18 Kasım 2015 Çarşamba

Ankara içkili müzikli mekanlar

Ankara içkili müzikli mekanlar

Ankara her koldan eğlenceye kucağını açıyor. Ankaradaki nezih içkili mekanlar bunlardan sadece biri. Kızılcahamam-Çamlıdere civarındaki milli parklar, suni-doğal göller ve çevresindeki buram buram Anadolu kokan mekanlar. Cafemiz öyle bir yer, gerçekten de adı gibi bizim kafemiz orası.


Eskiden çok popüler olan Arjantin Caddesi’nde yer alan Cafemiz’in nefis müzikler çalan ortamı, beyazlar ve renklerle bezenmiş dekoru insana. Ankara’nın belli başlı yerine göre güzel mekanları. Yaptıkları günler dede Kaliteli müzik ve ünlü sanatçıları dinleme şansı buluyoruz. Film Evi ( Movie House ) Butik Home Sinema.


Kızılay - Tunalı arasında Büklüm Sokakta. Konumunuza ve modunuza en uygun mekanlar ve etkinlikler Nerde. Piiz by 1Meyhane ye Rezervasyonankara ile rezervasyon yaptırmak için telefon numaralarımız: 0. En iyi İstanbul Canlı Müzik mekanları mekan. Menüleri ve yorumları inceleyebilir, rezervasyon yapabilirsiniz. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır.


Ankara içkili müzikli mekanlar

Arkadaşlar Ankaraya geçen sene geldim üniversiteden ötürü fakat kafama göre bir mekan bulmuş değilim, aradığım alkol olsun böyle alaturca gitarlı falan müzik olsun güzel loş nezih bide ortamı olsun yani alkol şart değil ama olursa güzel olur tabi E tabi birazda ekonomik olsun, varsa böyle mekanlar yazalım buraya herkesin işine yarasın, saygılar sevgiler üstadlar. Ankara’da ‘piknik’ kavramını var edenlerdendir. Kraz Cafe konuklarına katlı binasında hizmet vermektedir. Bunlardan en önemlisi de şüphesiz meyhaneleri. Sevgilinizle kaliteli zaman geçirmek, lezzetli yemeklerin ya da tatlıların tadına bakmak için bu kafelere gidebilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz.


Bu sayfayı görüntüleyerek Kullanım Koşulları, Cookie Politikası, Gizlilik Politikası ve İçerik Koşullarını kabul etmiş oluyorsunuz. Tüm ticari markalar ilgili sahiplerin mülkiyetidir. Komşu Akdeniz ve Ege’yi Ankara’ya taşıyan bir mekan.


Ege ve Akdeniz’in lezzetli otlarını ve benzersiz yöresel tatlarını müşterilerine canlı müzik eşliğinde sunuyor. Pazartesileri sadece gruplara hizmet veriyor. Türk ve Yunan müzikleri canlı.


Ortalama 1veya 1lira civarı mekânına göre değişmekle beraber limitsiz içkili menüler yer alıyo r. Bütün menülerde mezeler ara sıcaklar ana yemekler bulunuyor. Yerli ve yabancı içkiler de zaten menünün başköşesinde yer alıyor. Büyükşehir Belediye Meclisi, gece kulüpleri, bar, pavyon ve kafelerin açılış ve kapanış saatlerine yeni düzenleme getirdi. Kebap çok iyiydi ama eksikleri vardı. Salata geldi, domatesleri kokmaya başlamıştı, salatayı değiştirmelerini istedim, değiştirdiler ama yemeğin yarısında geldi salata ve çalışanları müşteriye ilgi, alaka sıfırdı.


Onlarca restoran, onlarca fırsat ve onlarca lezzetler artık size daha yakın. Sevdiğinizle hangi günde mükemmel bir akşam yemeği veya kahvaltı yapacağınıza karar veremediniz mi? Buca Bölgesinde Restoran mı Arıyorsunuz? Trilye Deniz ürünleri lokantası, tanımlaması zor bir mekan çünkü, alışılmışın ve beklentilerin çok ötesinde bir yer.


Ancak yönetmelik değil “Polis Vazife ve Salahiyetler Kanunu uygulanmalı. Acele pideci, dönerci, garson, market elemanı. Keçiören, Eryaman,Sincan. GaRaJ rehberini inceleyin. Ankara,İstanbul,İzmir,Antalya,Bursa illerimizdeki yeme-içme,konser,bar,restoran,cafe ve tüm eğlence mekanlarını tanıtmak,aradığınız kriterlere sahip mekanlar hakkında sizi bilgilendirmek için kurulmuştur.


Aynı zamanda dünyaca ünlü olan restoranları ve cafeleri içeren. Günün Çorbası Lütfen servis personeline danışınız. Doldurulmuş Mantar Salata ile. Daha çok Ege mutfağı lezzetlerini ve balık ürünleri yapıyorlar.


Buranın özelliği Yunan müzikleri çalınması ve sirtaki yapılması aslında. Bir Rum meyhanesine gitmiş gibi oluyorsunuz. Yunan göçmeni olan eşimin bayıldığı bir yer. Bu özel günde kaliteli vakit geçirebileceğiniz en özel mekanlar ve.


Balık Buğulama Tatlı ve Meyve Mevsim Meyveleri, Karışık Tatlı Tabağı Limitsiz içkili bir kişi: 1TL (KDV DAHİL) Limitsiz. SHERATON İSTANBUL ATAKÖY OTEL P. Kır düğünü salonlarından restoranlara, ucuz düğün paketleri sunan en iyii tanesini inceledik. Bunda, iddialı restoranların açılmasının da etkisi var kuşkusuz.


Zorlu Center restoranlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar