25 Kasım 2015 Çarşamba

Dikili bahçeli köyü satılık ev

Cumhuriyet satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 48. Dikili satılık ev fiyatları ise yüzde 43. TL fiyatından başlayan 1satılık konut bulunmaktadır.


Dikili bahçeli köyü satılık ev

Dikili-çandarlı mahallesinde, satılık müstakil bahçeli dubleks. Bahçede adet zeytin, çeşitli meyve. Mmetolu emlak ales olarak hzmetlermz dama mter memnunyet ve gven lkelern temel alarak sunulmaktadir.


Nitelikli olarak tapuda kayıtlı taşınmazdır. Ev oda ve salondan oluşmaktadır. Toplam oturma alanı 130mcivarındadır. Denize mesafesi yaklaşık 3metre olan yazlık sıfır durumdadır. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


ALANKIYI DA SATILIK BAHÇELİ MÜSTAKİL EV. INARDİBİNDE SATILIK LÜXS VİLLA. KARAHALLI KÖYÜNDE SATILIK TARLA. ADSL Ahşap Doğrama Akıllı Ev Alarm. Ev Dekoru ile ilgili fikirleri keşfedin.


Airbnb ile her yere ait olun. TL indirilmiş Bahçeli taş ev. BİR BUÇUK KATLI MÜSTAKİL BAHÇELİ BİNA. AYRICA HER TÜRLÜ TARIMA EKİME DİKİME SEBZECLİĞE MEYVACILIĞA ORGANİK TARIMA EKOLOJİK TARIMA.


Dikili bahçeli köyü satılık ev

Satılık Müstakil Ev Kızılkeçili Köyü Akçay Edremit. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Yeni Asır İlan hiçbir. Apartman Dairesi Bina Bina(Komple) Çiftlik Evi Dağ Evi Daire Devremülk Kooperatif Köşk Köy Evi Müstakil Ev Residence Villa Yal. Otopark cocuk parkı ve bahçeli masrafsız yazlık. Bademli Köyü Bahçeli Köyü Çağlan Köy.


Etrafında bahçe olarak kullanılabilecek alan mevcuttur. Merkezde Belde Sİtesİnde Şehre 3Mt. BahÇelİ GenİŞ Ferah Mustakİl Ev. TL’ye satılık köy evleri: İşte o liste Türkiye genelinde satılık 1köy evi var.


Hepsi bahçeli ve çoğu yeşillikler içinde bulunan bu evlerin fiyatı bin 5TL’den başlayıp 9bin TL’ye kadar çıkıyor. Hemen ücretsiz ilan verin, kısa sürede alıcı bulun. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Ayvacık Babakale Akliman mevkiinde koyda, pırıl pırıl tertemiz ege denizine yaklaşık 1m.


KIROBA KÖYÜNDE MÜSTAKİL BAHCELİ KÖY EVİ. Ev, kat kaloriferi ile ısıtılıyor. Burhaniye , tavuk çiftliği , intepe Çanakkale , intepe piliç çiftliği , ticari imarlı arsalar , plaza , iş merkezi , show room , kepez , kepez Çanakkale , sitede villa.


Malesef uygun bir sonuç bulamadık. Aramamanızı farklı şekilde filtreleyerek tekrar deneyebilirsiniz. CİDDİ ALICILAR GELİP GÖRMEDEN KARAR VERMESİN.


BUYUKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN ÜRETİMİNE UYGUN BÖLGEDİR. Emsallerine göre çok uygun hesaplı uçuz ve kelepir. ZMİR DİKİLİ İLÇESİ SAHİBİNDEN SATILIK Villa.


Ayvalık tarafında daha çok Mutlu ve Murateli köylerinde satılık evler var. Ağırlıklı olarak İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde bunalan insanlar köylerden ev almak istiyor. Köy evlerinin ucuz olması da önemli bir faktör.


AYVADA EMLAK DAN VEHBİBEY DE KATLI RESTORE GÖRMÜŞ BAHÇELİ TAŞ RUM EVİ. Dikili,SALİHLERALTI,Satılık,Yazlık Villa,ilanları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar