12 Kasım 2015 Perşembe

Türkiyede en yaygın soyadları

Günümüzde çocuklara verilen isimlerde de büyük değişim yaşanıyor. Bu yazımızda sizlere ülkemizde en çok kullanılan soyadını paylaşacağız. En çok kullanılan soyisimlerinden bazılarını muhakkak tahmin edebileceğinize eminiz. Mesela Yılmaz soyismine sahip olan ünlülerimizden kimler var onları söyleyelim.


Türkiyede en yaygın soyadları

Elbette bu etkilenme genellikle olumlu biçimde olm. Gördüğünüz üzere, en yaygın soyadımızdan yalnızca. Ağaçların ve ormanların, su rejimini düzenleme, erozyonu ve çevre kirliliğini önleme gibi hayati fonksiyonları yanında, biyolojik çeşitliliğin korunmasındaki yeri ve rolü son derece önemlidir. Videoyu beğendiyseniz beğenmeyi ve daha çok video için kanalıma abone olmayı unutmayın.


Bazı ülkelerde, isimler gibi soyadları da öne çıkarak adeta o milletlerle özdeşleşiyor. Premium Loading. Skip trial month free. Most Popular Names and Surnames In Turkey Deli Profesör.


Adı AYŞE olan toplam kişi sayısı 3. Sümeyye ismide baya yaygın. Ermeni kimlikleri her şeyden önce maddi, manevi ve ideolojik bağları ile beraber vatanları Ermenistan Cumhuriyeti’ne bağlı. Soyadları aynı olan farklı yazarlara ait kaynakların sıralanması ilk adların baş harflerine göre.


Hasad bittikten sonra ürün”çec”halinde iken kol memuru veya muhtar harman yerine gelirmiş. Günlerce ürün ortada kaldığıda olurmuş. Hırsızlıklara karşı harmanlarda ürün başında beklenirmiş. Türkiyede de artış göstermiştir.


Türkiyede en yaygın soyadları

Sistemler Kapsamındaki Birimlerin Yöneticilerinin Ad ve Soyadları, Görev Süreleri, Sorumlu Oldukları. ICBC operasyonlarını ülkeyi ve bölgeyi kapsayan altı kıtaya yaymıştır. Yaygın global kapsama ağı ile ICBC, s. Hele ’ilginç’ bir isme sahipseniz bu kaçınılmaz.


Ama illa çarpıcı bir isim olması gerekmez. Mesela, uzmanlara göre, en yaygın erkek isimlerinden Mehmet, karşıdakinde güven hissi uyandırıyor. Sakıp ve Serdar ise zenginliğin sembolü olarak görülüyor. Kız bebek isimleri anne baba olmayı bekleyen çiftlerin en çok aradığı şeylerden biridir.


En güzel kız bebek isimleri arayanlar için hazırladığımız bu haberde kız isimlerinin. Yunanca isimleri - Yunan erkek adları - Yunan erkek isimleri ve anlamları - Yunanca erkek isimleri - yunanca erkek adları A Abderus. Kore’de hep aynı soyadlarını duyuyoruz. Bunlardan en yaygın olanları ise -bilmeniz muhtemel- Kim, Park ve Lee.


Bizde de çok yaygın soyadları vardır ama ülkenin çoğunluğunu oluşturmazlar, evet yaygındırlar ama resmi veya sosyal ortamlarda karışıklığa sebebiyet verecek kadar değil. Köse adının Türkçe oluşu ve kültürümüzde yaygın olarak kullanılan lakap ve soyadları arasında bulunması kanıt olarak gösterilebilir. Her dönem popülerliğini koruyan, son dönemlerde moda olan veya nadir bulunan erkek bebek isimleri ve anlamları Pudra.


Yer, Su, Dağ, Köy, Meydan, Cadde, Sokak, Ev Adları. TÜRKİYEDE HALK BİLİMİNİN GEÇMİŞİ VE BUGÜNKÜ DURUMU. Ermeni milletinin arasında yaygın olması Abrag Ukkam ile ilgilidir.


Moisey Horenskoy’a göre Abgar Ukkam Ermeniler arasında hristiyanlığın yerleşmeye başlamasını sağlamıştır. Hırsızlara not: Hırsız bu bilgiyi de çal, yeni yazdım. Bebek bekliyorsanız veya yeni bir bebeğiniz olduğunda ilk akla gelenlerden biri bebeğin ismine ne konulacağı mevzusudur.


Dönmez, Yılmaz, Vatansever, Tunalı vb. Ekşen, Sali gibi farklı isimlere sahip olabilmek. Sınavdan önce öğrencinin saçını yıkamasının bildiklerini unutturacağı düşüncesi de yaygın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar