10 Kasım 2015 Salı

Kaybolan cihazımı nasıl bulurum

Hem iş hem de normal yaşantımızda kullandığımız akıllı cihazlar tam anlamıyla hayatımızın önemli araçlarından birisi haline geldi. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Telefonum kayboldu diye derde düşenler bu yazıyı okumakla belki bir ihtimal sorunlarına çözüm bulma şansına sahip olabilir. Android telefonum kayboldu nasıl bulurum,samsung telefonum kayboldu gibi soruların cevaplarını bu yazımızda sizler için listeledik.


Bazen bir dalgınlıkla otobüste giderken veya bir taşıma aracında telefonumuzu düşürebiliyoruz yada herhangi bir alanda herhangi bir sebepten dolayı aklımıza gelmeyecek bir şekilde telefonumuzu düşürüp kaybedebiliyoruz yada çalabiliyorlar. Telefonun çalınması ya da kaybedilmesi hiç istenmese de günümüzde sık sık yaşanan olgulardan biri. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu yani BTK tarafından belli düzenlemelere tabi tutulan kayıp – çalıntı telefonlar ile ilgili yapılması gerekenler yönetmeliklerle belirlenmiş durumda.


Bu yazıda, son derece üzücü olaylardan olan çalınan ya da kaybedilen telefon. Mobil Chzmı Bul ile telefonunuzu bulmanız kolay. Ayrıca telefonunuzu uzaktan kilitlemeniz ve verilerinizi silmeniz de mümkün. Etiket kaybolan cihazımı nasıl bulurum.


Android telefon veya tablet sahiplerinin cihazlarını kaybetmesi, bu hayatta karşılaşabilecekleri en korkunç kabus olsa gerek. Cihazımı Bul servisi cihazınızı çaldıracak,. Android Cihaz Yönetici olan uygulama hakkında detaylar. Benim telefon bulur telefonları ve Droids kaybetti bulun.


Eğer sürekli telefon misplace musunuz ? Eğer öyleyse , o zaman benim telefon sizin içinapp bulmak ! Her şeyden önce Windows sürümünüzün Kasım güncellemesini aldığından emin olun. Daha sonra Başlat menüsünden Ayarlar menüsüne girelim. Kaybolan Android cihazımı nasıl bulurum?


Aksi taktirde olan durumlarda, kaybolan cep telefonunu bulmak neredeyse imkansızdır. Arkadaşlar ben bir arkadaşımın nerde oldunu. Eğer kaybolan telefonunuz android ise belki de telefonunu bulmak için bir şansınız olabilir. Ve son olarak cihaz ayarlarından telefonun kaybolma ihtimaline karşın daha önceden cihazımı bul özelliğinin açılmış olması gerekiyor. Ancak ben bu uygulamanın bir takım eksiklikleri olduğunu düşünüyorum.


Sebebi çok basit çalan şahış 5-6dk içinde telefonu kapatıyor ve bende iphonumu bul uygulamasıyla bakarken cihazımı göremiyorum. Yol tutmasını önleyen gözlük. Hollanda dünyanın ilk yaşanabilir boyutlu Siber güvenlik için çalışacaklar.


Böylece cihazımı bul özelliğini açmış oluyorsunuz. Bu etkinleştirme ile kaybolan telefonunuzun uzaktan ses çalmasına , kilitlenmesine veya silinmesine imkan tanımış oluyorsunuz. Not: Bu adımların bazıları yalnızca Android 8. Birkaç gün önce samsung galaxs smini telefonumu düsürdm ve daha bulamadm. Android kullanıcılarının kaybolan ya da çalınan cihazlarının uzaktan kontrolünü sağlamak için çıkartılan bu uygulamanın adı Android Aygıt Yöneticisi (Android Device Manager) olarak belirlenmiştir.


GPS herşeyi yapar Bu kullanışlı, kullanımı kolay uygulama, herhangi bir kayıp veya çalıntı cihaz bulmanıza yardımcı olmak için en yeni GPS teknolojisini kullanır. PTT kanalıyla alınan HGS ürünlerine TÜM BANKA KREDİ KARTLARI ile otomatik ödeme talimatı verilebilecek. Bu hizmet, HGS abonesi sürücülerin bakiye yetersizliğinden dolayı idari para cezasına maruz kalmalarını önlemek ve ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla devreye alınmıştır.


Ancak bu girişim ve hobiler zaman zaman başarısızlıkla sonuçlanabildiği gibi zaman zaman da sahibini başarıya ulaştırabiliyor. Başarı için yazılan Dakika ve Haber şikayetleri için tıklayın! Başarı hakkında kullanıcı yorumları, Dakika ve Haber şikayetleri sikayetvar.


Cilt Numaramı Neden Kabul Etmiyor ? Gps cihazım çalışmaz oldu nasıl düzeltebilirim. Bilgisayarımda orjinal norton int. Mobil cihazımı bul özelliği, kaybolan aygıtınızın o anki konumunu bulmanıza yardım eder. Eğer geri getirmezse öğretmeni ona sıfır verecektir.


Tam olarak nereye gittiğini bilmeden, başka. Bu makalede, Lost cd-rw, aygıtın (el ile) ve (otomatik olarak) bulunmayan aygıtın nasıl düzeltileceğini gösteren bilgiler yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar