20 Kasım 2015 Cuma

Bedava site kurma

Bedava-sitem senin hayallerini gerçekleştiriyor - üstelik tamamen bedava! Programlama bilgisi olmadan! Kendi web siteni kurmak için herhangi bir programalama bilgisine sahip olmadan, sadece birkaç dakikanı ayırarak oluşturabilirsin.


Tasarım ya da kodlama yeteneklerinizin olması gerekmiyor. Doğru site kurma platformuyla her şeyin mümkün olduğuna inanıyoruz. Herkese reklamsız ve koşulsuz web sitesi açma şansı tanıyan İsim Tescil ile kendi siteni önce tasarla sonra yayınla!


Site kur, hem de ücretsiz! Web sitesi kurma aracı adından da anlaşılacağı üzere bir internet sitesi kurmanızı sağlar. Farklı ödeme yöntemlerini kabul eden tamamen işlevsel bir e-ticaret sitesi, interaktif bir portföy, blog yazıları için bir platform ve daha fazlası. Temel bilgisayar bilgisine sahip olmanız yeterli.


Evinizde veya işyerinizde oturduğunuz yerden hiçbir ek ücret ödemeden sitenizi kurmaya başlamak için tıklayın. Kullanması çocuk oyuncağı, hiç programlama bilgisi gerektirmez! Ben de bu konuyla ilgili bir dosya hazırlamaktayım. Bu dosyada paylaşacağım bilgiler ile hiç para harcamadan kendinize siteler kurabileceksiniz.


Bunun dışında hiçbir kurulum ve yazılım ücreti ödemezsiniz. Bedava site kurma nın keyfini yaşarsınız. Ayrıca bu site tamamen size aittir ve istediğiniz zaman istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.


Peki bunu nasıl yapacaksınız. Yani dünyanın en kolay site kurma yöntemi olan wordpressle site kurmayı nasıl öğreneceksiniz. Hazır site şablonlanlardan birini seçip ve bir kaç adımda profesyenel web siteleri yapın!


Yok yok en iyisi kendi paranla yaptığın site. Yok illa beleş olsn diyorsanız officelive. Home grçi daha isim almadım böyle bir link de reklam sayılmaz umarım.


Yakında isim alıp yönlendireceğim. Wix nedir, wix kurma, wix site yeterli mi? Minecraft sunucularınız için ücretsiz site kurabilirsiniz.


Wix, bedava internet sitesi, bedava siteni kur, bedava web sitesi yapma, ücrestiz profesyonel web sitesi, web sayfası gibi tanıtımlarla web sitesi için ücret ödemek istemeyenlere seçenekler sunmaktadır. Sırasıyla Takip Ederseniz Bir önceki 1mb sitesinde nasıl rahatlıkla açabiliyorsaniz burdada açacaksınız. Soru ve görüşleriniz Olursa yazınızki Yardımcı olabilelim. Weebly’nin ücretsiz web site oluşturucusu, web sitesi, blog veya internet mağazası oluşturmayı kolaylaştırır.


Bedava site kurma

Her türden işletmede kullanılabilecek özelleştirilebilir web site şablonları, alan adları ve kullanımı kolay araçlar. for free to SITE123. Bu konular yasalara uygunluk ve telif hakkı konusunda yönetimimiz tarafından kontrol edilse de, gözden kaçabilen içerikler yer alabilmektedir. Sizler için vereceğimiz taktiklerle işinizi geliştirebilir, kendi reklamınızı yapabilir ve tamamen resmiyet kazanabilirsiniz. Tabi ki bedava internet sitesi kurarak. Bedavayı kim bulmuş dediğinizi duyar gibiyiz.


Evet yanlış duymadınız tamamen bedava internet sitesi kuracağız. Kişisel sitenizi birçok şekilde oluşturabilirsiniz fakat temelde ayrım noktaları ücretleridir. Tamamen bedava site kurma rehberini web sitemizin ziyaretçilerine ücretsiz olarak armağanımızdır. Tek kuruş bile bize ücret ödemeden web sitesi yapma ücretsiz eğitim rehberi, sitemizin ziyaretçileri için hazırladık.


Sistemimiz Web siteleri oluşturmak için ücretsiz alan adı, ücretsiz hosting, ücretsiz şablonlar, arama motoru optimizasyonu ve web destek hizmeti sunmaktadır. Tamamı Türkçe menüler ile hiç olmadığı kolay ve sade yönetim panelini keşfedin. WordPress alt yapısı kullanmaktadır. Reklamsız, ftp destekli sınırsız hosting,sınırsız bandwidth (kota) gerçek bir domain (siteniz.xm.com) Ayrıca profösyönel bir domaine (com,org,net vs.) sahipseniz bu hostingi domaininizde de kullanabilirsiniz. Bu iddialı avantajlar nereye kadar sürer bilinmez ama html formatında bir site açmayı düşünenler için şimdilik en iyisi olduğunu söyleyebiliriz.


Siz kendi alan adı ve diğer bilgilerinize uygun olarak doldurmalısınız. Bir evin yapım aşamasını tamamen biliyorsunuz. Yani gerekli malzemeleri satın aldıktan sonra başkalarına ihtiyaç duymadan kendi evinizi kendiniz yapabilirsiniz. MDİ ARA ÜCRETSİZ DENEYİN.


Bedava site kurma

Bu yazımda kurulumdan tema değişimine, bir çok platform önerisi ile detaylı bilgi alabilirsiniz. Onlarca ücretsiz, özelleştirilebilir, mobile hazır tasarım ve tema.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar