz kalma, aşk falı,aşk ölçer ,ask testi, aşkınız ne kadar büyük merak ediyorsanız. AŞK Bu testin amacı aşk hakkında ne düşündüğünüzü öğrenmek. Günlük Türkçe’de, karşılığı sorgulanmayan aşk anlamında kullanılır.


Aslına göre gerçek sevgidir. Fiziksel doyum için değil, yani ilişkide olunan kişiyle gezmek, dolaşmak, öpüşmek vb. Kişilik, ilişki, kariyer testleri ve psikolojik testlerimizi çözerek kendinizi tekrar keşfedin!


Gerçek aşk testi oyunumuzda sevdiğiniz bir arkadaşınızın ismini ve kendi isminizi yazarak ortadaki ileri butonuna basarak sevgi ölçerin çalışmasını sağlayarak sonuçları görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar