26 Kasım 2015 Perşembe

Vedat üçpınar görevden alındı

En son vedat üçpınar haberleri anında burada. Vedat Üçpınar haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Ankara büyükşehir belediyesinde bazı üst düzey bürokratlar görevden alındı.


Ankara Büyükşehir Belediyesinde bazı üst düzey isimler görevden alındı. Emniyet Genel Müdürü görevden alındı! Mansur Yavaş’a tepki: Üst düzey isimler görevden alındı. Adam doğrusunu yapmış bu zamana kadar görevden almaması zaten hata akpli belediyeler sömürmüş her tarafı şimdi mağdur edebiyatı yaparlar. Erbaa belediyesini satsan borcu kapartmaz nasıl bir belediyecilik anlayışları varsa artık.


Ye kürküm ye mansur basgan ankara belediyesi binasına tüm borçları ihaleleri bir afiş yaptırarak asda tüm ankara halkı öğrensin belki bir. Yavaş, AKP’nin Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki’nin kayınbiraderi Mustafa Sarıgül’ü de görevden aldı. Hani birlikte çalışacaktı, ayrım. Ankara, Bala, Büyükşehir Belediyesi, Refik Tuzcuoğlu, Orhan Özdemir, Müdür Yardımcısı, Özgür.


Bu isimler arasında EGO Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sarıgül de bulunuyor. Anketler Firma Rehberi Seri. Tarım İl Müdürü görevden alındı yerine eski. Teftiş Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan görevden alındı.


Kalem Müdürü Vedat Güngör,. Başkent’te gece başlayan k. Daire Başkanı İbrahim Okur, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Rusya: Karadeniz’e giren ABD gemisi takibe alındı. DOGUKENT halki sizden mutlu haber bekliyoruz. Galeriler Videolar Yazarlar SPOR.


Ramazan’da hiçbirine acımadı. Kılıçdaroğlu: Bir siyasetçi ülkesinin toprağına nasıl olur da galoşla basar! Demirtaş’tan Bahçeli’ye önemli anımsatma. EGM’den yapılan yazılı açı. Askeri bürokrasinin siyasi alana müdahale etmesi, siyasetin silahların gölgesinde yürümesinin doğal karşılanması, siyasal yaşamın asker vesayeti altında olması kabul edilemez.


Vedat Türkali, “Kara Çarşaflı Gelin” senaryosunda bu işi geniş ölçüde çözümlemiş “Bedrana”da olduğu gibi… organik bir yapı içinde bağlamış, bir kez. Silahını göstermek istemişti. Eğer kişi, alternatif sivil hizmeti de reddediyorsa o bir “total redci”dir. Tarihçe Vicdani ret, esas olarak, bireyin savaşa karşı geliştirdiği bir tavır olarak, savaşlar kadar eski bir tarihe de sahiptir.


Demorkasi ve özgürlük 3. Aşırı tevazuu bir yana bırakırsak, bizim hareketimizin BDP’de “sol birlik” hareketine yaptığı katkıyı da bir anekdotla okurlarımıza anlatmak isteriz. Türk Kurtuluş Savaşı, Batı Cephesi savaş alanlarının bir tarihi coğrafya incelemesi. Akşam saatlerinde ise BTS, TCDD’nin işçiye daha görevden el çektirildiğini açıkladı. Savcıların sözde terör örgütü kapsamında dinlettiği binlerce vatandaşın yüzde 80′i AK Partili ve muhafazakar bir kimliğe mensup. Türkiye, bu faiz meselesini halletmelidir.


Zonguldak ve diğer illerdeki denetimler neticesinde maden ocağında üretimi durdurma kararı alındı. Bu, madenleri kapatma değil. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur görevden alındı ve Gaziantep’teki eski görevine döndü.


Vekaleten İl Müdürlüğü görevini yürüten Uğur’un yerine, yine vekaleten Bakanlık oluru ile Uğur Şeren atandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar