29 Kasım 2015 Pazar

Ankara etimesgut teraslı satılık evler

TL fiyatından başlayan 1. Etimesgut Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Nc kat altinda kat var baimsiz salon iki tarafnda da daire var ara katta ve gney cephe tm odalar. Etimesgut’taki arsa fiyatlarının daha düşük olması toplu konut projelerinin bu bölgede yoğunlaşmasını sağlıyor. Sahibine Daha Çabuk Ulaşmak İçin İlan Sorumlusuna Ait Telefon Numaralarını Kullanmanızı Tavsiye Ederiz.


Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Ankara da satılık bahçeli ev ilan için 135. DERNEKLERE YÖNELİK FAALİYETLER MESUT BİLGİSAYAR’ DA. ANKARA ERYAMAN GÖKSU MANZARALI SATILIK DAİRE. BORSEM PLUS - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden.


Yıl Mahallesi Güven sitesi A blok ta yer alan dairemiz temiz ferah ve kullanışlı olup cephe mantolaması da yeni yapılmıştır. YURTÇUDA ESKİŞEHİR YOLUNA YAKIN MESAFE 1PARSELDE 3. Elvankent Eryaman Güvercinlik Merkez Gölbaşı. Aynı şekilde evin tipi konusunda da birbirinden farklı seçenekler mevcuttur. Bunlardan villa, rezidans, çiftlik evi, dağ evi, bungalov, yazlık, kışlık, home office, ahşap ev, tasarım evleri, blok evler, ikiz villalar, garajlı veya garajsız konutlar,büyük cumbalı evler sadece bazılarıdır.


Sanatoryum satılık daire ilanları için tıklayın. GENİŞ ve BALKONLU BİR DAİREDİR. YAPILI ve MASRAFA GEREK YOKTUR. CADDEYE, OKULLARA, SAĞLIK OCAĞINA, PAZARA vs. HER YERE YAKIN OLUP MERKEZİ KONUMA SAHİPTİR.


Bizim Evler Bizim Evler Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri Avrupa’da vitrine çıkıyor. TL’den başlayan aylık taksitlerle yeni bir. B evler yayla merkez satılık asansörlü çatıkat teraslı daire1. Satılık ve kiralık SİVAS MERKEZ AK EVLER SATILIK VİLLA 1. Satılık Daire İstanbul Satılık Daire Bahçelievler. TL den başlayan fiyatlarla satılık adet ev ilanı arasında arama yapabilirsin.


Zafer Caddesi, Kızılcaşar Mahallesi içinde 110. Satışa konu taşınmaz, ankara ili, gölbaşı ilçesi, kızılcaşar mahallesi i̇ncek mevkiinde i̇ncek tek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar