17 Kasım 2015 Salı

Erkekler sevgilerini nasıl belli ederler

Konu etiketleri: duygularını belli etmeyen erkek, sevgisini belli etmeyen erkek, erkekler sevgilerini nasıl belli eder, aşkını gizleyen erkek nasıl davranır, erkek hoşlandığını nasıl belli eder, gururlu erkek sevdiğini. Yüzyüzeyse Kızın gözlerinden gözlerini ayıramama saatlerce mal gibi kıza bakmak,yokluğunda sesini duymak için gizli numaradan arayıp Sesini dinler,Kızı görünce kendisini tutamaz,saçmalamaya başlar,Şakalar yapar kızı güldürünce kalbi rahatlar,Kızın karşısında kendisini hiçbirzaman belli edemez,çok utangaç olur,vazgeçilmeyecek derecede bağlanır,Kendisini. Bu nedenle bağlılık ve yakınlık için seks önemli hale gelir.


Aşağıda yazdığım bilgileri yabancı ve yerli kadın forumlarındaki kaynaklardan oluşturdum. Hatta bazı bilgiler için yakın kız arkadaşlarımdan bile bilgiler aldım. Umarım aşağıdakileri okuduktan sonra “kadınlar sevdiğini nasıl belli ediyor” sorusuna cevap. Peki erkekler duygularını belli eder mi?


Otomatik pilottayken evet. Duygularını belli ederler. Erkek beyni ilk saniyede otomatik pilot konumunda kalabiliyor. Yani duygularını saklama durumuna geçmesi saniye alıyor. Kadınlar olmadık yerden problem yaratabilirler.


Bazen erkekler sevdiklerini kolay kolay söyleyemez ve bunu hareketleri ile belli ederler. Fakat her hareketi sevgi zannetmek bazı durumlar kadınları zora sokabilir. Kedi mutluluk kaynağı olarak kendini değil, sizi görürler. Her konuda birbirlerini gazlarlar.


Sevgilerini belli ederler. Onlarınki bir ömür sürecek bir yol arkadaşlığıdır. Birbirlerinden hiç bir şey gizlemezler.


Onu istediğinizi söylemek, her zaman kan akışını hızlandıracaktır elbette ki. Eğer ki bir de sürpriz şekilde onu istediğinizi vücut hareketleriniz ile belli ederseniz, bu daha mükemmel bir davranış olacaktır. Elbette ki erkekler, yatakta nasıl olduklarını her zaman merak ederler. Akrep burcu erkekleri cinsel yaşamlarına düşkünlükleri ile bilinmektedirler.


Onların duygularını ifade ediş tarzları davranışlarına dayandığı için tutkularını ve sevgilerini sözlerden ziyade davranışları ve cinsel yaşamları ile ifade etmeyi tercih ederler. Partnerlerinin cinsel arzularla karşılarına çıkma konusunda utanç duymamasını isterler. Stereotiplerden en az kadınlar kadar nefret ederler. Gündüz veya bol ışıkta sevişmeyi tercih ederler. Fazla aşk oyunlarına gerek duymadan sonuca gidebilirler.


Her kadının zevkleri ve ilgi alanları birbirinden farklıdır. Hani dost başa düşman ayağa bakar derler ya bazı kadınlar ise temiz ve zevkli ayakkabı seçen erkekleri daha çekici bulur. Sizi sevdikleri zaman bunu tüm hareketleri ile belli ederler. Bir Kaç Doğal Malzemeyle Karaciğer Yağlanmasını Önlemek.


Kuşburnu Çayı İçmeniz İçin Önemli Sebep. Erken gelişen kızlarda, erkek çocuklara yakınlaşma, onların ilgisini çekme, beğenisini kazanma eğilimi ortaya çıkar. Bunu yaşadıkları toplumun özelliğine göre ya uzaktan ya da daha yakından ilişkiye girerek yaparlar. Ergen erkekler ise yaşından başlayarak kızlara açıkça ilgi duyduklarını belli ederler.


Ancak bu onların da sevgi sözcükleri duymayı sevmediği anlamına gelmiyor. Unutmayın, iltifat eden taraf hep erkekler olmak zorunda değil. Her erkeğin sevdiği kadından duymak istediği şeyi aşağıya bırakıyoruz.


Ama kuru kuruya seni seviyorum demek yetmez hem erkekler sevgilerini söylemeselerde belli ederler bence sevgi sadece o iki kelimeye sıkıştırılmamalı:):) Cevap Yaz. ERKEKLER Eşimin beni etkilemesini istiyorum Sorunu yaşayan erkek, eşinin gerek kıyafetiyle, gerek kadınsı hareketleri ile ve gerekse de sözleri ile kendisini. Popüler kültürde kendine özgü bir yer edinmeyi başaran Bromance ne demek? Bu yazı çoğunlukla “erkek psikolojisini” anlatıyor, ama kadınları referans almadan salt erkeklere dair bir şeyler söylemek neredeyse imkansız olduğu için, yazının başlığı “erkeklere ve kadınlara dair”.


Eşlerine olan sevgilerini bu şekilde gösterirler, ve eşlerinin onlara sevgisini de bu şekilde göstermesini tercih ederler. Erkekler ve kadınlar, sanki iki ayrı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar