24 Kasım 2015 Salı

Ready player one fragman

Oyunun yaratıcısının sakladığı anahtarı bulabilirse büyük bir servetin tek sahibi olacaktır. Fakat diğer oyuncular ve şirket hissedarları bu oyunu kazanmak için herşeyi yapmaya hazırdır. Reklam Engelle Nasıl İzlerim. Film Özeti: Oldukça popüler bir video oyunu yaratıcısı ölünce, onun servetini kazanmak için sanal bir yarışma düzenlenir.


Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından esinlenilmiştir. Yaz ayları içerisinde West Side. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vaad etmektedir. Filmde Tye Sheridan, Simon Pegg ve Olivia Cooke oynuyor. Wade Watts adında bir genç bu anahtarı bulmaya çok yaklaşır.


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER! YORUMLAR İÇİN TIKLAYINIZ. Vizyonda bu hafta: yeni film gösterimde! Ana Sayfa Filmler Diziler Arşiv Ak ış İletişim.


Ready player one fragman

Bu bölüm hakkında işlem yapmak için üye girişi yapmanız gerekir. Türkçe Dublaj Türkçe Altyazı Fragman. Ready Player One fragman izle. Kitabın hayranları ve sinemaseverler olarak bu müthiş yaratıcı hikayenin beyazperdeye aktarılması için oldukça heyecanlıyız. Tüm son aramalar silinecek.


Ama paragöz oyuncular ve oyun yapımcısının akrabaları hazineyi önce bulmak için birçok oyuncuyu saf dışı etmeye çalışacaktır. Bir takım sorunları olan bu genç, gerçek dünyanın zorluklarından kaçmak için vaktini The Oasis denen bir sanal oyunda geçiyor. Film daha iyi birine emanet edilemezdi.


Ready player one fragman

Bilim Kurgu Filmleri koltuğunda oturan ödüllü yönetmen Steven Spielberg yönetiyor. Oyunun kurucusu ise bir milyoner ve oyunu zevkli hale getirmek için oyunun derinliklerine bir anahtar saklamıştır. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Sayısız referansla inşa edilen evrenin içinde sayısız klişeyle karşılaşıyoruz bu kez. Miller, Ben Mendelsohn ve Mark Rylance’ı izleyeceğiz.


Aynı isimli kitaptan sinemaya uyarlanan ve yönetmen koltuğunda Steven Spielberg’ün bulunduğu film, video oyun ve sinema dünyasında artık kült statüsüne erişmiş birçok detayı da bünyesinde barındırıyor. Steven Spielberg’in yönettiği, Ernest Cline’ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmde Tye Sheridan, Olivia Cooke, T. Sadece fragmandan yola çıkacak olursak, filmde. Halliday öldüğünde büyük servetini. Ancak oyunu oynamak için, The Oasis oyununun evrenine geçmek gereklidir.


Ready player one fragman

Her yaştan binlerce kişi bu oyunu oynamaktadır. Oyunun baş yapımcısı çok yaşlı birisidir ve haritanın içerisine bir anahtar. Sorrento, IOI’ye katılmak için Wade’i istemektedir, fakat güvensizliği reddettiğinde, Sorrento ve onun yardımcısı F’Nale Zandor, Alice’in ve Wade’in komşularını öldürmek için Wade’in.


Ailesini yitirmiş olan bu genç, günlük hayatındaki sıkıntılarından kaçabilmek için zamanını The Oasis evreninde geçirmektedir. Uygarlıkları felce uğratan enerji krizi, tam anlamıyla felakete dönüşen iklim değişikliği, kıtlık, yoksulluk, bulaşıcı hastalıklar ve geriye kalan son kaynaklar için süren nükleer savaşlarla dünya cehenneme dönmüştür. Sitemizdeki tüm filmler vk.


Haftasonu, San Diego Comic Con etkinliğinde birçok yapımın fragmanı yayınlanmıştı. OASIS adlı bir sanal gerçeklik oyunuyla varoluşlarına bir. Filmin yönetmen koltuğunda, ünlü yönetmen Steven Spielberg yer alıyor. Ve, her biri ayrı ayrı hepimizin dikkatini toplamayı başardı.


Oscar kovalayan Spielberg, beyaz perdeden çok fazla uzak kalmayacak. Yönetmenin Ernest Cline’ın aynı isimli kitabından uyarlama olan filmi, teknoloji hükmü altında alternatif bir geleceğin nasıl olabileceğini gözler önüne seriyor. Tüm enerji kaynakları yok olmuş bir dünya’da yaşan az sayıdaki insan kendini sanal gerçeklik ile avutmaktadır.


Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından bize ulaşabilirler. Filme Yorum Yaz - Küfür, hakaret, ırkçılık, inançlara saldırı, nefret söylemi vb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar