30 Kasım 2015 Pazartesi

Kadınlarla ilgili sözler

Kadınlarla ilgili sözler

Bu güzel sayfada sizler için güçlü kadınlarla ilgili söylenmiş en güzel sözleri hazırladık. Sayfadaki anlamlı güçlü kadın sözlerini facebook, twitter ve whatsapp ile paylaşın. Tanınmış kişiler tarafından söylenilen en güzel kadın sözlerini çok seveceksiniz. Juvenalis-Dünyayı kadınlar yönetiyor olsaydı hiç savaş yaşanmazdı ancak günde bir derin müzakereler yaşanırdı.


SöyIeyecek çok şeyi oIan bir kadın susuyorsa, sessizIiği sağır edici oIabiIir! Bu sayfamızda kadınlarla ilgili güzel sözler bulacaksınız. Okurken sizi güldürecek kadınlarla ilgili komik sözleri whatsapptan yazabilirsiniz ya da facebook ve twitterdan paylaşabilirsiniz. Bir kadın söyIeyeceği çok şey oIduğu haIde susuyorsa, erkek artık tüm şansını kaybetmiştir.


Zamanı geIince, aynen iade eder. KadınIarın, akıIIı adam aramaIarına anIam veremiyorum. Zaten deIi edeceksin, neyin peşindesin? Havayı geldiği gibi, rüzgarı estiği gibi, kadını da olduğu gibi kabul edin. Eğer bir kadın eşini, sevdiğini veya aşığını kıskanmıyorsa o kadından kimseye hayır gelmez.


Buyrun kadınlar için söylenen sözler;. Susmak ile İlgili Sözler Kargalar ile İlgili Sözler Kuşlar ile İlgili Sözler Kurban Bayramı Resimli Mesajları Jorge Amado Sözleri Yakışıklılık ile İlgili Sözler Anlamlı ve Güzel Sözler Lozan Barış Antlaşması Sözleri Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajları Hatay İlimizin Ana Vatana Katılışının 80. Bu sayfada kadın sözleri ve kadın ile ilgili sözler bulacaksınız.


Aşağıda kadınlar hakkından söylenmiş bazı İngilizce sözlere ve Türkçe çevirilerine yer verilmiştir. Women are made to be love not understood. Like many women my age, I am years old.


KAdınlar ile ilgili sözler bazende kadınlar için aranan en güzel sözlerdir. Bu yazımızda sizler için tarih boyunca kadınlar için söylenmiş bazı sözleri derledik. Bir kadına yapmaması gerekenleri söylemek ona neler yapabileceğini göstermektir. Doğum yapan her şey dişidir. Sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.


Kadın bir çocuğa gösterilen şefkatin, sevginin, ilginin kendisine de gösterilmesini ister. Kadın aslında bir çocuktur ve çocuk gibi davranmayı çok sever. Bunun sebebi ise istediği sevgi ve şefkattir. Yabancı sözler ve özellikle anlamlı İngilizce sözler konusunda sevdiğimiz ve her gün ziyaret ettiğimiz bazı siteler var. Binlerce sayfa dolusu anlamlı İngilizce sözler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.


Ayrıca anlamlı İngilizce sözler ile ilgili diğer bir siteye bakmak isterseniz buraya tıklayın. Ben ne yaptım ulan, içeride çay içiyordum. Komik sözler : Erkek olmak çok zor ulan.


Adaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir. Fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olmamalı. Erkeklerle ilgili söylenmiş en güzel sözler, erkeklerle ilgili en etkili sözleri sizler için toparladık. Aynı zamanda haberin bitiminde yer alan yorum kısmına erkekler hakkında bildiğiniz sözleri yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz. Kadın bacıdır, kadın annedir, kadın aşkın ve sevginin tertemiz adıdır.


Kadınlarla ilgili sözler

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Kadın ile ilgili sözler kadınla ilgili anlamlı sözler,kadın ile ilgili güzel sözler,kadın ile ilgili atasözleri,kadınlarla ilgili özlü sözler,kadın üzerine sözler,kadın hakkında güzel sözler 1. Güzel dinimin kadın için söylediği onca güzel şey varken sadece kadınlarla ilgili sakındırıcı kısımlarını yazıyor erkekleri kadına karşı kışkırtıp kadını da ümitsizliğe sevkediyorsunuz. Bu hata erkek yazarlar tarafından çok yapıldı. Kadınlar, zayıf ama anneler kuvvetlidir. Dindar erkekler dahil birçok kimse bu yüzden eşine canının istediği muameleyi yaptı yapıyor,bir çoğu zulmediyor.


Geçmişte söylenen sözler gelecekle ilgili kararlar sırasında yardımcı olur. Kadın ile ilgili En Güzel Resimli Sözler, Kadın ile ilgili Anlamlı sözler,kadınla ilgili resimli sözler,kadını anlatan güzel sözler,erkeklerle ilgili resimli sözler,kadınları anlatan komik sözler,kadının önemini anlatan sözler,kadını anlatan yazılar,kadın sözleri anlamlı,akıllı kadın sözleri,Kadın ile ilgili Tüm sözleri bu yazımızda sizlere hazırladık. Güzel sözler sitemizde bu sayfamızı ”Sağlık” ile ilgili sözlere ayırdık. Sayfamızda derlediğimiz sözlerden beğendiklerinizi sosyal medya hesaplarınızda yayımlayabilir, mesaj yoluyla sevdiklerinize iletebilirsiniz. En tatlı kadın dahi acıdır.


Nietzsche Kadının gözünde imparator kocadır. Byron İyi kadınları yetiştiren iyi kocalardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar